12

!

преди 8 години

Извинявайте, но може ли да въведем Крумовите закони? Това се казва истинска съдебна реформа!

11

аз

преди 8 години

До АнонименАло... ти нормален/нормална ли си!? а сладурчето, което бере душа е само на 3 години!!!

10

ути

преди 8 години

В една килия чисто голи пожарен *** с ледена вода и после бой докато се строшат палките.Всичко ще си кажат даже няма да има нужда да ги питат.

9

Анонимен

преди 8 години

Освен тези двама социопати вина носи и онази кукувица МАЙКАТА!

8

няма дим без огън

преди 8 години

..............едното от момчетата е живяло повече от седмица при Невена и Христо и след това майката взема решение да го наеме..................Какво е търсил 18г. хлапак да живее толкова време със зряла жена, сама с дете. Била го "наела", за какво ли ?

7

Анонимен

преди 8 години

Тези са социопати - всеки добър психиатър ще се обоснове защо при никакви обстоятелства не трябва да бъдат пускани на свобода. Вероятността да се превърнат в серийни убийци е над 90%.

6

славянин

преди 8 години

Където дойдат атлантическите ''ценности'' идва и психодегенерацията! Тези младежи със сигурност си прекарват дните в пиене на бира, пушене на трева и ''облагородяващи'' компютърни игри................................................и резултатът е налице - пълна психодегенерация!

5

Анонимен

преди 8 години

TOVA SA MLADI HORA,A TE SA BADESHTETO NA NAZIATA--OSTAVETE MLADEGITE NA MIRA.

4

Анонимен

преди 8 години

Сега да ги пратят в затвора на тях да им направят клипчета.

3

Анонимен

преди 8 години

на тези садисти затвор им а малко ... може да бъдат подготвени за ходещи донори примерно, докато се появи подходящ приемник за техните органи, ще бъдат в затвора естествено

2

Алекс

преди 8 години

*** от всякаде. Дори да си престъпник (макар какво печелиш от тормоза на 3 годишно не ми побира акъла) не означава че трябва да си толкова ***, че да си записваш престъплението на видео. Дали са прекалили с наркотиците или са слабоумни по рождение до тука са ми на върха на *** класация.

1

Явор

преди 8 години

Смърт за социопатите!