66

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПрав си, зима иде и руснаците ще стават все по-гладни и недоволни.Ето защо путин предприема изпреварващ ход с подклаждането на войната в Украйна.Едва ли за някой има съмнение каква е неговата цел - да остане на власт колкото може по-дълго, дори на цената на унищожението на собствения си народ.Между другото има ли доказателства за руския произход на путин, държи се като типичен американец, работещ за ЦРУ. Няма как да държи курс към по-бърз разпад на ра$$ия от настоящия, браво!

65

Анонимен

преди 8 години

До Анонименпутин е безкрайно нелеп комплексар, който заради егото си пренесе в 'сакрална жертва' бедните морячета от Курск.Финландци и норвежци му предлагаха да ги спасят и то безплатно, но той хладно отказа.Какво значат тук някакви животи на обикновени роби в сравнение със секретността на руската технология.. жалки варвари са това руснаците, заслужават си мизерията и униженията.

64

Аз Малдив

преди 8 години

Гледам снимката на украинските войници и си мисля, че само престъпниците си крият лицата.

63

мдааа

преди 8 години

До И.П. Павловабе и твоята не е лесна ...тя щото е изостанала , САЩ подписа нов договор , да ги карат до МКС и ощееееееееееееееееее хииииииииииииииляди примери

62

Анонимен

преди 8 години

На снимката са жалки урки!А *** в Киев скоро ще му е тясна на Прасенко!Зима иде!

61

до 88

преди 8 години

Не чети само ***! Има много наемници от САЩ, на които им се плаща. В мрежата има снимки. Много си заблуден. О свещена простота..........

60

Анонимен

преди 8 години

Гладна диета за русия докато си изкара терористичните клетки от независима Украйна!Мужика разбира само от глад и бой, да не му ги спестяваме.. наши хора сме все пак.

59

Анонимен

преди 8 години

До до 84Какви *** в Източна Украйна, на тавана ли го прочете това или беше във флашката?Да в Украйна има убити терористи-чужденци, но те идват от русия и нейните бантустани.За всички непредубедени това вече е факт, дори самите руснаци се хвалят по държавните си телевизии.

58

до 84

преди 8 години

Затова ли в Източна Украйна избиват ***? Наемниците са от Запад, нещастнико, на страната на Украйна.

57

Анонимен

преди 8 години

До UFSYЗнамето на рамото е фалшификация, за отвличане на вниманието и предоставяне на аргументи за платените коментатори като теб. Всъщност това са руски военни в отпуск, дошли да прекарат свободното си време карайки танк в чужда държава.Вън от Украйна руски фашисти!

56

Анонимен

преди 8 години

Нещо ми щракна в акъла и ми стана ясно,че става въпрос за пълно опорочаване на фашизма и комунизма,в едно време родени,от един призрак сътворени,един от друг учещи са се,те един без друг не могат,взаимно съдържащи са си един в друг,допълващи са си като слепени близнаци и сега техните роли са укарикатурени турени на дневен ред у разни кари под един ка-коефицент АК с лопата за закопаване на другия като логика на съдбата.

55

Анонимен

преди 8 години

"Западът се опасява от нова военна ескалация в Източна Украйна" - НЕ вярно!Западът НАСТОЯВА за нова военна ескалация в Източна Украйна!

54

Анонимен

преди 8 години

До АнонименСамо руските агресори могат да се крият зад маски, за да не ги познае някой!Това е хитър ход от страна на руските военни, но лъжата като цяло е толкова прозрачна, та чак обижда интелигентния зрител.Колкото по-скоро тези колорадски бръмбари биват напръскани с пестициди, толкова по-добре!

53

до Елка

преди 8 години

Американска подлого!!!

52

Анонимен

преди 8 години

Киевската хунта губи контрол и всячески ще се опита да разсее внимането на украинците с нова война!Иначе хилядите безработни и ще почнат да задават въпроси и да искат да ядат!

51

UFSY

преди 8 години

До АнонименПогледни знаменцето на рамото... о, изненада те били от или ВСУ или ПС... ужасТТТ... сега отиде надника.

50

до 75

преди 8 години

Мнооооооооооооооого *** си! Преди да изхождаш, вземи прочети нещо!

49

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"Само като ги видиш тези на снимката и ти става ясно" че на гърбовете им пише ВСУ (Военни Сили на Украйна)Та да задам и аз твоя въпрос - що са маскирани?Нали не ги е страх и срам от това дето вършат?

48

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДори путин не говори вече за новоросия, призна си, че няма пари за този проект.Само на вас не ви смениха флашките!Аман от прости ***

47

до Странджа

преди 8 години

Ти си голям ***!!!