33

Анонимен

преди 8 години

До ЧекистТолкова го може сашето

32

Тодор

преди 8 години

Айде народе на BIG простотията. И да ви е честито новото промиване на мозъци и "звезди" на родния HyLife - гей, стриптизьорка, футболист и друга колоритна ***. Еххххх стария римски закон - Хляб и Зрелище......... Мъка

31

Анонимен

преди 8 години

ГНЪС, ОТВРАТ И ПОМИЯ !!! БРРРР...!

30

Анонимен

преди 8 години

Все едно пък не са представителна извадка! Човек само да се разходи до кварталното кафе и ще си намери същите типажи. В къщата ми липсва само някоя хитра к*ва, която е родила от богат хитрец и сега се жалва, че й е спрял кранчето-това е класика.

29

Анонимен

преди 8 години

Изглежда живеем във времена, когато всяка *** може да каже за всекиго някаква клевета и хората да повярват. Не гледах откриването на ББ и няма да гледам нито един епизод.

28

Анонимен

преди 8 години

До АнонименИдат избори !!! Трябва да сте ошашавени !!!----------------------------------------всякакви димни завеси се очакват...и после... а ?ама как го избрахме тоз кмет?

27

Анонимен

преди 8 години

Ся като почнат едни изхвърляния ,колко им бил рейтинга и как изтрепали рибата -разбирай тв. аудиторията с това ...не знам как да го нарека предаване ,реалити или чисто и просто тв.бълвоч ...ама не гледат че от сто коментара 99 -са негативни ! Всъщност на продуцентите не им пука че хората не го харесват -има ли рекламодатели ,има ли постъпления от есемеси на заблудени овце -за тях формата е успешен ,а че предлагат нещо долнокочествено ,пошло и отвратително ...на кой му дреме !?!

26

тцЪ

преди 8 години

Не е за хвалба...

25

долна измет

преди 8 години

...и после Ники Пънчев ще ми обяснява как това е представителна извадка на България и обществото ни...промиване на мозъци и заливане с простотия, опошляване и принизяване на нашето общество - това е крайната цел...пари, шоу и рейтинг могат да се направят и с обикновени хора затворени в една къща...даже ще е по-интересно....но целта е да ни се показват отрепките като модел за подражание...не искам такава демокрация!

24

Анонимен

преди 8 години

Искаме си Пацо

23

Анонимен

преди 8 години

Да ли някой се интересува, с кого спи г... от село и с какво се хвали?

22

муахаха

преди 8 години

Най-забавния беше великият строителен магнат, който е толкова богат че няма пари за кола с ляв волан, затова си е купил от по-евтинките с десен. буахахахах

21

Анонимен

преди 8 години

Гледат ги тези дето толкова им акъла. Попрочетох кой какъв бил. Световно НЕИЗВЕСТНИ излагации, които за пари не знам даши ще се борят, но за своите 5 мин слава ще се изтрепят. Жалко, че няма да могат да изчетът коментарите за себе си. Но съдейки по умствения им багаж едва ли им пука. :D :D :D И добре, че не им. Иначе да са се гръмнали. Сами.А продуцента колко си вЕрва....не е истина. Хахаха

20

Анонимен

преди 8 години

Защо някой успял ще влиза в такъв формат??? Много комплексари по нашите земи.

19

Анонимен

преди 8 години

То никой не помни участниците от музикални шоута, които са талантливи и можещи, пък тези ли да ги помним, дето по 3 месеца се търкалят по даваните.

18

Анонимен

преди 8 години

Как е възможно да се плаща за тази бливоч?

17

citizen

преди 8 години

Всяка година има биг говнадър, всяка година се надпреварвате да пишете колко са прости, и всяка година се счупвате да ги гледате. Типични бе-ге селяни - шизофреници.

16

Анонимен

преди 8 години

Народа обича да гледа как други се излагат. Така си повдига самочувствието.

15

Окупатора

преди 8 години

До Анонимен 17 Лично аз бях викнат на интервю за да влезна в къщата . Условията са супер жалки и за мен само пълни палячовци , без достойнство биха се навили . Хора който поставят достойнството си пред това да добият 5 мин слава . Много жалка картинка . Очаквах доста повече . А най-жалкото е че , колко от вас помянт някой дето е участвл в сезон ... 3 .... Никой ! Това е истината . Жалка картинка , еднодневка .

14

Баба Братойка

преди 8 години

А че на тия бедни години, кой отказва такъв келепир, бре джанъм?Ранят ги, поят ги, водата им плащат, тока им плащат - ехеееее! Пей сърце!Че щели да ги направят малко за смях! Всяко чудо за три дена - а най-голямото за четири!