11

Aaa

преди 3 години

Браво за урока по български език.Обаче тук на този всичко му се разбира и грешките са дребни.Я разгледай нашия гущер от Сидней.Ще трябва да пишеш дисертация за БГ.език .Айде. Морето зове.

10

За неразбралия

преди 3 години

1. Думите от мъжки род (паркинг например) в заглавия се членуват с пълен член. 2. Преките допълнения за време се използват с предлог за време (през лятото).3. Числителните редни се изписват с дума, с римска цифра с дефис и последна буква (за числата след 5 включително) . Допустимо е да се изписват и с арабска, но в този случай след тях задължително се поставя точка (осми, VIII-и, 8.).

9

Анонимен

преди 3 години

Къде са грешките ,че не ги видях.Ем писарушка ,Ем недоскиффф. На хонорари ли си или 8-ми клас липсва.

8

Анонимен

преди 3 години

Ем Портиерчето ем Фотографчето е неграмотно. Ем грешки в заглавката, ем грешки под снимката.

7

Анонимен

преди 3 години

Фотографчето е Голем торист. Голем е! Стигнало е чактем до паркиндзите, извадило си е служебното хуивеи, снимало е, качило е и готово. Айде обратно на ладина и биричка в Банско.

6

до 5 от 4

преди 3 години

Последно качих вр. Вихрен откъм х. Яворов, и се спуснахме към х. Вихрен накрая. Направих и доста снимки, скъпи мой. Мога и GPS трак да ти предоставя за оценка. Но толкова скапана снимка не бих могъл да заснема, да не говорим да я Публикувам.

5

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли ,че връх Вихрен е най труден за изкачване от всички върхове в БГ.Лесно е да пишеш айде качи се и направи снимки сладък мой.

4

Анонимен

преди 3 години

Най-тъпата снимка. Да се беше качил да снимаш хората на Вихрен. Зле композиран кадър на коли покрай шосето, и изнасилен патриотичен лозунг - безценно!

3

Aaa

преди 3 години

Тъкмо си мислех , че един път няма да има автоматика,байка и клош.Упсс ел.байк беше.Ваканцияяя. МОРЕ.

2

Свещен Гущер

преди 3 години

Така ще е като нямат ел байкове, пък и то не е жунгла.Абе клошове

1

Анонимен

преди 3 години

Да.Хубави места има в България.