117

Българин

преди 8 години

В БГ има към 1000 бежанци а и те се канят да бягат от тук викат че в Сирия им е по хубаво от тук *** няма пром с МИГРАНТИТЕ да му мислят други в това число и алкашите на Путин че последно като бях в Москва всеки Пети бе Кавказец а и бая жълтолики имаше

116

до дядо Ястреб

преди 8 години

какво ще стане ако Турция прати милион бежанци насам ли? ами най-много да блокираме изцяло границата (все пак тя не е хиляди километри) и тоя милион диви азиатци да го оставим в европейска Турция.Между другото ще ви прекъснем транспортните връзки с Европа, които ви хранят се износа, който правите. Чудиш се с какво ще спрем бежанците ли - един гръмнахме и започнаха да ни заобикалят - "инциденти" винаги стават :) ПРОБВАЙТЕ СЕ

115

Анонимен

преди 8 години

До Царя и рускините при ханъмите НЕ забравяй това хибридче

114

Царя

преди 8 години

Как обичам турчулята да са колене...И техните ханъми Български салам а ги дъни

113

Българин

преди 8 години

ни алкаш ни шалваринн ни требе

112

Българин

преди 8 години

До 283 и за да му стане ептен рахат на Дъртия ястреб така хубаво ще ги намърдаме баш в помашките раьони да облагородят месния османски остатък и да лишим ДПС от електорална възможност за сметка на неко е Движение за права и свободи на Сирийците те впрочем са едни фенове на Турция та дрънкат не е хубаво да дразниш *** и НИЕ сме кой знае какви фенове на Мускалияя

111

Анонимен

преди 8 години

До Дядо Ястребами нищо няма да стане ще си се върнат да опрашват лесните туркини и още по лесните рускини дето работят при вас що им е да ядът 200 грама солена риба на ден в бедна България Къде по хубаво им е да клатят някоя ханъма докато Хасан и Ахмет хълмят на работа да ги хранят както сега ха ха ха

110

Alexander

преди 8 години

Личи си кой е чел История Славянобългарска, и кой не. Ама да, то от омраза остава ли време да четеш за исторята на един от най-великите народи по онова време... Взимали сме данък от Рим, напрай си калкулацията сам за какво чудо е ставало дума. Ама, нали знаеш... "Не искай много, не можеш да му платиш цената"Това важи за всички, щото накрая се плаща, както ще платиш утре в магазина.Господ гледа.

109

Анонимен

преди 8 години

Туркините смърдят на пор вдовец.

108

и така...

преди 8 години

Току що по новините казаха ,че Кери е предложил специална зона в северна Сирия за контрол . Така мирния договор щял да е по ефективен и т.н.т. .... Въртяха го , сучиха го и пак на ердогановия вариант се опряха. Верно ,че термина " буферна зона " не е употребен ,но то си личи какво е. Пита се в задачата : Ако от утре това стане флаш новина ко ша прайм ? Лопатко Фурнаджиев ли ще става , или свръх бързи и нови опорни точки ли ша трябват ?

107

Анонимен

преди 8 години

В турция продължават опитите мъж да забременее!

106

Анонимен

преди 8 години

Паша,я кажи колко турци вкара в затвора пердуган?

105

Анонимен

преди 8 години

Турците нямат полезен ход,с тази политика си създадоха врагове навсякъде.Турция много скоро ще изяде дървото.Руснаците не прощават.

104

Дядо Ястреб

преди 8 години

До 254А бе, ако някой чопне главата на 14 годишното ти дете без вина, тогава ще ти се обясняваме във възвишените намерения на убиеца, пък ти си го избери след това за пътеводител!Пътеводител ... хмммм... като ви гледам националните герои, всички са хайдути, крадци, оборджии и убийци!!! И след това се чудите защо българите като народ са пълен морален оптадък???? Ами такива ви са пътеводителите!

103

Георги

преди 8 години

Преди няколко дни писах един коментар "имало едно време две империи...", сравнявайки ситуацията в Сирия с нашето " освобождение". Всички *** скочихте по мен. Сега като идва от Москва, ще се счупите от поклони. Аз не съм бил българин. Вие сте продажници и чуждопоклонници.

102

ha ha

преди 8 години

До Дядо ЯстребТова помашкото знаме ли е??? Или ще ни ставате дълбока провинция?

101

Анонимен

преди 8 години

Чакам пак някоя мацка с ф16 да обрули поредната допотопна сьвеЦка тенекия и да гледам чикиджииския фасе на ботокса

100

Анонимен

преди 8 години

Кораба *** потъва, а русофил-предателите му се кефят от страни и ни убеждават че той е непотопяем.

99

Въпрос????????????

преди 8 години

Защо в един военен съюз е нужна държава членка която да няма армия !?А : За да може целия съюз да я закриля ! Б : Защото просто е включена в нечие съглашение и армия ако няма ще стане по лесно !

98

Petar

преди 8 години

Това всичко ако е истина то Русия яко го е закъсала, че опря до нас