124

8

преди 7 години

До TOTIЯ ОТИДИ В ХАМЕРИКА И ВИЖ ТАМ КАКВО ЩЕ ТИ СЕ СЛУЧИ ПРИ ПОДОБНА АДИОТЩИНА -ЩЕ ПЛАЩАШ И ХОРО ЩЕ ИГРАЕШ.ЯВНО ТИ СИ РАСЪЛ В ОГРОМНА БЕДНОСТ И ОЩЕ СИ ДОСТА БЕДНИЧЪК ЩОМ РАЗСЪЖДАВАШ ТАКА.ТОВА Е МАНТАЛИТЕТ НА БЕДНЯК,КОЙТО УМИРА ОТ СТРАХ НЯКОЙ ДА НЕ РАЗБЕРЕ,ЧЕ Е БЕДЕН(

123

Красимира

преди 7 години

Каква сметка ? Да си е поръчвал нещо, или да е викал някого ?!

122

Анонимен

преди 7 години

Пет дни в планината? Сам! В навечерието на банкетите! Е как може! Той е нечовек!

121

MAKEDON

преди 7 години

Ahahahhhaaaaa .... BRAVO za Todor cela Bolgarija ja za.bava . Odma medalja Stara Zagora i rabota vo Gorska sluzba za spasuvanje.......

120

планинар

преди 7 години

сега комплексара да си плати всички разходи.

119

ined

преди 7 години

Ще остане още по-изненадан като му представят сметката за плащане

118

някой

преди 7 години

Четох, че този 40-годишен мъж е опитен планинар.Което означава, че не за първи път изчезва с дни в планината.Тогава кой е вдигнал тревогата, след като близките и приятелите му си го познават добре?Радостно е, че е жив и здрав, но вината трябва да се търси в този/тези, които подлудиха сума ти и хора.За да е взел със себе си палатка и всичко необходимо, е било ясно на близките му, че ще нощува в планината. Още по-ясно им е, че е луда глава и е с пубертетско мислене.Абе този мъж не работи ли?

117

4epa

преди 7 години

TOZI MI PRILI4A NA6ITE PARTIZANI IZLIZA NA 8. 09- I SE VRA6TAT NA 9.09 !!!!! SAMO 4E DATITE SA 15. 12 I SE POIAVIAVA NA 16.12 !!!!! A PREZ TOVA VREME KADE E BIL !!!!! KOIA E 6TASLIVKATA NEZNEM !!!! ZIMA E ZA RIBA NE STAVA !!!!!!!

116

Плавник

преди 7 години

Майка му и баща му да бъдат бити публично за този фарс! А после те да бият него, че не им се е обадил да ги предупреди!

115

Любо

преди 7 години

От Дискавъри да го намерят и да го поканят за съветник или главен герой в поредицата Да оцелееш в пустошта. Да им покаже как се прави на минус 20

114

Бай Благой

преди 7 години

Били го намерили,кой,кога.Абе хора,нали сам се е появил във хижата.

113

Анонимен

преди 7 години

Най-изумителната идиотия в случая е да търсят сметка на човека защо е сам в планината за няколко дена. Може да стои в планината и цяла зима, това е изцяло негово решение. Казал ли е, че отива в планината, казал е. Въпреки, че човек не е дължен да съобщава къде отива и никой не може да му търси отговорност за това, че не го е направил.

112

Анонимен

преди 7 години

Жена му сигурно е помислила, че е избягал с друга и май ще излезе права.

111

Наивен

преди 7 години

Кой беше този смелчак, който отмени разпореждането на Боко армия и полиция да тръгне да издирва. Той е героят. Резила щеше да е голям. А иначе Тодор не е виновен. Тръгнал си по негова работа, помощ не е търсил. Който е търсил, да отговаря. Боко го отърваха. И той е невинен

110

Анонимен

преди 7 години

Тодоре, ходи баце, да се затриеш, за да те намирят, че война ще стане, пари са давали!

109

МАЙНА

преди 7 години

Бил е по ЛОВЕ пича май.Ся са прай на гламав , кат оня от Гръцко дет дансчетата не го намериха.Жена му го набара

108

Анонимен

преди 7 години

Браво на човека! Откъснал за няколко дена сам в Балкана от простотията и селянията. Но хипер притеснителните българи през това време организират мащабна акция да го намерят, ръководена лично от премиера!

107

Анонимен

преди 7 години

Не ми е ясно, хора ли живеят в тая държава или скотове. Освирепели от ярост, озверели и то само защото някой, без значение кой, е оцелял, а не е умрял. Колко жалко, че се разминахме с поредната трагична вест. Да плаща, та да плаща. За какво да плаща бе? Да си плаща защото е жив, че диша, че се храни, че си пие може би ракията?. Да го обесим на първото дърво и да се свършва, щом рахат ще настане най-после. Виж го ти наглеца! Ще ми оцелява той! Къде се намираш бе байно? Къде си се родил бе Тодоре?

106

Смех

преди 7 години

Ама че смехории пишат понякога в тия статии. Информират значи,че човекът е жив и здрав, дошъл на собствен ход и накрая съобщават,че ПСС прекратила издирването. Ха,ха ... Щеше да е върха да продължат да го търсят след като се е появил!

105

Smurf

преди 7 години

Ако имахме подводница премиера в оставка заради ПиАра сигурно и нея щеше да нареди да се включи в търсенето