12

Христина

преди 7 години

Български граждани които имат деца от негърски родител или родител от друга раса, на такива деца Български документи да не им се дават. Трябва да се обичат хората, ама това може да доведе до етническо самоубийство ако Християнството не се разбира и прилага както трябва. За пример ромите са ги пуснали преди десетки години в България и сега са огромен проблем. Някой е решил да им направи добро, но с неговото добро сега други го плащат.

11

Русия е Братска Стра

преди 7 години

Много загубихме заради Русофобските мекерета, които ни затриха Руските пазари. Дай Боже Русофоб да не управлява повече Бългирия.

10

Анонимен

преди 7 години

До BURZUM"Тия руснаци луди ли са?"---Не са. Те много добре знаят, че ЕС е само в Брюксел и не се знае още колко време, а имотите са на Черноморието и за винаги.

9

Анонимен

преди 7 години

След като у нас населението намалява, логично е освободеното място да бъде запълнено. Най-добре е да се връщат млади българи от чужбина, но в близко време не виждам как ще стане това.Другият приемлив вариант - да се заселват тук потомци на българи, които в миналото са се изселили някъде или са останали в съседни страни при промяна на границите. Трети приемлив вариант - тук да се заселват християни от бялата раса от други народности.Другите възможни варианти не ни устройват.

8

Анонимен

преди 7 години

Така е в Русия *** от антифриз, в САЩ от метанфетамин. И двете са разновидност на нещо, което харесват двата народа. Руснаците обичат да пият, американците да се друсат. Направете справка колко американци умират от метс.

7

Анонимен

преди 7 години

Англичаните не си плащали данъците в Банско, а рашките плащат ли по морето - никой не казва?

6

Заради Путин

преди 7 години

Руснаци, ще повърна. Стойте си в Москва да ви рекетират бандите и да си пиете одеколона.

5

до 6

преди 7 години

Така ли правиш ? Защото скоро един кръчмар писа как банда руснаци влезли, на поръчали, изяли всичко, после направили спор, че не били разбрани и изобщо не са поръчвали полвината неща.И след като са толкова добре в Русия защо купуват на Запад, защо олигарсите си женят децата в Лондон ?

4

Анонимен

преди 7 години

Кипър, Гърция и Франция са им приоритет. Тук са един промил от купувачите. А вие си ручайте жабетата. Колко руснаците били зле, колко били бедни. Нема такъв филм. Всеки западноевропейски хотелиер ще ви каже: руснаците са ексцентрични, но си плащат, не се пазарят и оставят големи бакшиши. Точка.

3

Анонимен

преди 7 години

Айде,сега трябва да чакаме зелените човечета!Повторение на украйнската грешка!

2

Анонимен

преди 7 години

Нали ги съжалявахте руснаците,че били много бедни.Я ги вижте какво правят.Те не купуват само на нашето море.Купуват в цяла Европа и Америка.Май по-бедни от нас няма.А защо е така-вгледайте се в политиците и ще разберете.Има ли някой,който е бръкнал в кацата с мед и да не е загребал дълбоко с лъжицата/облизването на пръстите не е за тях/.

1

и бре курортееее

преди 7 години

Наивниците свършиха.