64

Анонимен

преди 7 години

До До 55Ти като си гласувал сега доволен ли си? Трябва ли да се размажеш в стената, за да видиш, че е там ли?Ясно, че не стават, ясно е ,че не искат да оправят нищо, ясно е, че искат да крадат. Е как ще го промениш това, като гласуваш за тях.Ако ти дам отровни гъби и те накара да ги ядеш до тогава, докато свикнеш с тях, ще ги ядеш ли?Абе мислете, бе. Никой не е умрял от мислене, но от обратно са много.

63

**************

преди 7 години

Нека да видим Патриотите какво ще сваршат за 4 години , времето ще покаже кога ше ги псуваме

62

Анонимен

преди 7 години

Цветан Цветанов към Бойко Борисов :-Шефе имам една добра и една лоша новина с коя да започна ?-Ами давай първо добрата, че отивам да поритам мачле в Бистрица и да не ми разваляш настроението.-Добрата новина е че отново спечелихме изборите.-Браво, Цецо знаех си че си добър. А лошата ?-Лошата е, че пак никой не е гласувал за нас.

61

Анонимен

преди 7 години

Комло да не си решил да скачаш по нета че си го плащам кати си дошъл на разходка и кафе барем мини един етаж може да почерпя не е срамно

60

Анонимен

преди 7 години

Не, не успях да ги пророкувам фалитите на БСП, защото не ме интересуваше, бях ученик.

59

Анонимен

преди 7 години

До 75 АнонименВиждам,че си сляп!!Аз трите фалита на БСП не ги видях,ама видях тегленето на един 20-ет милиарден заем,омитането на Сребърния фонд,изпразване на Здравната каса..............

58

Анонимен

преди 7 години

Колко нагъл трябва да си, за да пророкуваш ФАЛИТ на ГЕРБ, като партията ти БСП го е правила няколко пъти, а ГЕРБ не!!!Жалка картинка, надяват се, ама едва ли :)))))))))))

57

55

преди 7 години

Ало *** стига сте ревали, че ми прокапа компютъра

56

До 55

преди 7 години

Това със гласували 99,99% процента умря след 10 ноември 1989.Има хора на които не им пука кой ги управлява и не гласуват Те нямат и право да имат претенции след това.Като станеш на 18 и ти ще имаш право да гласуваш. Сега е слободия а не демокрация. Както каза един известен нашенец,,Който играй пичели,койту ни играй ни пичели" Така ще е.млади другарю!

55

Крали Марко

преди 7 години

Чакам дата за УСТАФКА на правителство ТИКВИТЕ 3 и разпускане на Шайката на Али Баба и 40- те РАЗБОЙНИЦИ!

54

Анонимен

преди 7 години

- Ако, централата на БСП ли е?- Не, тук сме коалицията ГЕРБ + ОП + Воля.- А добре. Тогава и вашта майка.

53

Анонимен

преди 7 години

до 73Виждам, че си пророк...Не успя ли да пророкуваш 3-те ФАЛИТА на БСП... маоооо дейй...

52

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 63Ако напишеt спечели в кавички, ще си прав.И като предлагаш да се изнесат тия, които не им харесва доказваш, че държавата е бащиния на партията Хубаво, и ако се изнесат КОЙ ЩЕ ВРЪЩА ЗАЕМИТЕ? D или ГЕБР ще си "направи" и нови хораЗнам, че с *** и разчиташ на заяждане, но требва да си много закъсал, за да се излагаш за стотинки на изречение, поне да ви избираха грамотни...))

51

Анонимен

преди 7 години

Въобще не се бъзикам, в периода около 2022-ра герберите ще ги търсят да ги линчуват, оттук нататък в държавата въобще няма да става по-добре, животът ще става все по-скъп, а качеството му все по-ниско, докато фондовете ще спрат около 2020-та, след това започва връщането на заемите, а тези които пълнят хазната - малкия и среден бизнес, независимите, ще фалират първи, след това ще настъпи тотална катастрофа заради демографската криза, борчовете и тоталната липса на кадри, това ни очаква с герб.

50

Гробокопач

преди 7 години

До ВасилевКака Мента;))) тая селска квачка е окупирала Пловдив чрез Мамин Ваньо и Родопската яка чрез Пламен Спасов, но няма да е дълго време. Развръзката предстои.

49

Анонимен

преди 7 години

БСП=ФАЛИТ!!!Всичко друго, но не и тези!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

48

Анонимен

преди 7 години

Половината от 95-те депутати вкарани от мандатните райони на София,Пловдив,Варна,Бургас,Благоевград!!!Та викам,предстоящите увеличения на цени да се отнасят само за и в рамките на тези градове!!Който си ги избира да им тегли политиката и последствията от нея!!!!

47

Гробокопач

преди 7 години

До АнонименНа мен не ми харесва. И ще продължавам офанзивата срещу вас, докато не ви изтрия от лицето на земята! Вие, трябва да умрете! И не викай: чепурата, тепърва, ще ядете;)))

46

Бай Корлеоне

преди 7 години

Али Баба и 40-те разбойници! Същите стари крадливи КАЛИНКИ.....само един нов - Агент Николай ( Г.Евдокиев Марков) - най- големия предимно пасивен ГЕЕЕЙ на света! Гарантиран ПРОВАЛ и нови избори наесен - естествено с друг ПОБЕДИТЕЛ!

45

до 47

преди 7 години

Ами той и Томи Фъфлека го има в два града - Габрово и София.Не погледнах дали и турското пиянде не са го сложили в два.Ценни кадри в краденето - трябва да се подсигурят двойно.