36

Анонимен

преди 7 години

До РеалистНе съм съгласна за Цачева. Жената си работеше тихо и кадърно, просто такива хора не оцеляват. Използват ги и ги захвърлят. Направила е много, но не се е давало гласност, което е грешка на самата партия и Борисов.

35

Реалист

преди 7 години

Жалко .Върл член на ГЕРБ съм но Бъчварова и Цацева нямат място в НС.Всеки човек тръбва да има чувство за самооценка , и да преценят до къде са им способностите. Тези двете нямат такова чувство.Байко ако им предложи и Патриарх да станат, двете кифли са готови.

34

Българин

преди 7 години

Подкрепата за герб не е същата, това показаха изборите, за Борисов незнам.Иначе аз гласувах за патриотите (за да не решиш че го защитавам)

33

Анонимен

преди 7 години

Аве не може Герб да има толкова гласове бе, на балами ли ни правят!!!!! Нещо са направили!!!!

32

От 54

преди 7 години

Само пример: С мажоритарен вот Витков влизаше!

31

Анонимен

преди 7 години

Аз си мислех, но сега вече съм сигурен, че мажоритарната система ще доведе само до вкарване в Парламента на престъпници, певци, артисти и всякакви още калпазани!

30

Българин

преди 7 години

Г- н Борисов, ще си позволя втори призив към вас днес:Имате PR екип и то не лош. Черните информация за отношението на избирателите ви относно тази персона г-жа Бъчварова.От 50 КОМЕНТАРА не видях нито един одобрителен, "сиреч" 100% неодобрение за тази рокада. Нека ако на вас не ви е ясно, PR #ите да ви посъветват как да процедурата!

29

Анонимен

преди 7 години

Преди време, когато са се нареждали листите е имало натиск отвън за Бъчварова да я вкарат. Вкарват я в листа на седмо място - компромис, защото никой не е искал тя да бъде в която и да е листа. Никой не я хареса и тя пак влиза. А тя вместо да прояви мозък и да се оттегли, се натиска и влиза. Егати гьонсуратлъка.

28

Анонимен

преди 7 години

До 321 - Хората не искат Бъчварова а те я вкарват по заден път?позорВсеки може да си иска по нещо, Работата на едно правителсто обаче, е екипна, изисква сглобен отбор. Вече се виждат недостатъците на т.нар 100% мажоритарен вот. Сравнително малка група може да се наговаря и да обърква листите нарочно.Вярвам, че тази работа (с мажоритарния вот) няма да мине, колкото и да се кряка.Това ще е в полза на цялото общество, а не само в полза на едно по-тясмо обкръжение на шоумена.

27

Анонимен

преди 7 години

Стара чанта лачена по много квартири влачена

26

Анонимен

преди 7 години

Интересно мие да попитам като ни броят залъка от устата след това дали имат съвест да гледат реално което става по пътищата

25

Анонимен

преди 7 години

Пак ни надиграха.Гласуваш за един,а получаваш този който е удобен.

24

321

преди 7 години

Хората не искат Бъчварова а те я вкарват по заден път?позор

23

Анонимен

преди 7 години

Цачева е на светлинни години пред Бъчварова и много други. Яд ме е за нея, защото медийната среда я унищожи, а и Борисов помогна. Ако съм на нейно място, дори и Московски да стане министър и така тя влиза ще им тегля едно Благодаря, но бях дотук!Тя не заслужаваше това отношение.

22

Гумен Гадев

преди 7 години

А Славо Атанасов на влизане в Позитано 20 вчера какво вика - Знаете ли кой съм аз? Знаем, всички сте едно и също нищо.

21

Без изход

преди 7 години

Явно и мажоритарната система няма да помогне в борбата със Статуквото! Въпреки всичконте пак наместват който си искат!Просто гадинките всичко са измислили и изчислили!

20

факт

преди 7 години

ТАКОВА ПЕРДЕ КАТО ТАЗИ Е НЯМАЛО НИКОГА В ПАРЛАМЕНТА !!ПРЕСТЪПНОСТТА БЕШЕ НА МАКС ,А ТЯ КАЗВАШЕ ,ЧЕ Е СВЕДЕНА ДО 0 !! КОЛКО ПЕНСИОНЕРИ УНИХА И ОКРАДОХА ШВЕДИТЕ , И ГОСПОД НЕ ЗНАЕ !!

19

Анонимен

преди 7 години

И с преференциите ни цакат яко, разбрахте ли?Замислям се и мажоритарния вот какво може да произведе. Правят ни на луди.

18

Анонимен

преди 7 години

Тази некадърница Бъчварова влиза, защото Борисов влиза от Пловдив и така я дърпа да влезе от 25 район в София.Не го разбирам аз това - да държиш до себе си такова нещо, като нея.

17

Анонимен

преди 7 години

Никога няма да се оправим! Вервайте ми!