45

Анонимен

преди 7 години

Този трябва да бъде съден за този акт. Хората хилядолетия пазат историята си, а нашите нещастници могат само да рушат.

44

Анонимен

преди 7 години

Евалаека, ако бутне и куптора в банкя цена няма да има!

43

ognyanz

преди 7 години

Евгений Бакърджиев e един от героите на прехода, който осребри много успешно своето участие в него. Докарването до фалит на варненския корабостроителен завод (с участието на министър Ал. Божков, известен като 10%) е само един от големите му рушветчийски "подвизи". За него проф. Николай Василев беше казал "Когато само костюмът и часовникът ти струват повече от заплатата ти на министър, не можеш да изправиш *** пред цялата държава и да кажеш: "ДОКАЖИ МИ, ЧЕ СЪМ КОРУМПИРАН".

42

до 33

преди 7 години

Набий си в кратуната,че ЕС нищо не ни е дал безвъзмездно,герберастче умно!

41

То6

преди 7 години

Тези от "България ..." стават смешни и жалки. Само какви хора канят. Палифръцковци - този, няма и името ме да спомена, Близашки и т.н. Жалко, как да ги гледа човек ?

40

неразбрал

преди 7 години

Евгений Бакърджиев и Евгений Михайлов...Кой е по-големия бок.лу.к??? Кой , кой , кой?

39

Анонимен

преди 7 години

Двама криминално проявени младежи на 17 и 20 години разбиха вратата на 70-годишна жена в Стара Загора и я пребиха, за да откраднат от портмонето й 60 лева.

38

Анонимен

преди 7 години

Айдее, сега и Георги Димитров ли го почнаха. От какво се страхуват?

37

Офф ,да се омита

преди 7 години

Пълен сдуханяк!Толкова е смотан ,че даже не можа да го взриви.Багерите го събаряха 10 дни , а навремето комунистите са го направили за 5 дни. Цялата синя *** е съставена от бивши комунисти.Вижте кои са начело на Герб, и маскираните в синьо ***.Пфу ,гурльо.Такива като този бузест демократ отвратиха хората от демокрацията и профукаха надеждите на няколко поколения българи ,че можем да станем нормална демократична държава.Този да се омита веднага.

36

Анонимен

преди 7 години

От къде извадихте тази св и ня СДС-арска, покрита с мухъл и плюнки?!?Тоя Днес БГ се е превърнал в музей на крадцити и *** от прехода.Сега чакам статия с мъдростите на Филип Димитров и останалите ***, които закопаха България.

35

Анонимен

преди 7 години

Да беше платил от джоба си събарянето. При най-голямата криза това беше най-големият проблем на България. Ставаше идеален музей на корумпираните, като този и завряният зет щяха да са на челни места. Комунистите да не събориха всички паметници свързани с монархията, можеха да погребат пияницата в мавзолея на Батенберг. Намериха ли му парите, които държеше в къщи. Да е жив здрав този, който му ги взе, със здраве да си ги харчи и да му изпрати една благодарствена картичка!

34

Анонимен

преди 7 години

Георги Димитров е един от малкото истински българи. На Лайпциския процес абсолютно сам се изправя срещу цялата нацистка машина и защитава идетите си и България, а Гьоринг от обвинител се превръща в обвиняем. А днес имаме слугинското поведение на политици евроатлантици като Плевнелиев, Борисов и цялата плеяда "демократи".

33

ами

преди 7 години

Това беше просто една добре построена сграда,хубава,стабилна,която можеше да бъде всичко!Този,че е ***,*** е,но защо другите не го спряха?Но,не сме народ,а ***,затова ни тъпчат простаци!

32

мда

преди 7 години

*** и национален предател гошо димитров подари македония на сърбия. вечни страдания за родчето и феновете му

31

Манолски

преди 7 години

тоз ако му забия един шамар ще му се отвърти главата. Неслучайно беше в управителния съвет в ФК Левски в най-мракобесните години. Таквиз само могат да рушат, но не и да градят, камоли да градят демократично общество........ долни иб.рикчии и пишман политици, довели до просешка тояга народонаселението. Тази сграда можеше да бъде ползвана с друго предназначение вместо мавзолей на комунизма, но да го буташ и да се перчиш е супер нагло и гьон.суратлъшко. Къщичка за птичета не е направил ама бута

30

Анонимен

преди 7 години

При комунизма и 45 годишната руска окупация народа нямаше тоалетна хартия и банани и народа караше грозни руски коли а днес при капитализма и ЕС навсякъде има тоалетна хартия и банани и по празниците народа се метка на яките западни коли да пътува в чужбина и си кара по магистралите построени с парите които ЕС отпуска на България безвъзмездно.

29

Анонимен

преди 7 години

До Някой 18Картини в хладилна камера? Глупости. Г. Димитров е национален предател. Подари Македония на Тито. Насила сменяха паспортите на македонските българи. По заповед на Масква, паленцето Димитров беше готов да продаде и майка си. ***. Историята ще го забрави, и с мавзолей и без мавзолей.

28

Анонимен

преди 7 години

Георги Димитров е една от най-великите личностти в историята на България, затова сега така лаят разни бакърджийчета и митодита. Жалко, че комунистите се подведоха по СССР да му правят мавзолей както на Ленин и по този начин го компроментираха. Не всичко добро за Русия не значи, е добро за България, ние нямаме такива традиции.

27

haaaaaaa

преди 7 години

machkai rusofilisticiteeeeeeeeeeeeeeeeeeee hahaaaaaaaaaaaaa

26

Teo

преди 7 години

Аз знам едно-в Германия са си запазили всички концлагери.Добро,лошо-това е!Този съвременен иззедник на снимката разпореди заличаване на историята.Добра,лоша-история е.Който си заличава историята и не се учи от грешките си е осъден да ги повтори.Този заслужава да вземат мрамора, който този подари на приятелчето си Краси олинезата, да построят мавзолея на ново, да го пъхнат този там и да го взривят. Ще е от сърце! Трябваше му повече време да го бутне, отколкото за построяването му! ***!