216

до 249

преди 6 години

Апропо.. общинското жилище го бях намерила АЗ и го плащах АЗ но това пак не му се понрави защото нямаше да може всяка вечер да се напива с кретенясалите си приятелчета и да си продължава ергенския живот. Нищо, че теоритично бяхме сгодени, но деца и брак не стояха на дневен ред. Това се случи и в последната ми връзка с българин. И за кво ми е такъв? Не работи, не вади пари, зависим е от маминка все още? После само чета българките кви змии били за дето се женели за чужденци... ми кво да правят?

215

Анонимен

преди 6 години

Аз пък живях с един такъв лигльо, на който ТАТИ му гладеше ризките (момчето беше на 28 ако това изобщо спада в графа момче) и му носеше в стаята всяка вечер готвенко. Изнесохме се и се оказа, че той миличкия не знаел как се пуска пералня и трябваше нагледно да му показвам. Първият път, в който изми под в живота си го направи с мокри кърпички?! Ненужно е да казвам, че след първия месец скандало гаден съвместен живот си хванах куфарчетата.

214

Анонимен

преди 6 години

не е жилището, не е..правилният въпрос е 'как ще си намеря мъж/жена' с този мой характер и с тези мои изисквания :):).. и другият правилен въпрос е 'аз какво давам и предлагам срещу това, което искам'..:)

213

до 249

преди 6 години

Кой те е излъгал пък, че съм сама? Не съм сама, просто спрях да се боря с вятърни мелници и да превъзпитавам български мамини синчета. Не съм с българин, а с чужденец. И точно факта, че ги възпитават до една определена възраст да изхвърчат от семейното гнездо ги прави самостоятелни и годни за създаване на семейство. Не като при нас... 3 години бях с един такъв дето не пожела да се изнесе от маминка нищо, че имахме общинско жилище където да се нанесем. За какво да си съсипвам живота с такива?!

212

Анонимен

преди 6 години

'не може собствен дом да Й предложи'???? уот да фак???? ето затова се ожених за чужденка и съм супер щастлив! не, не е рускиня, сръбкиня или от тези, дето чакат наготово. един път не си е помисляла да чака къща или заплата наготово, един път не съм я чул да мрънка, че няма пари, градим всичко заедно и е щастлива. единствената й по-особена черта е, че е ревнива, понеже е аржентинка. не съм си помислял да й изневерявам. гълъбите слагат 4 клонки, снасят и после градят гнездото, не като кукувиците.

211

Анонимен

преди 6 години

Как ще си намеря мъж, ако живея при майка си? Вие (мъжете) сте толкова захлюпениЯсно е какво търсиш щом си сама още пък и с претенции

210

Анонимен

преди 6 години

до 232. и поради това, че си се изнесла и се оправяш сама, летвата ти се е качила до небето. и аз съм така, ама съм от другия пол. и както ти смяташ, че не си длъжна с нищо никому, и аз така смятам :) само дето единия не иска да пере, пък другия не ще да плаща на държанки :) лошото е, че тази работа обаче не става с калкулатора в ръка. преди се чудех на немците защо цял живот под наем - ами заради свободата да не делиш. истината е някъде по средата.

209

до 240

преди 6 години

Каква услуга и на кого правя? Как ще си намеря мъж, ако живея при майка си? Вие (мъжете) сте толкова захлюпени, че дори и за това не мислите! Живее до полата на мама и после нямало жени те били не знам си кви... ние сме супер яки (нали мама така ни учи). Ами как тази жена ще създаде семейство с подобно скопено същество, което дори не може собствен дом да й предложи? След това българските жени се женели за чужденци... чудно защо ли...

208

мъж

преди 6 години

ще прозвуча крайно, може би негативно. учих в чужбина, работих, дето се вика си 'изгладувах' жилището, имам човешка работа в Бг. на всеки 10 жени, с които се запознавам, 10 са безимотни - 5 са разведени, с деца, които родителите й гледат; 4 са от друг град и не им се плаща квартира (не подбират), 1 е *** (куку). ако се появи 11та, работеща, с имот, то тя се е превърнала в мъж (псува, пие, изкарва пари и търси само секс) . предполагам и при жените не е по-розова картинката, плаша се.

207

Анонимен

преди 6 години

с 5-600 лева заплата не знам какъв самостоятелен живот ще живееш.300 лева наем и си правиш харакири 2/3 от месеца

206

До 232

преди 6 години

До до 229Браво, момиче!Но не разбираш ли къде им е болката? Лошо им става, като си помислят, че мъжът, освен господар вкъщи, трябва да допринася и за семейния бюджет. Те искат, ако работят, парите от заплатата си да си ги имат за джоб-харчлък, както ги е научила маминка през ергенския им период! Други пък си мечтаят жена им да ги храни, а те да са вечно търсещи подходяща работа и все не намиращи, защото шефовете не можели да ги оценят!

205

Анонимен

преди 6 години

хаха..между другото, колкото пъти отида в гърция (не по вериги хотели, а по малки туристически семейни къщи и хотелчета), толкова пъти някой чичо манос, павлос или леля мария/фросимена идват 2 дни поред с узото, говорим си, опознаят ме и на третия водят дъщеря си ей така между другото. дъщерите им повечето наистина бяха хубави, естествено женени, без деца, нахилени, флиртуващи и също толкова мързеливи като мъжете си. ако има едно лесно 1 път да платиш като турист, после и пари да им вадиш :)

204

Станимир

преди 6 години

Типична статийка от фирмите за недвижимости .. Нямам жена и деца , работя си и вкарвам пари в семейството . За какво да храня наемодатели да се заробвам с кредити ?

203

До Анонимен 234

преди 6 години

Знаеш ли колко си прав(а), уви?Поне 90% от онези, които живеят до полите на майките си, биха се изнесли в самостоятелно жилище (под наем или в собствено, взето на изплащане), ако можеха да си го позволят. Този проблем не е от днес, а още от времето на социализма. Той е сред основните причини за демографската криза, която, за съжаление, в България засяга онези социални групи, които се състоят от градивни личности.Прави се и невъзможното, за да се поощри размножаването на пара+зити+те!

202

Анонимен

преди 6 години

'изумителното' всъщност е в гърция - там имотът обикновено се оставя на дъщерята, особено ако е хотелче по морето. заврян зет, има кой да върти бизнеса (за предпочитане немързелив чужденец), децата ти се раждат там и стават гърци. после защо имали прираст. при нас обратно - едната мама учила дъщерята, че трябва да се изнесе при мъжа, който трябва да осигури апартамент и да 'храни'. хубаво, ама другата 'мама' бди над синчето да не го прецакат безимотни измекярки и ето ти веселие :)

201

до 234

преди 6 години

прекрасно те разбирам, кандидат тъщата прецака 7 годишната ни връзка по същия начин. дори не се свенеше да казва: понеже синът е женен, искам дъщеря ми вкъщи, за да има кой да ме гледа, омръзна ми мъжа ми; а и да мога да ви контролирам како правите??? местихме се в други градове, чужбина, тази се изсипа, накрая я изгоних, прибра си дъщерята и сега се чудят как да ме врънкат за услуги заради 'доброто старо време'.

200

Анонимен

преди 6 години

Много е трудно със заем и наем защото фирмата на чорбаджията ти ще фалира и оставаш на улицата без заплата и банката взема и жилището.

199

Анонимен

преди 6 години

Не мога да си представя да съм под чехъла на мама и тате и да съм зависима, ама за другото се изисква "топки"Друго си е мъжа ти да ти слугува и да ти плаща сметките нали а ти си най-великата принцеса

198

до 229

преди 6 години

Кисело е гроздето.От както съм се изнесла живея САМА в чужбина и си плащам САМА наема. Няма мама, няма тате... ама на вас ви е по-изгодно и лесно да ви бършат насраните *** майките ви. После ревете, че нямало свестни жени и всички били .... истината е, че не ви стиска да поемете живота си в свои ръце. Няма нормална жена, която да иска да стане завряна снаха при маминка ви, която да я побърква и командори докато ви пере насраните *** и ви готви любимата гозба.

197

тъжна статистика

преди 6 години

После защо имало демографска криза. И защо работодателите се жалват, че качествени хора няма. Ами как да има?! Нали ще изстинат на климатика и ще им се развалят стомахчетата ако не хапват току що приготвена домашна манджичка! И защо да работят при някой, който само да ги тормози, че да се стресират и поболеят! То всички шефове са по-*** от на мама синковеца/щерката и само искат да ги тормозят!