81

Анонимен

преди 6 години

След 3 мандата на Борисов,ще ни трябват поне 30 години ,за да влезем държавата в релси.

80

Анонимен

преди 6 години

Мутро долна такъв тип говорене го слушам от 90-та насам и аз мога така да приказваме ооооо цар съм и теб ще коландрисам ама какво от това ?

79

Анонимен

преди 6 години

Комунистите строят като едно време - всичко е леш.ПП. Соцзаводите, за които ни надуват главите, са на загуба още на чертожната дъска.

78

Курнелия лъже

преди 6 години

Другарко Нинова няма да ви простим , че ни излъгахте за срещата си с ген. Решетников за съгласуване избора на Р.Радев за президент.

77

Smurf

преди 6 години

Боце винаги е имал проблем с цифрите. За него това 100 2000 20000 200000000 няма голяма разлика

76

цанков камък

преди 6 години

по добре е махни г-н б.б и на нас ни пречи на селото.

75

Курнелия нагла

преди 6 години

Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост

74

още колко дни остава

преди 6 години

Не бройте колко време остава до 3000-та година! Бройте колко дни остават на режима на пожарникаря!

73

Анонимен

преди 6 години

България е прекрасна. Пълна е с хубави места. Две от любимите ми бяха: Долината на горна Въча и долината на Арда. Първата вече я няма. Между другото, има планове за унищожение и на другата: Каскадата "Горна Арда" ще затрие долина, каквато няма на света. Българи, не давайте да унищожават страната ни.

72

1

преди 6 години

га откриваше Цанков камък суджуков не спомена за срока а прибра лентичката в джоба си

71

гошо печения

преди 6 години

А КТБ кога? 9999год.

70

Анонимен

преди 6 години

Имало едно време една прекрасна река. Тя се казвала Въча. Горното и течение минавало през уникална долина, пълна с полянки, малки каменни къщи с овощни градини, стари дървени мостчета... и една много, много стара, отдавна неработеща воденица. Хората се разхождали по полянките, копаели в градинките и ловели риба в реката. Но тогава се появил хм... прогресът и цялата тази долина се озовала на дъното на един язовир. Край.

69

Курнелия-милионерка

преди 6 години

През 1998г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба

68

Глей го само,

преди 6 години

къв поглед вади, като от филма от миналата седмица ,,Войната за огъня,, ))

67

ИНСТАЛИРАНА МУТРА

преди 6 години

А КОГАТО Е ПОЧНАЛ СТРОЕЖА ТОЗИ АВСТРОЛОПИТЕК Е БИЛ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР, ЩО НЕ СЕ Е САМОСЕЗИРАЛ ААААААА...

66

Анонимен

преди 6 години

ТОЗИ СИГУРНО Е СЛЪНЧАСАЛ, ДОКАТО Е ЛОВИЛ САФРИД.ЗАТОВА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ. СТАНА МУ НАВИК.

65

Анонимен

преди 6 години

След 3000 години няма да ги има нито Боколина нито племето и. Няма да има и суджук кой да плюска. А сред руините на бившата държава, посред гъста джунгла, на мястото на бившия булевард Дондуков ще расте една самотна червена тиква, спомен за едно отдавна отминало време и за едно уникално национално предателство от което тръгнало началото на края.

64

Анонимен

преди 6 години

До inatutКакъв червен комунист, бе.То има ли по-проклет комунист от вожда ви. Да не говорим, че всинца сте такива - пазите книжките от БКП , то и структурата ви на ГЕРБ е като на БКП, само дето шесто управление не сте направили да затваряте политическите си опоненти.

63

Анонимен

преди 6 години

До байхейсСтранно че тези двама души имат огромен успех с други бивши комунистически страни и там живеят почти с европейски заплати! Бедни сте защото сте т.ъ.п.а.н.а.р.и!!!

62

байхейс

преди 6 години

До Българинане е баш такакогато евреите от бандата на Соломон Паси продадоха България, САЩ направиха план за унищожаването на България - наричаше се план Ран-Ът - по името на 2-мата му авториТози план предвиждаше България да се редуцира до 5 милионаТози план беше приет от предателите от Народното Събрание 1991 година