58

пенко

преди 6 години

Евреин -ходжа пак ще ходи на "поклонение" в Москва !!! Първо ИДИЛ ,после американската "ССА "и след това другарите ционисти !!! Фюджа ис фюджъ ! Има китайски и еврейски философии за човечеството ...какви други има днес ??? Земята е на хората ,които живеят на нея - другото е тероризъм...днес е американски ...утре еврейски ...а в надалечно бъдеще ще го унищожим .../ НЕ АМЕРИКАНЦИТЕ И ЕВРЕИТЕ -А ТЕРОРИЗМА НА МИЛИАРДЕРИТЕ / !!!

57

Анонимен

преди 6 години

Един палестинец пак се е гръмнал в Тел Навив. Толкоз за великите мосад.

56

Толкоз

преди 6 години

За известните марки руско лепило С-200/300/400...Евреите си летят където си искат и си бомбятжкаквото си искат в Сирия.... не че остана нещо от таз държава освен два квартала в Дамаск където Жирафът управлява

55

муспи

преди 6 години

Невероятно! Това е първи случай в петхилядната истолия но божиите люде да употребят оръжие. Че де се е видяло евреин да убие или да открадне и един долар??? Може би това са страхове на Ксенета, че за корейските атомни бомби се вдига врява, а никой и не се е заекнал за изсраелските?!?! А евреите не могат да си обършат и сополите, и атомното оръжие са го получили от някъде! Откъде, света не може да си отговори?! Има опастност от поставяне на въпроса пред ОН, затова гърмят встрани, баламосват.

54

Анонимен

преди 6 години

А около Дамаск нямаше ли c-400 и c-500 ?? Точно там има най много такива + руска и сирийска армия ?Тея "измислени" Стелтове. ..пак не са ги видяли :)))

53

До 36

преди 6 години

Иран са бивша високоразвита страна до февруари 1979 когато пашите решиха съдбата на народа.Аотносно Чифутистан,аз живея тук вече 27 години и не мисля да споделям личните ти комплекси изразени в злоба.Бъди спокоен Иран преди да вдигнат и една ракета Израел ще я свалят някъде в планините.Лека нощ.

52

AF

преди 6 години

Малка държава със ценности.Ако не са Израел,*** Техерански отдавна да повторят Маратонските битки при Горещите Порти.Но с малко отклонение на СЗ.Евала.Господ да пази Европа и България.Господ да пази Израел

51

компромисноОбяснение

преди 6 години

в складовете нямало нищо ценно за руснаците и ПРО-то не се активирало

50

Анонимен

преди 6 години

Сега разбрах защо Турция ще купува С400, за да може да се предпази от израелските самолети както надеждно се предпазват от тях ортаците Сирия и Русия в момента.

49

ФАКТ!

преди 6 години

До дуроБвп няма значение всичко са ресурси!

48

дуро

преди 6 години

До ФАКТ!То хубаво Русия е 1/6 от света ама е само 1/100 от световния БВП!! Ххаха!

47

Анонимен

преди 6 години

До 47...Ти какво очакваше да направи САЩ...да обяви война на Русия ли...По същата логика като Русия е дружка на Сирия и като ги нападнаха...Русия мълчеше ли си...мълчеше.Политиката е такава...понякога ще се репчиш...понякога ще мълчиш...

46

cazzo duro

преди 6 години

Ужассссссссс, товарищи!! С-400 снова ничто не увидели!! Срамота др, Путин!

45

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименБе незнам на кво са станали ама Русия е 1/6 от Света с най-големи запаси на ресурси вода и тн взеха Крим и Донбасс а запада със стелтовете дори и не гъкна!Що не им скочат.За сметка на това Исраил е една плюнка територия с отвратителен климат и са никъде.Само чакат някой да не ги за.оли с нож отнякъде!И тия щели да диктуват кво диктуват смешници!Имали много самолети да си ги ядат!

44

емил

преди 6 години

До Анонимен 6 Не че не работят,просто обслужващият персонал е мъртво пиян.

43

Емил

преди 6 години

До Анонимен Да ти се връща!!!

42

Емил

преди 6 години

До Анонимен Както винаги непанимали.

41

Анонимен

преди 6 години

До ФАКТ!Кога ще паднат бе русофилче, в мокрите ти сънища! Израелците не са престанали да трепят терористите от Хамас и Хизбула. То не бяха конвои с оръжия, то не бяха главатари, то не бяха позиции. И досега нито един израелски самолет не е станал на скрап. Само руските самолети и вертолети стават на металолом, ако знаеш какво е това.

40

Анонимен

преди 6 години

Това е без значение...важното е че го Имат...

39

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименИмат те военнотранспортни и медицински!Исраел се крепи единствено на икономиката на Фащ!Ти да си видел някъде нещо произведено в Исраел?Няма такова спокойно!