10

тцтцтц

преди 6 години

Изключително дразнещо е да чуеш от управляващ, че собствената си некомпетентност да прилага закона, оправдава с нежеланието на някои да го спазват...като вдигате глобите, се постарайте да си ги събирате.

9

Народната милиция

преди 6 години

Превантивен ефект има не размерът на наказанието, а неговата неизбежност. Това е очевидно.И второ, да се преразгледат безсмислените ограничения на скоростта поставени из цялата страна, вероятно с единствената цел на тези места да се организират пунктове за интервюта, които започват с въпроса "К'во ше пра'им ся?".

8

Елемаг

преди 6 години

номер 6 има и друго.Навсякъде по света, бил съм и в Америка,бензинджийниците са строго навътре (поне на 200-300) метра от пътя.И тези знаци заради бензинджийница да се ограничава скоростта ги няма там.Само в България мутрата и олигарха купуват място до самата бензинджийница и подкупения архитект на трасето му дава до пътя!!И после 50 знака по Хемус за намаляне само от бензинджйници!! Е да, Архитекта на трасето пък трябва да се отчете на депутата.Нали неговата фирма строи!!Свински черва!!

7

някой знае ли.

преди 6 години

За колко години без нарушения се взима златен(жълт) талон.

6

Смотаняци

преди 6 години

За такива драстични нарушения, трябват не само драстични наказания, но и изпълнение, само че те са некомпетентни и страхливи да го направят...

5

Анонимен

преди 6 години

Първо да оправят поставените знаци.Не може на 1-2 км. да се слагат ограничения за скоростта защото имало отбивка.Както на магистралата не се ограничава скоростта така и по първокласните пътища.Бавно движещите се МПС на отбивките да пропускат колоната след тях.

4

Смотан льольо си...

преди 6 години

A бе льольо, вдигнете събираемостта, точно тия дето карат като умопобъркани са с десетки актове...как събирате глобите от чужденците ? Защо не се конфискуват автомобилите на шофьорите без книжка ?!

3

Анонимен

преди 6 години

Не е важно колко е глобата, а е важно дали се наказва всеки! Като отидеш по малките населени места всички карат пияни и никой не ги проверява. И най дразнещото е, че каквото и да стане все скороста им е виновна - накога причината не е дупка, липса на маркировка, неправилно изпълнен път!

2

Елемаг

преди 6 години

Какво ви казах ония дни, колеги?В безсилието си ще приемат простотии,които ще пречат на нас нормалните.Това е.А защо е имало колона от коли и защо хората се нервят и грешат при изпреварване,няма да го търсим като причина!!!ФАРОВЕТЕ ще ни оправят!!!ГЕРБ главния виновник за войната по пътищата с нищоправенето си по въпроса!!

1

Констатация

преди 6 години

Е и? То като няма събираемост...Не глоби да вдигат, глави трябва да падат. Като го хванеш за по-кофти нарушение, принудително паркиране/конфискация на возилото, а джигита на топло и готово.А *** така много хора ще гризнат дървото, пък те са наши хора....