14

****

преди 6 години

Ей тези послушни мишоци,въртят ,сучат,все към тези таралясници F-16 гледат,и ги е *** да си признаят,че краварите ги натиска да изберат тегните щайги.

13

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

Моля пишете,че самолетите ще са нови МИГОВЕ,и да видите ЧЕРВЕНА радост до насиране във форума.

12

cazzo duro

преди 6 години

Дежурния руски *** си е сложил 10 плюсчета на пост 2. За непросветените да поясня, че от този прословут МиГ -35 още не е произведен и едва ли някога ще бъде. Всъщност това е модификация на недоносчето МиГ-29 което отдавна е вън от всякакви класации за изтребител.

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонименможе да купим 25-26 миг-35, че то толкова няма произведени бре, фантазьор!

10

Боко Тиквата

преди 6 години

Аз нямам думата за самолетите. Там се изявява Цвъки. Доколкото знам е поел ангижемент следд който ще си закръгли апртаментие на 10. Но не казвайте на никой. Нека не се разува.

9

Анонимен

преди 6 години

Няма нови ф-16. Трябва да се запише в условията самолетите да са американски. Шведите да се напънат малко да произведат американски самолет.

8

армии

преди 6 години

Покрай непрестанните скандали около армията разбрах едно-две неща досега. Ние боеспособна армия, която да защитава териториалната цялост и суверенитета на страната нямаме към момента (от известно време). На никого не му пука за самолети и кораби, а е важно да се похарчат едни пари колкото за КТБто, ама как да стане по-безболезнено за оглупелия народ и служителите в армията.

7

Баце

преди 6 години

Какво има да му мислят. За тези пари да вземат 200 китайски самолета. 100 все ще лятят, останалите за части.

6

Икономов

преди 6 години

Тук има нещо гнило! Тези промени съгласувани ли са с нашите членове и членки по места?Ако не са, то това е опасен прецедент, който може да предизвика у ретроградните елементи необоснована илюзия, че могат да спечелят, залагайки на самолети, произведени в капиталистическите страни. Такава илюзия може да е опасна!Затова, другари журналисти, аз повтарям настоятелното си изискване, преди да публикувате подобни новини, задължително се консултирайте предварително с нашите членове и членки по места!

5

Анонимен

преди 6 години

Най-новото изискване за самолетите ще бъде "който ни кажат от американското посолство"

4

Анонимен

преди 6 години

Нов Ф-16 е най-доброто.Или Рафал.

3

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До АнонименВЕЧЕ МОЕ СИ КУПИТЕ САМО КОВЧЕГ ЗА БАКЪРЕНАТА ДРУГАРЕ

2

Браво!

преди 6 години

Браво!Правителството на България, оглавявано от безспорния български лидер ген. Борисов за пореден път показва своята мъдрост, своята ангажираност към нуждите на обикновените българи и своята отговорност към сигурността на родината ни!В контекста на променените реалности и под натиска на нуждата от бързи решения, нашето правителство отново успя да намери най-правилното възможно действие, а именно, да промени изискванията!Браво!

1

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

ДРУГАРИТЕ НАРОЧНО СА НАПИСАЛИ ЧЕ Ф16 МОЖЕ ДА БЪДЕ САМО ВТОРА РЪКА И ОПИЩЯХА СВЕТА, ЧЕ САЩ УЖ ИСКАЛ ДА СИ ПРОДАВА ВТОРА РЪКА. СЕГА ГЕРБ И ОП ПОПРАВИХА ТАЗИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКА МРЪСОТИЯ. НЯМА НИЩО ПО-МРЪСНО ОТ СОЦИАЛИСТА. СОЦИАЛИСТА САМО КРАДЕ И ЛЪЖЕ.