96

до 86

преди 6 години

Това според треб е джип от 2010 година?Това е първа генерация на модела, който се произвежда от 1999 до 2006 година!Цените в cars.bg започват от 7 хиляди лева!Не това е важното в случая - в очите ви е все материалното, защото сте бедни душички!Толкова ли е трудно да кажете лека му пръст на човека, а за останалото има кой да го съди!

95

История

преди 6 години

Беден,много богат,мъртъв.

94

Край

преди 6 години

Не е ви ясно че да работиш в държавата и да не вземаш - си балък дето системата го изплюва. И да не вземаш - трябва да обслужваш началниците като вземат пък ти да *** мухите.*** тия правила ги не е направил този мъж - всички ние ги правим и приемаме /малко или много/. Те като вземат нали некой им дава. При система в която материалното благополучие е издигнато в култ - живота е такъв. Протестиращи не виждам.

93

до 68

преди 6 години

Държавата е безсилна да опази живота на служителите си, камо ли на гражданите!Да, но много добре държавата пази Шенгенската граница с Турция и това как я пази всичко го виждаме.Гражданите не са приоритет.

92

Анонимен

преди 6 години

До Анонименчовека мъртъв, вие на стария джип му завиждате?!? Че повечето държавни служители на по-високи постове са милионери.

91

Анонимен

преди 6 години

там няма честни и принципни

90

Анонимен

преди 6 години

След този случай, дори и да има честни и принципни служители в данъчното, всички ще се спотайват и ще санкционират само дребните търговци, да не би и на тях да им се случи случка.

89

Do Manolski

преди 6 години

A ako go napravish i s video...ohoooo...:-) moje i bela gugutka da ti gugukne na ramo...:-)

88

Стига

преди 6 години

Може да си купи и ферари, но кара тази щайгетина, защо ли? Сега, четете внимателно. На този пост има един единствен начин да се застане. Много верен, много наш и много готов да краде.

87

Анонимен

преди 6 години

До до Хах и 72...Всяка една насилствена смърт и въобще е най лошото на този свят, но такава една извършена от професионалисти значи нещо гнило.....такава една беше извършена и в Пазарджик....,всички такива подоби ,работещи такива длъжности са омърсени от мръсни и престъпни пари...,така и тук предполагам ...а що се отнася до колата ,не зная къде има такива цени ...може би в някоя морга за коли....Така така ,когато вземаш ,трябва и да даваш ,и когато си оклепан трудно се мие....

86

Анонимен

преди 6 години

Добре бе, BMW-То е евтино ще изкараш 10 бона, а поддръжка и нафтата, колко излизат, аз карам и знам. 400 лева на месец ми е само горивото, а ремонт като дойде оставям няколко хилядарки... каквото било, било, както казва народа - да би мирно стояло, не би чудо видяло... само ме дразни, че сега искат да го изкарат Спартак, пък кратун може и паметник пред НАП да му направи...

85

Анонимен

преди 6 години

Ще ме светнете ли откъде да си купя x5 2010 za 10000лв ?

84

М, да ...

преди 6 години

До АнонименСкъпите коли на фона на мърсотия, мизерия, начумерини лица по улиците, .... говорят пак едно! Институциите по една или друга причина неработят - дали не са им вързани ръцете, дали отбиват номер и са на доизживяване, дали са силно коромпирани ръководствата им, дали .... пп. за да иимаш хубава кола в нормална държава трябва да можеш да докажеш произхода на средства! Всъшност колите може и да са крадени, комай!?

83

Кривондел

преди 6 години

Защо си мислите, че ДИРЕКТОР на "Фискален контрол" не може да си купи джип за 10-15, или 20 хиляди лева? Заместник директор на териториална дирекция започва със заплата от около 2 хиляди лева, отделно са премиални, допълнително материално стимулиране, дрехи...А и колко мислите трябва да взима един директор на подобна позиция?Не съм нападжия, нито им се радвам особено много. Но не може да обвиняваме така хората!!!

82

Тинтири Минтири

преди 6 години

До ЖиборЖан пък какво е откраднал? Вие като почнете да си измисляте, чак се забравяте. Той просто беше наивен и пасивен. Просто изгледа как отвън събориха цялата държава. *** да видиш какъв мизерен живот води днес. Всички след него крадоха като за световно. С милиарди. Или за теб това не е проблем?

81

Анонимен

преди 6 години

Служител на НАП, цигари и алкохол и джип в едно изречение, горе - долу става ясно, че мотивът за престъплението не е личен, а става дума за бизнес интереси!

80

до 77

преди 6 години

Тя и тая бангия е на около 15 години и затова иде реч...Изкарахте го едва ли не джип Бентли за 300 бона, а то струва 9-10 хиляди лева!Явно според вас всеки с автомобил за 9-10 хиляди лева трябва да бъде разстрелян посред бял ден като куче...

79

Анонимен

преди 6 години

ни дизеляците дето ти бълват направо в лицето по светофарите катран. Гледката е меко казано неприятна и говори много за манталитета на народа.

78

Край

преди 6 години

Българчето не е го яд че некой гепи - яд го е че то не гепи.Сметете правилата на играта - сега са такива само балъците не гепят и няколко гении /Гришо и Васил Найденов и Стоичков/.

77

Анонимен

преди 6 години

няма явно удобен рецидивист да натопят иначе щяха да го самоубият със заглушител в някоя вила и него