163

S

преди 6 години

Разтърси ме новината за конете. Разплаках се. Това е толкова жестоко, че нямам думи! Какъв е този човек!?! Няма ли закони за него?!! Тези, които са ги намерили и са помогнали на останалите Господ да ги възнагради!!!А причинителя да изживее същото като конете!!! Какво са изживяли само за да усетят хора и да ги открият!!!

162

????

преди 6 години

до 152И не съм сигурен от два коментара дали в възможно "да си личи колко си ограничен и ***", но щом го твърдиш, сигурно има някаква истина. :)

161

????

преди 6 години

До 152Напротив - радвам се, че има хора, които ще направят всичко по-възможностите си да помогнат на животните!Дразни ме: обществото как е готово да .... "убива с камъни" човек, без да е запознато с обстоятелствата и как това общество си затваря очите за несправедливостите, случващи се всеки ден, не само с животни, но и с ХОРА. Дадох пример със самотните пенсионери, защото всички знаем, че с тези пенсии, трудно се оцелява, особено болните... но там обществото си затваря очите.

160

Берова

преди 6 години

Аха, така ще е, докато *** и Пульо гледат животни САМО заради скапаните субсидии.

159

Бъдете Хора

преди 6 години

Конете трябва да се разтриват, за да се сгреят, да им се раздвижи кръвта и да има къде да легнат на суха, да не е направо на снега, за да оцелеят.

158

Бъдете Хора

преди 6 години

Занесете им одеала, черги, някакви стари завивки, стари юргани, покривки или плътни пердета и платове с които да ги покриете, завиете, за да ги сгреете и стоплите, това се прави дори когато конете са в конюшната. Съветвайте се с работещи в конюшни, с персонала на някоя конна база тези, които сте по - близо и имате възможност да отидете при конете. Може няколко човека за ден да сковат горе в планината поне един импровизират навес само с дъски, подпорки и да е покрит с найлон, мушама, бризент.

157

До 152??????

преди 6 години

Личи си колко си ограничен и ***! Няма нищо общо тази новина с пенсионерите или хора които мизерстват! Значи според теб, хората които са занесли храна на животните, или други които спасиха щъркелите, си губят времето така ли? Не мога да разбера защо винаги излизате с един и същ т.ъп аргумент! И в Африка умират от глад, значи ли това че не трябва да ни интересува че избиват слоновете и да не ги пазим? Да в България има много хора на които трябва да се помогне, това няма нищо общо с темата

156

До анонимен

преди 6 години

Да де- и Путин и Альоша живяха по времето на Сталин,но единият е закачен на пилона а другият- абониран за палатите в Кремъл.

155

Анонимен

преди 6 години

И червени и сини,учиха НАУЧЕН КОМУНИЗЪМ и търкаха *** на едни и същи ВУЗ-ве.Слепи ли сте!!!

154

Исти

преди 6 години

Над 90% от конете в планините са собственост на червени мутри,перачи на партийни милиони. Те ги отглеждат за месо и ги продават на кланиците,но не знаят как се гледат животни и не си дават зор защото за тях е по-важно да изперат парите,а не да печелят от животните.

153

Анонимен

преди 6 години

Да не би конете,и др.животни които мъчим да са виновни за пенсиите в България!Що ходите и гласувате за едни и същи сини,червени,бенбени толкова години?Прменил се Илия,погледнал се пак в тия.Ама щом правите връзка между двата вида ЗЛО,какво да се очаква!?????

152

????

преди 6 години

До 155 АнонименАааа, значи пенсионерите сами си били виновни. Ццц, а конете - не! Ей, това Ви обяснявам - тотално са Ви промили мозъците. Скоро ще ни сложат и такса въздух! Ами те и растенията са живи същества, реагират на музика, комуникират си... горката тревичка... как само я дъвчат тези коне! :)Пак казвам, не оправдавам стопанина, ама коментарите са Ви твърде крайни!

151

Анонимен

преди 6 години

До:???? Човешкия живот е едно голямо нищо, тези пенсионери и др. такива изцяло сами са си виновни за положението в което се намират, всеки сам взима решения и действия за себе си. Друго е кодато заради глупостта и алчността на някого страдат същества които не могат да се измъкнат сами от положението в което се намират. За хората когато не ги мързи винаги има начин.

150

Искрен

преди 6 години

До ????Всеки живот е важен.

149

Иво

преди 6 години

Подобен случай има и в драгоманска община. Никой не смее да се обади защото ще го запалят. Горите са пълни с конски кости.

148

????

преди 6 години

Собственика не го оправдавам - трябвало е да опита да направи нещо. Ама какъвто вой надавате - едва ли не да го "убият с камъни".... стига. То в България е пълно с пенсионери, с мизерни пенсии, недохранени, мръсни, без никой да ги поглежда и така си заминават, но не ги показват по медиите. Ама за .... кончетата и щъркелите - ще "убиваме с камъни". Големи "природозащитници" сте! Пълни шматки! До такава степен са ви промили мозъците, че ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ едва ли не е маловажен!

147

Искрен

преди 6 години

Да поясня за всички всичколози : нормативната уредба определя различен начин на идентификация за различните жиовтни - еднокопитни, дребни преживни, едри преживни, кучета и котки. А за анонимника-разбирач да кажа, че конят е еднокопитно животно, което се чипира.

146

Анонимен

преди 6 години

Този гад собственикът трябва да бъде вкаран в затвора! До какво оскотяване стигна тоя народ не е истина! Туморите навсякъде.

145

Анонимен

преди 6 години

Към всички *** и ***,преди да коментирате какво е свободно отглеждане.Помислете,вижте...има кончета с избодени очи,който нямат сили да станат и да се хранят!!!!!!Такива,като този,погледнете му Фейбук страницата...нямат жал ктм нищо!За него всичко е пари,пържоли и луканка.От такива като него,ме е срам ,че съм част от човешкия род.Смирение пред душите на мъртвите кончета,и молитва за живите страдалци.ЗАСРАМЕТЕ СЕ ЧОВЕЦИ!!!!Който причинявате и не виждате ЗЛОТО!!!

144

111

преди 6 години

Компетентните органи да установят собствника или собствениците на конете, тяхното количество и резултат от изоставянето им на произвола, като приложат цялата строгост на закона.