57

Герги

преди 6 години

Шофьора на автобуса завъртял,не завъртял,изплашил се,не се изплашил,НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ!!!!Точка,МНОГОЗНАЙКОВЦИ!Има ПТП виновно причинено от водача на леката кола.Комплексите и експертните си мнения задръжте за себе си!Ако реното не беше ударило автобуса,сега щяхте да играете карти пред блока,вместо да се правите на пишман следователи!

56

Andreshko

преди 6 години

За да избегне силния удар вероятно шофьорът на автобуса инстиктивно е свил в дясно като е завил повече,отколкото трябва,но това е несъзнателна реакция-изграден рефлекс на шофьор.

55

Автомобилист любител

преди 6 години

Бях млад и зелен.Сега не бих го направил, щото ако от храста излезе кука, дето дебне за сполука, директно го газя и требва да го лижиш за човек, а то не е!

54

Автомобилист любител

преди 6 години

Аз съм изпреварвал ТИР със 140 и отзад ме подпираше автобус със 130 на къса права отсечка.

53

Автомобилист любител

преди 6 години

Тия читаци от ЮИ карат със 130 км./ч. затова няма спирачки.

52

Асен

преди 6 години

По автобуса от лявата му страна никъде не видях и следа от ожулено със син цвят! Не мисля, че е имало и допир между автобуса и колата. Според мен виновен е шофьорът на автобуса също, но най-виновна е канавката, оставена без да е обезопасена.

51

Анонимен

преди 6 години

Най-крехките автомобили са Рено. Колата в никакъв случай не може да предизвика обръщане на автобуса. Направете следствен експеримент и не се оправдавайте с жената, шофирала автомобила.

50

Ala_Bala

преди 6 години

Не е виновна само жената. Шофьорът на автобуса се е паникьосал и в завъртял кормилото прекалено бързо на дясно. Трябва да се направи следствен експеримент с подобен по тегло и размери автобус и същия модел лек автомобил. Защо министъра на транспорта не си подаде оставката след като е причина за убийство по непредпазливост, нехайство и неспосбност да прецени опастността от возене на дете на мощна моторна шейна. Няма значение, че жертвата е детето му. Този човек не може да дава съвети цял отрасъл.

49

Andreshko

преди 6 години

За тази трагедия не са виновни само шофьорите,а и канавката-убиец. Жалко,че имаме много слаби инженери сложени за министри. Този министър на Регионалното развитие и благоустройството не вижда очевидната причина за шестте жертви. Тази канавка е трябвало да бъде защитена с мантинела или да бъде изградена с бетон с решетъчен капак и тогава автобуса нямаше да се обърне и да има толкова жертви,но министърът не видял да има проблем в инфраструктурата-много жалко...

48

Driver

преди 6 години

Не е виновна жената! Автобусния шофер е виновен. Не е овладял буса-панирал се е тоя професионалист

47

Темида

преди 6 години

А турския тираджия убил семейство мотористи, домашен арест, за да може да офейка и да не го съдят. Така е в България.

46

Джунгла

преди 6 години

Без закон и наказаност така става. Живот в джунглата

45

22

преди 6 години

Министъра вози,неправомерно 4 годишно дете на мощна моторна шейна по пресечен терен в тежки метеорологични условия, което има фатални последици. За него арест няма. Виновен е терена. Обикновена женичка ,прави грешка по невнимание и веднага арест. Да не си беден в тоя свят, ще ти разкажат играта.

44

Draiv

преди 6 години

Nikade na nikoq magistrala mantinelite ne sa neprekasnati ne etova problema kogato si profesionalis trqbva da si koncentriran zadaljitelno e situaciite sa xilqdi tazi mpje6e da zavar6i dosta po leko ako be6e proqven prpfesionalizam ne obvimqvam nikogo no nma opciq pri adekvatna reakciq da se stigne dp tova. Progesionalistite 6te gp pptvsrdqt

43

saki

преди 6 години

Жената може би е виновна, но според мен реакцията на шофьора на автобуса е довела, до обръщането му. Защо не се направи следствен експеримент, с някой бракуван автобус и подобно бракувано рено от каскадьори ? Да видим при какви обстоятелства ,еднотонен автомобил ,може да избута от пътя 20 тонен автобус, при положение ,че не го е натискала постоянно с много газ за да го избута. Сигурен съм ,че много ще се изненадаме от резултата, ако го направят Ловците на митове.

42

абсурдистан

преди 6 години

Да искат обещетения от Фирмата ! жената не е виновна -прокуратурата е купена ! Да поискат от Европа независима експертиза ,въпреки ,че и дете в 4 клас знае ,че няма как 1 тон да измести 12 тона с леко одраскване!

41

Анонимен

преди 6 години

Арест и за шофьора на автобуса,или собственика на обръчи от фирми е подкупил прокуратурата.

40

Анонимен

преди 6 години

Кой е возил жертвите за него е отговорноста-не ги е опазил от осакатяване и смърт при аварии и произшествия както и застраховките за пътникоместа задължителни за всеки вид пътникотранспорт личен-служебен и частен-обществен подред административни деления преди изпълнение на всеки рейс било годишни-частични застраховки за срок да са внесени и описани кат част от сумата на застраховката за ППТС,а виновност на водач се определя за место-ситуация и техн.изправно ПТС според ЗДПТС с техн.изисквания.

39

Анонимен

преди 6 години

Нарушен е ЗДП, Когато изпреварваме , трябва се разминаваме на безопасна дистанция, да не пречим и да не застрашаваме безопасността на изпреварвания.

38

Джедай Мастър

преди 6 години

До инж. пътно строител.На магистралите на Боко почти никъде няма мантинела. Вероятно е в неговия джоб и на камарилата му.