35

Край

преди 5 години

Ердоган го избират ПРЯКО И МАЖОРИТАРНО Путин го избират ПРЯКО И МАЖОРИТАРНО. А в много демократичните ЕС и България властта се съставя по едни засукани правила така че изборите да не значат нищо.Тази госпожа е един провален политик -бълващ клише след клише за "дневния ред на Европа" и "политиките на ЕС". Българите за домоуправител на вход не биха я избрали но пак отива да управлява и представлява нещо си с голяма заплата.Ни ЕС ще го бъде така ни България.

34

Анонимен

преди 5 години

Страната на Съветите, Съветска Европа. Копират всичко от Съветския съюз.

33

Анонимен

преди 5 години

Жената предаде българските интереси и си затвърди кариерата в ЕС. Както и Странишев!

32

Анонимен

преди 5 години

Същата тая, дето ни затри блоковете на Козлудуй??срещу какъв рушвет май не се разбра.И редом с пияницата Юнкер ще ръководи ОБЕДИНЕНА Европа.С такива лидери направо да го закриват ЕС.

31

Анонимен

преди 5 години

Е то не мисля, че е изненада, че куневица се е уредила!

30

казаХ

преди 5 години

Всеки политикан у нас който е работил против интересите на България,брюкселските тунеядци му се отблагодаряват с тунеядна добре платена службичка.Затова и българският народ не ги припознава за свои представители.

29

Анонимен

преди 5 години

Пак ли тази истъркана чанта бе братче? Нима няма достойни хора да сменят несменяемата "кадърна" дърта кифла?До кога едни и същи ще се прескачат с години във властта?

28

елка василева

преди 5 години

Еврокомисар, министър... Сега Кунева еврозадник,-- нагаждачка

27

Анонимен

преди 5 години

Защото е еврейка...

26

AXE

преди 5 години

Защо бе Борисов, защо бе Захариева изпращате госпожа "ДА", която затри предварително Козлодуй, ЗАЩООООООООООООООООО???? Нали щяхме да ги наказваме опропастилите България????

25

Анонимен

преди 5 години

"Еврокомисар, министър... Сега Кунева европосланик"===И в крайна сметка едно некадърно нищожество, което по незнайни причини го тикат в гърба към постове и длъжности, на които не прави нищо, освен да приказва празни приказки, да демагогства и да казва "Yes!".Отвращавам се не само от нея, отвращавам се от цялата политическа конюктура, която произвежда подобни същества и ги тика в гърба.И какво сега, ще закрива ли мисията на ЕС към Съвета на Европа?

24

отвратителна твар

преди 5 години

Дори фамилията и варира според конюктурата. Мястото и е в затвора много отдавна (за национална измяна).

23

Бай Фидан

преди 5 години

Да си сложи чистачки!Бая народ,ще и се изхвърга на очилцата ...

22

RS

преди 5 години

Как все некадърници продължават да ни представят ,за таз жена лошо мога да се сетя нищо хубаво ,на всякъде се провали където и да отиде дори със собствената си партия се провали.

21

Ъъъ

преди 5 години

Аз възнамерявам с много повече плам, отколкото при номинацията на Бокова, да подема кампания за провалянето на кандидатурата на Пръмова-Кунева. От Бокова аз лично не съм си патил, само знам, че баща й е бил ***, докато на поразиите, причинени от Куневица, сам съм свидетел.

20

Анонимен

преди 5 години

Тя е над 61 лета.Време и е за пенция.Ама пусти келепир-не е за оставяне.А и щом в ес има бабофили...

19

Анонимен

преди 5 години

Амбициозна, лакома за власт кариеристка! За отрочетата на столетницата , винаги се намира топло местенце !

18

Анонимен

преди 5 години

Еврокомисар, министър... Сега Кунева европосланик. Занапред ще ръководи мисията на ЕС към Съвета на ЕвропаИнтересно, как негодници като Кунева все на високо летят и отговорността за всички безобразия, които вършат накрая им се разминава?Еврейските връзки може би помагат или кой знае какво...

17

Анонимен

преди 5 години

огат оси вярна пионка винаги ще ти намират "добро местенце под слънцето". Кой казва, че няма корупция в Европа. "върховенството на закона" и мита за "правата на човека" и "солидарността" и "борабата с корупцията" са само едни клишета за пред форматираните маси пресъздадени от нашите либерално - корпоративни медии и анализатори в тях.

16

Православен

преди 5 години

Г-жа Пръмова!