203

Анонимен

преди 5 години

Добре де, какво умно очаквахте да каже един sub-human?

202

Анонимен

преди 5 години

"Обяснете на простолюдието как за българите има сведения от 4 век, а за турците - от шести."Освен това, на теб ти убягва още изначало въпросът "какво е тюрк?".Ако не знаеш какво е, питай. Не е срамно!

201

Анонимен

преди 5 години

"Обяснете на простолюдието как за българите има сведения от 4 век, а за турците - от шести."Точно обратното е! Прочети за Гьоктюрската империя и за Орхонския тюркски календар. За "българи" се споменава след има-няма едни 200-300 години по-късно от тогава когато вече тюрките са имали империя призната дори от китайския император.

200

Анонимен

преди 5 години

Ако можеше, щях да си взема от Кувейт, ама ... Според закона, всичко що е на два крака и мънла е човек ...Иначе, щеше да е добре, да си имаме слуги, не мислите ли ? В Библията са имали слуги и е било ок.Вие ... Вие да не сте против Библията, а ?

199

Анонимен

преди 5 години

До 294Видял-невидя, Ко от туи.Хората така си живеят там и толкоз. И богатите ви аги и ат слуги, просото сега направиха литература задължителна и лъжи и сакато реши, че и искало уважение.

198

Анонимен

преди 5 години

Ваше височество, да отбележа друг лек пропуск в изложението ви. Говорите, че българите били турци. Обяснете на простолюдието как за българите има сведения от 4 век, а за турците - от шести. Леко не се връзва с тезата ви за произхода.

197

До 202

преди 5 години

Тъпо парче си. Слугите в случая са собственост. Не се опитвай да мислиш,моля!

196

Анонимен

преди 5 години

Бре, бре голямо внимание отделяме на тая кадъна че, е богата богата е но парите са нещо преходно, особено при камиларите.

195

9

преди 5 години

199, щото явно съм виждал повече от теб...уе

194

Анонимен

преди 5 години

"Ваше височество, турци и тюрки не е идентично понятие. "Имам нужда от теб, придворни шуте! Обясни ми, моля те, с твоите великолепни шегички, какво е "тюрк" и какво е "турчин"?И накрая ако стигнем до извода, че едното е подмножество на другото, ще се спукам от смях!Все едно да кажеш "синя слива и слива не е идентично понятие"!Турци днес наричаме хората от република Турция. Надявам се поне знаеш къде се намира тя! А Турция означава "земята на тюрките". Колко чисти тюрки са останали е друго.

193

Анонимен

преди 5 години

Както и да го извъртате, всеки, който няма собствен бизнес, е слуга! Слуга! Дали ще го наречеш работник или служител - няма никакво значение!

192

БГ

преди 5 години

Слуги за вкъщи. Те не изкарват пари, просто правят живота малко по-приятно.Извинете ... "Помощта". Така по-удобно ли е. Човека прахосмукачка и жената чистачка на прозорци.Дават ти се пари за това. Ако не ти харесва, потърси си друга служба.

191

Анонимен

преди 5 години

"Обичам когато простолюдието си мисли, че ми отваря очите. :)))"Ваше височество, турци и тюрки не е идентично понятие.

190

Анонимен

преди 5 години

До 197 Хрън мрън ... Хората си живеят живото и не ти пречат. За кво шаеш ... ?!? За Ко уе ?

189

Анонимен

преди 5 години

Така да се каже - от кадя на кадя?

188

9

преди 5 години

На такива персони като тази и като някои пишещи мога само да им кажа "И ти с*еш, и ти кървиш, и твоя път на земята ще свърши". Не се имайте за нещо повече от другите. Самозабравили се ***.

187

:)

преди 5 години

Заслужава бой всеки ден и постоянен 12 часов труд на полето с лопата или мотика. Без почивка.

186

Гост

преди 5 години

От работодател - за всички слуги, уточнявам - онзи, който влага повече мисловен труд в работата си, се нарича по Кодекса СЛУЖИТЕЛ, а който влага предимно физическия си труд - работник. Слуги има само в болните мозъци.

185

Анонимен

преди 5 години

Аз пък мислех, че мюсюльманите си държат жените по-изкъсо пък то какво...Айде къдъно,залягай над обрязаните пипери че да не вкл.шамарената фабрика.

184

Анонимен

преди 5 години

"И от кога в историята турци и тюрки е едно и също, само да всея съмнение в едно от стоте неща, които леко и неумишлено си объркал."Обичам когато простолюдието си мисли, че ми отваря очите. :)))Какво означава "Турция"? Написано на днешен турски език, означава "земята на тюрките". На по-стар тюркски език и "Туркменистан" означава почти същото. Само дето е земята на туркмените. (Страната на туркмените) Туркмен какво е? На старотюркски означава "човек от тюрките", "един от тюрките". Още нещо?