31

ма

преди 5 години

*** зощо ще се извинява Заев. Нали това го говорихме - грешката идва от Захари Стоянов и групата, която създава ВМОРО в Солун. Подценяват включването на думата МАКЕДОНСКО в името на рев. организация(македоно-одринснко, а не македоно-тракийско). Оттам идват всички проблеми с гръцкия и сръбския шовинизъм. Сега след като има Македония не може да се връщаме със задна дата да променяме имената на ВМОРО и тн с БЪЛГАРСКО. Затова Скопие в случая са прави с оглед и на утвърдената вече ДЪРЖАВА Македония.

30

Българина

преди 5 години

Ако има народ македонци що не е имало такава държава? То няма и такъв народ, областта македония обаче е от хиляда години. На нея са живели всякакви племена, последно българи и до сега. Там хората не са изникнали от нищото дошли са от някъде, последно от България, гърци отдавна няма. Има тракийски българи ама тракия държава не е имало а траки отдавна няма. На вас албания вие е родината, щастливи да сте вовеки...

29

Анонимен

преди 5 години

На Заев кой му е дал Струмишко? Защо една част от Западните покрайнини са в Сърбия, а друга в Македония? Кога са ги разделили? На кого са дадени? Дадени са на Югославия, която се разпадна и не съществува.

28

extremist

преди 5 години

БЛАГОДАРИМ ЗА ИЗВИНЕНИЕТО Г-Н ЗАЕВ;БЪЛГАРИНА ГО БИВА САМО ДА СИ СЪРБА ОТ КОПАНЯТА, АМА СТАНЕ ЛИ ВЪПРОС ЗА МАКЕДОНИЯ СЕ ЧУВСТВА ЗАДЪЛЖЕН ДА СЕ ИЗКАРА ПО-МАКЕДОНЕЦ ОТ МАКЕДОНЦИТЕ.

27

Анонимен

преди 5 години

Заев, не се прави на шушумига! Просто се опита по стар македонски обичай да поплюеш по България и после да изклинчиш. Не знам до кога ще ви търпим номерата.

26

Анонимен

преди 5 години

Двама македонци се срещнали в Ню Йорк.Единия казал:- Е колко е малък света.Другия отговорил:- Е колко е голяма Македония.

25

Стою до 21

преди 5 години

Бойко до сега много пъти е грешил основно с едно - с мълчанието си.Ако отговорът по даден въпрос е отрицателен или положителен -това е отношение , но мълчанието е безразличие , незаинтересованост.И това е страшно , особено за водач на цял народ.

24

Анонимен

преди 5 години

Как може `от невнимание` да поругаеш един народ, а после с няколко изречения във Фейсбук да се извиниш??!Няма `невнимение`, когото става дума за основата, върху която се крепят сегашните и бъдещите ни отношения. Заев! Без БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ЩЯХТЕ ДА ВИДИТЕ БЪСТАНИЕ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН. Нашите офицери - българи бяха ръководители на въстанието, воювахте с оръжие, прехвърлено в Македония от българските казарми и то с най-доброто, което се прави по това време в Европа - малинхелите.

23

Анонимен

преди 5 години

Добре, че се е извинил, че иначе Борисов щеше да му дърпа ухото.

22

Анонимен

преди 5 години

Дали макетата не отровиха Божо Димитров със Новичок за да ни крадат както си поискат сега, Заев дойде и Б. Димитров внезапно се спомина, слочаеност ?

21

Анонимен

преди 5 години

Заев е фурнаджийска лопата

20

Анонимен

преди 5 години

Илинденското въстание, според всички исторически сведения, със сигурност не се е случило в Северна Македония! Просто защото Няма Такава Държава и никога не е имало!

19

Анонимен

преди 5 години

Това което е казал може да се тълкува и като: Борисов греши

18

Анонимен

преди 5 години

тия ще влязат в ЕС кога и ние в еврозоната, някога но не скоро

17

Анонимен

преди 5 години

Няма нито вдин аспект на външната политика, където герберастите да не са се оакали. Пълната простащина вилнее!

16

Така е

преди 5 години

До Анонимен 14 Прав си. И аз казвах да нямаме никаква работа с Русия и Македония , ама няма кай да слуша.

15

Анонимен

преди 5 години

Ама МАЙ се е извинил или ЮНИ.Защото аз конкретно извинение не прочетох.А нашите управници отново останаха в ролята на прочутите герои на Доньо Донев.

14

Я па я...!

преди 5 години

Дали Корделка сега няма да миряса?Идва ли.

13

Стою

преди 5 години

Не се извинявай Зоране , не си виновен , че си казал това , което мислиш .Да се извини Бойко на бълг. народ , че му повярва , а той му изневери.Ако е родолюбец и защитава българското , да си каже мнението по въпроса за Илинденското въстание.А ти Зоране , си хамелион , говориш у нас едно , а у вас - друго .Ку....венска работа.

12

Анонимен

преди 5 години

Не е минала и година от подписването на "историческото" споразумение и сърцето Заешко не издържа! Може да е от страх, може да е от лицемерие, но причината е без значение! Който те предаде веднъж, ще те предава всеки път!