246

Handel

преди 5 години

За Русия разбира се е изгодно. Всички вече видяхме най-новите оръжия, които притежават руснаците! Америка няма шанс въобще.

245

Господин Никой

преди 5 години

До usa = на джудже А капитан Петко воевода е казал Няма сопа която да избие любовта ми към Русия

244

Господин Никой

преди 5 години

До Анонимен Руснаците ако бяха роби нямаше да бият Наполеон ,Хитлер Турци Японци Американци Англичани , чехи Унгарци ,Румънци и куп други врагове на родината си .За справка чети за гражданската война в Русия през 1919 -1924 година и след това 1941 година Великата отечествена война .Ние сме робите а не те защото са патриоти в дъното на душите си а не предатели като нас

243

Анонимен

преди 5 години

До Господин НикойШматка, на Путляра дъщерята е в Холандия. Дано са я изгонили вече, както искаха заради сваления самолет

242

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

САЩ се вече мъртъвци. Отказът от долара ще ги върне в каменната ера. На следващите президентски избори, от Кремъл може да им турнат в Белият Дом някой *** да ги доразкатае окончателно. Пък нека си имат космически войски!

241

Господин Никой

преди 5 години

До До Господин Никой Децата на Путин и Лавров са си в Русия ,а на предателя Хрусчов ,на предателката Нинова и на другите слуги на САЩ децата са им там .Е всеки си прибира в един момент слугите да ги онодват в два ката в предателските гъзери .

240

haha

преди 5 години

Защо наричат Лавров Тъжният кон, Грустная лошадь на руски.Ами щото не може да живурка в Щатите с дъщеря си, а трябва да се мъчи в Русия.

239

Господин Никой

преди 5 години

До Анонимен Народ дето пие в несвест уйски и се търкаля по улиците като татар блатска *** и се чифтосва с родните си Содомия му казват и прави секс със животни ,зоофилия му казват се казват англосаксонци ,най пропадналите хора на света .

238

До Господин Никой

преди 5 години

Децата на Путин, Лавров и ***, Брежнев и Хрушчов са в САЩ.Значи и те са предатели, нали така :))))Вярно си Никой :)))

237

haha

преди 5 години

Рейгън смачка СССР чрез оръжейна надпревара.Сега е същото, Кремъл няма какво да направи.

236

Господин Никой

преди 5 години

До Анонимен На олигарсите дето се продадоха на англосаксонците децата са им САЩ .Твоите деца що не ходят да учат при европедалите ? Защото ти си за тях втора категория човек ,за бандитите става на въпрос .

235

Анонимен

преди 5 години

223 не отива в Щатите за да може гледа отблизо как Русия се мъчи от собствените си глупоссти ;)

234

haha

преди 5 години

Путин ги лекува с Новичок, няма къде да се скрият.Може да е дребен но има дълги ръце.

233

extremist

преди 5 години

ДО 223: СЛЕД КАТО СМЯТАШ ЧЕ САШ Е РАЙ, ОТИВАЙ ТАМ. КВО ТЪРСИШ ТУК

232

haha

преди 5 години

Защо руските олигарси бягат със семействата си в Лондон и Париж ?**************************Защото предпочитат да плащат данъци в Англия и Франция и да живеят спокойно.В Русия не знаеш кога ще те затворят и ограбят хората на Путин.

231

Анонимен

преди 5 години

Русия напредна много в последните години и сега вече живее в 14-ти век!

230

haha

преди 5 години

Защо руските олигарси бягат със семействата си в Лондон и Париж ?************************************************************Защото руското правосъдие е различно от бьлгарското. В русия като те хванат че не си плащаш данъците те пращат в затвора.

229

Дааа

преди 5 години

За кого е изгодно.ами за Русия, с десет пъти п малко разходи отиде 20години пред талибанското гето и дори вече серийно внедриха хиперзвукови оръжия по суша въздух и море.талибаните сащ са още на ниво 1980г.и Тръмп го потвърди.а за живота в гетото там бягат само неграмотни африараби и латиноси,а от хубавият живот всеки ден масово се избиват и застрелват по улици и паланки.толкова е хубав живота им че ти идва наум само да се застрелял.

228

Анонимен

преди 5 години

Русия прави страхотни ракети. Ама анимационни :)))

227

Анонимен

преди 5 години

Защо руските олигарси бягат със семействата си в Лондон и Париж ?Защото живота в Русия е непоносимо хубав и добър :)))