18

привет от Германия

преди 5 години

Кво ви интересуват тези руски диванета бе ?!Далече са от вас и нека си мизеруват от санкциите !Молете се Турция да е добре да не става голяма мизерия там ,че може да избухне гражданска война , а това никак не е добре за България като с седна страна ! Досега мислихте как да приемате сирийски тогава ще мислите как да приемате турци !

17

от Варна до Мусала

преди 5 години

До Анонимен 15ти написа:Вън руската армия от Крим!немой сине да ги московците дразниш защото и убаа Врна "Обичхъм те" и високата Мусала бая време си се наричаха Сталин. та ако Кавкаските Московци отворят тефтера и рекът нещо по въпроса. От къде ще вземат войска за присъединяването на тези две коти? От Крим! затово м'Ълчи и си трай дорде неговориш

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14Що бе. Руската армия може да си е навсякъде из Русия.

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Бридчед, чесън ядат италианците, а гаспадар са имали всички в миналото си, че и сега пак. За водката можеш да прегледаш къде пият най-много ама не е в Русия. Доста си зле рийш.

14

Анонимен

преди 5 години

Вън руската армия от Крим!

13

добър апетит

преди 5 години

фриидъмната свобода дава слободност и секи кой да яде иска-мчи дъ яде; кой се е наял-мчи да неяде, да почека и лека полека ..тя фрийдъмнътъ свобода дава слободност на секи кой къде е с кого и да е да праи със всеки свой орган каквито иска золуми

12

моля

преди 5 години

Постоянно споменават, че Крим е анексиран. Но в Крим имаше референдум и преминаването му към Русия беше по желание на народа. А ЕС и НАТО анексираха България без да има никакъв референдум. Това е чиста анексия против волята на народа, а не присъдеиняването на Крим към Русия.

11

Анонимен

преди 5 години

Каторга за Мумията !

10

геносарке питъм мъ

преди 5 години

зад Полярния кръг има място за две ЕС-чета барабар с БеГеРеТоИ се натискат, защото некой ги е метнал че като ги засилят натам ще могат с кирки и льопатета да вадят злато и диаманти на всека стъпка. и се натискат и се натискат.от кога терорист се преквлифицира на полит заТниг ???

9

Анонимен

преди 5 години

ПУТИН ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е ИЗПРАВЕН ПРЕД ТРИБУНАЛА В ХАГА!

8

Наблюдател

преди 5 години

Те в ЕС така ли пускат терористите на свобода? Човекът си е точно на мястото.

7

Анонимен

преди 5 години

Съд за Путин !

6

Путин

преди 5 години

Не мога имам наложени санкции от вас !

5

Анонимен

преди 5 години

Тия от европейския съд не не виждат ли плуващите трупове около ЕС не им прилича съд по правата на човека ама никак.

4

Анонимен

преди 5 години

Русия е тумор в тялото на човечеството.Създала ли е хубава печка,ютия или кола?Само хубави оръжия.Винаги са на всяка манджа мерудия.Миналото им-водка,чесън и гаспадар.Настоящето им-скандали.Бъдещето им- заплаха.Оу доуз рашанс!

3

Анонимен

преди 5 години

PUTIN DA SI PODADE OSTAVKATA-PO-SLAB LIDER RUSIA NE E IMALA OT VREMETIO NA STALIN.

2

Анонимен

преди 5 години

Никой неможе така лошо да мрази руснаците. Както власта в Кремал. Направо си създават врагове сред народа си.- И после се питат ама защо света ни мрази?

1

Анонимен

преди 5 години

Нека си гладува много хора по света гладуват например в бившите колонии на същите тия "справедливи" еврогейове. Ако накой трябва да създаде съд по правата на човека нека са японците или австралийците.