35

Анонимен

преди 5 години

da

34

Дупка

преди 5 години

Всеки нормален човек разбра че Тръмп срещу глобализацията и така наречената капиталова маса през последните две години Той упорито разрушава тяхната 20 30-годишна дейност и оттук всичките разследвания срещу него книги поръчани книги определено. Толкова го е страх трънче вече няма накъде и действал като петокласник Да бе да ще знаеш тъй ще да е. Само толкова ли успя да им роди кухия мозък на демокрациите в Америка

33

za Syria

преди 5 години

Химическо оръжие се използва не от Асад, ами от опозицията му..................опозицията на Асад са терористи и бандити и трябва да се унищожават до край................руснаците си знаят работата в Сирия!!Слава на великия сирийски народ и президента Асад.................истински мъж и патртиот!!!

32

Анонимен

преди 5 години

Преди време зетя на Тръмп, Джаред Къшнър купува от някакъв руснак на име Лев Леваев акциите на Таймс Скуеър на стойност 295 млн долара самият Лев Леваев е приблжен на някой си Бен Лазар, главен равин в Русия или нещо подобно. ФБР почна да ги следи по някое време това ги накара да мислят, че Тръмп е руски шпионин обаче зад ФЕД може би стоят руски еврейски банки затуй ритат яростно срещу Тръмп, но не могат да разберат нищо. Един ден ще се събудат и ще разберат, че са собственост на Путин.

31

Анонимен

преди 5 години

Най-некадърния набор в България са родените през 1961г. !

30

BG СМЕШКИ

преди 5 години

трябва много да внимвате от кого получавате инфо защото ЦРУ ОБИЧА много да дезинформира с разни книги и филмчета против неудобни за тях личности и събития ! публична тайна е че ЦРУ плащаше на актиори като Робърт ДЕ Ниро , Джо Пеши и много други да играят там некви роли на мафията а после и против неудобни на тях хора да ги прествят в лоша светлина ... там "диктаттори " и други подобни ... така че недейте да вярвате на всичко каквот чуете -особено по ТВ-то и някои филми и книги ...

29

Men

преди 5 години

Обаче пропаганда до шия.... Как може един болен мозък да набеждава и казва че някой трябва да бъде убит....Садам Хюсеин, Моамар Кадафи...и куп други избиха в Ирак над 35 000 човека само срещу 125 американски жертви и половината са жертви на собствените си оръжия в пиянски саморазправи...жалко

28

Анонимен

преди 5 години

НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО НА ЗЕМЯТА Е АНТИХРИСТКА РУСИЯ ИЗБИВАЩА ХРИСТИЯНИТЕ И ПОДКРЕПЯЩА ИСЛЯМСКИТЕ РЕЖИМИ КОИТО ЗАПЛАШВАТ ХРИСТИЯНИТЕ!СМЪРТ НА РУСИЯ И ПУТИНОФИЛИТЕ!!!!

27

Анонимен

преди 5 години

Къде е. Цацаров? Имаме данни за престъпление в чужда държава, под чужди закони, от човек без Българско гражданство , но все пак може да вземе пример от хАмериканченьете и да изиска екстрадиция!!?

26

Анонимен

преди 5 години

тръмп ако е зле, какво остава за килъри ?

25

Лудост

преди 5 години

Не *** а убиец,нищо ново за тази нация от терористи и убиици.

24

Ей

преди 5 години

Асад защитава родина та си от терористите на сащ,това което е казал Трънп е скандално.

23

Ужас

преди 5 години

Ужасяващо е че има лица който защитават сащ,след всичко написано?!явно е нужно ппречистване.

22

Идеалист

преди 5 години

Глупави писания на на сорос-оид-ната изплашена мързелива ... Която освен да се занимава с финансови спекулаци и да разпалва войни нищо друго не може да прави. Браво Тръмп1 Господ да ти дава сили здраве! Да спечели междините избори и да се изметат американските троцкисти.

21

Анонимен

преди 5 години

ТЕРОРИСТА В СИРИЯ Е НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМНИЯ БАШАР АСАД И ГОСПОДАРЯ МУ РУСИЯ!!!!ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА СЕ ПОЯВИ МНОГО ПО-КЪСНО!!!

20

до БПФ

преди 5 години

Също така по една "случайност" с края на мандата на Обама изчезнаха "умерените бунтовници"и ИД, Меркел отиде в трета глуха на европейската политика, затихнаха бежанските драми, спряха атентатите в ЕС...

19

Анонимен

преди 5 години

БРАВО НА ТРЪМП!!!

18

Анонимен

преди 5 години

Прави ли ви впечатление, че откакто Тръмп дойде на власт и е на нож с репресивния апарат на САЩ, войните в Сирия и Украйна спряха, и никъде другаде не е възниквала нова война или "цветна" революция?

17

Свилен

преди 5 години

Ти от къде знаеш каква атака ще има бе ***. Аз пък викам Тръмп да бъде убит след атаката. Където Асад там и Тръмп ще отиде, глупци.

16

Анонимен

преди 5 години

Светът винаги печели от разногласията и различията в гнездото на световния терорист (САЩ).