41

От чужбина

преди 5 години

Е това вече ако не падениe, здраве му кажи!

40

Анонимен

преди 5 години

До VictimizedТеб кой те кара да си консуматор на некачествени продукти с евтино съдържание? Кой те кара да правиш пари? Кой те кара да си купуваш тетрадки с лика на Гери Никол? Като не ти харесва имаш много алтернативи, като отшелничество, завръщане на село, където да преоткриеш истинския живот, с качествените продукти и т.н.

39

Мая

преди 5 години

Потрес. Това трябва да се забрани със закон. Тази ли ще е пример за подражание, където се сношава в тоалетни пред всички.

38

До 22

преди 5 години

И кога пък ги е имало тези тетрадки с ликовете на Ботев, Левски, че чак и с Вазов? По време на великия соц, тетрадките бяха безлични и на всичкото отгоре дефицит, като всичко по това време. Реално днес, можеш да си купиш каквато тетрадка искаш, кеф ти Ботев, кеф ти Левски, кеф ти Вазов, кеф ти Гери Никол, но пък за сметка на това изкуфялите другари са много обидени.

37

Гoшу

преди 5 години

До VictimizedАз квартал нямам, живея на центъра, даже не му знам името, ако има такова. И акъл не давам, май ти си този, дето се опитва да ми дава. Живей си простия животец, честно, не ме интересуваш :))) Сега излизам, защото имам среща, но пак ми пиши, като се върна по някое време ще ти отговоря. Мисля че ясно ти обясних - аз имам едно житейско кредо и философия, ти друго. Нито аз ще те убедя теб, нито ти мен, но е интересно да си водим такава епистоларна любов :))))

36

Xaxa

преди 5 години

A с яката дупара няма ли?

35

Боже опази

преди 5 години

До Аз...поне е имало какво да ''мият"...

34

Victimized

преди 5 години

ГошУ ли си къв си, не ме познаваш за да ме категоризираш към групата хора които описваш. Тези ги говори на кварталните си ортаци. Това което тука в коментарите се случва, е хора които изказват мнение. А ти като същински модерен демократ си дошъл да даваш акъл на хората какво да говорят и мислят, и това при положение, че очевидно ти нямаш такъв.

33

Анонимен

преди 5 години

Е,тук е мястото на родителя , а не да вините учители,държава и тн. -Категорично и Ясно Забранявате да се купуват тетрадки с чалга,порно,мейтки и тям подобни "звезди" .И ако не вдява защо ? - Як пердах !

32

Аз

преди 5 години

Съгласен съм с Гошу и мисля че е тъпо да се сещате за тетрадките с Ботев и Левски защото тогава така са ви мили мозъците че правнуците ви чак ще се отърсят от соц булшита.

31

баста

преди 5 години

И тази кухолейка еднодневка само парите я интересуват.

30

oli

преди 5 години

Eто за това момчетата стават *** от ранна детска възраст

29

Отврат

преди 5 години

Че кои бяха Ботев, Левски, Вазов, Паисий Хиляндарски...едно време с брат ми се карахаме за тетрадките с техни ликове- коя ще е за него и коя за мен...А сега ще се карат за Гери- Никол и Сузанита? И някои от коментиращите тук не виждат проблем?

28

Факултета

преди 5 години

Поне са оригинал ни тоест авторски а не дисни менте ха ха х х ха фаст фууд енд фаст фешън ха ха ха ха

27

Гoшу

преди 5 години

До Victimized...и като парите не са ви важни, а само "стойностните неща", що вечно ревете че сте гладни и бедни и псувате държавата и искате да ви ги увеличи? Нали не са важни? Що за шизофрения.

26

Гoшу

преди 5 години

До VictimizedАбе живейте си го стойностния живот бе, кой ви пречи? Ама не пречете и вие на нас с вечното си мърморене и съвети. Ходете по музеи, кланяйте се на Ботев и Левски, палете всяка вечер свещи по църквите и се молете на православния ви бог. Гледайте само стари стойностни филми, както и руски, яжте си продукти от пазара от бабичките. Четете си стари книги класики на хартиен носител и така...Бай дъ уей учените са установили, че човешкия живот се увеличава, така че не ми говорете за храна

25

Victimized

преди 5 години

Младеж, ако някой ден ти дойде акъла в главата ще разбереш, че в света и в кратките ни животи, има много по стойностни неща от " ще направи пари".Политиката на постоянен растеж, вреди на околната среда, вреди на нас, масовото производство продуцире некачествени продукти с евтино съдържание, създадени да носят по голяма печалба. Това се отнася както за хранителните продукти, така и за културните продукти, като филми, музика, литература. Всичко това превръща хората в *** консуматори.

24

Гoшу

преди 5 години

А-ха-ха, егати и коментарите. Абе какво толкова станало, че чак за пропадане на държавата ми говорите. Едно младо момиче, , скоро завърши и беше абитурентка, така че си е напълно грамотна и нормална, певица, която лично аз не и слушам песните и не и ги харесвам, но която по поведение и облекло си е напълно в крак с времето решила, да си принтне на китайска раница собствения лик и това е. Айде стига преигравахте и преекспонирахте. Голяма драма станала. Идеята и е умна, ще направи пари

23

Анонимен

преди 5 години

Отвратително дъното на простотията !

22

българин

преди 5 години

Тотална гну-сотия и разпад ! Пропаднала държава !