23

Анонимен

преди 5 години

Не слушам подобен стил музика но изслушах песента и ми хареса текста, клипа е ужасен защото е чист полулизам !

22

Анонимен

преди 5 години

И афганистанците с ножовете са от различните...

21

Анонимен

преди 5 години

Абе вие в целия клип само гей ли видяхте , то имаше повдигане на толкова други наболели теми

20

Ким Чен Ун

преди 5 години

И във връзка с тази статия във Норвегия отнемат децата на Българските майки под най различен предлог и ги дават на гей организации да ги отглеждат и възпитават Днес.бг защо не публикувате тази новина която е от събота .И майките там се вдигат на бунтове .Значи тук може да пишете за тези под човеци а това че в Норвегия Българските жени остават без деца това не ви интересува .

19

annybody

преди 5 години

Форумът отново е "налазен" от "изящно присъствие", чийто излюблени прийоми са противопоставянето и жалния вой срещу липса на толерантност - очевидно не могат да свикнат с пълното безразличие към себе си.Всеки е свободен да отправя просташки "послания" като това на особи като Василка и ЦеКа - никой не им пречи, не са нито първите, нито пък последните, а дали ще опазим децата си от отровите им си остава в наши ръце, медиите и СЕМ отдавна лобират в тяхна полза.

18

Анонимен

преди 5 години

стандартните мечти на нестандартните.да има повече черни маркучи ако може всички наведнъж да поемат и да ги олабят не веднъж и дваж..

17

Сократис

преди 5 години

А аз във техния стил бих попитал: -Кой реши, че ТЕ, имат повече нужда от защита, отколкото всички останали? Кой реши, че ТЕ, са по-важни, по-специални и по-достойни, за да се възпяват във стихове и песни? Може би, следващата стъпка ще бъде издигането на гей-паметници, за по-нагледно изразяване на толерантност и съпричастие, към вечно недоволната им и ранима душевност...Въпреки, че е писано хиляди пъти, че никой с нищо не ги заплашва, опитите да се изкарват жертви-продължават!

16

стейси

преди 5 години

Получило се е и е много въздействащо, браво , а критика винаги ще има.

15

Аз

преди 5 години

Браво, Цветана !Има кураж да подкрепиш различните !Даде пример на страхливите ни и зависими политици , които мислят само за топлото си местенце.

14

Ким Чен Ун

преди 5 години

Не може шепа деградирали личности да определят живота на нормалните хора с гейпаради и други социални изисквания .Не съм им длъжен да им чета посланията и да гледам филми и клипове за тези морални *** .Все едно ние нормалните хора да излезем на парад с мъжествеността си и да парадираме с това .Като са обратни защо трябва да го показват пред целият свят ,в края на краищата те са малцинство в този свят,и са длъжни да се съобразяват с мнозинството.

13

Анонимен

преди 5 години

Ами... пак постигнаха своето - говорите за тях и ги обсъждате. И пак лапнахте въдицата.Аз досега статия без коментар за Глория, Азис и ония по-новите Гери Никол и Криско не съм видял. Пък след това се оплаквате. Мълчание и не кликайте просто. Днес.бг се интересуват единствено от това да има кликове и коментари.Просто недейте.

12

До 9

преди 5 години

Само че вие, "различните" искате да покварявате децата и да ги заразите с болестта си!

11

Пешо

преди 5 години

Цветана Манева и Азис в едно изречение е голяма грешка.

10

Аз

преди 5 години

Абе по принцип не трябва ли заглавието на една статия да подскаже какво пише в статията?! Щото от това заглавие нищо не се разбира.

9

Анонимен

преди 5 години

Краят на човечеството ще дойде от различните.

8

Анонимен

преди 5 години

Кои сте вие да кажете кай как да живее!Всеки решава за себе дали да отрича или не.Това е въпрос на преценка,ако щете на личен избор.

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Правят опити за самоубийство и са в депресии заради хомофоби като вас.... Ако нямаше такава омраза нямаше и да има толкова деца в депресия

6

Анонимен

преди 5 години

Всеки има право да бъде себе си. Друг е въпроса кой как го приема-може би това е различното. Хора живейте живота си, защото е много кратък,не бъдете калъпи.Обърнете се и вижте човек до себе си-всеки носи в себе си нещо различно

5

Петров

преди 5 години

Цветана Манева беше член на ЦК на БКП и и казваха ЦеКа Манева. Сега го раздава морален стожер ни лук яла ни лук мирисала.

4

Анонимен

преди 5 години

Цветана Манева е показаелен пример за изкуфяла бабка, която не осъзнава значението на събитията около нея, а си търси възраждане на популярността за сметка на идеи, които убиват деца и възрастни. А Азис е тотален пример за безподобен плиткоумник с амбиции, решил да изкара малко пари от популяризиране на гей - културата.