97

бг-богата и елитна н

преди 5 години

До 99обикновена завист, нали....

96

Анонимен

преди 5 години

Де да беше и моторът руски.

95

анонимен

преди 5 години

Основателят на google явно много подценява Нигерия, да не говорим за Русия и особено за Китай, който вече диша във врата на американците. Америка БЕШЕ най-развитата,богата и елитна нация.

94

Анонимен

преди 5 години

Социалистите милионери ще си купят по две.

93

анонимен

преди 5 години

Ти пък какво толкова се хвалиш със САЩ - да не си един от бащите-основатели на щатите?

92

До Кака Корни

преди 5 години

Дори не си и интересен ,надали някой ще ти се върже на подобна глyпост.Виж между вас копейките може и да се успокоявате така.Истината е ,че Русия е с стандарта на живот на Бахрейн и е страна от 3-тия свят.Няма как да се мери със САЩ ,при положение ,че американците са най-развитата,богата и елитна нация.Две страни са несравними.Сравнявай Русия с Таджикистан,Бангладеш и Бурунди ,но не го прави със САЩ.Както създателя на Гугъл каза "Русия е една Нигерия ,но със сняг"

91

Сделано с теслата

преди 5 години

Както им е обичай Щеше да ме е срам да се возя в тоз сандък ако им бях император ...Мдаа

90

Анонимен

преди 5 години

другари, в щатите за 2-3 гласа минус в конгреса на Съединените щати, не е въведен Германския език като официален.(за справка - английския е германски език).

89

Анонимен

преди 5 години

До За Русия ли говоримКолко русенско варено ще изядат? И кой ще плашат Китайците ли, че превзеха Сибир? Изкупиха 1.15 милиона декара земя и я заселиха с китайци ли?

88

Боли ме шпека

преди 5 години

Братушките нямат стигане! Произвеждат най-надеждната и дълговечна техника във всички области.

87

Зозо

преди 5 години

Хохохохохооооо, хаахахахахахаах, най-вече за електрониката, руският производител се е обърнал към водещите германски автоконцерни. И както важат санкциите за електроника и компютри, ще трябва да се чешат по вратовете.... да измислят компютър най - накрая колхозниците!!! Нещо средно между новата Волга и Су-57.

86

Дора Петрова

преди 5 години

Инвестор бг /*** от Общински съвет Варна/, долни престъпни жалки мутри...https://***.bg/regioni/varna/otsystvasht-podsydim-otlozhi-deloto-za-ruhnaliia-hotel-veronika-zatrupal-4-dushi-2102700 защо тези момчете са работили на ваш обект, без документи и без да бъдат обезопасени?! Защо се криете като плъхове?!

85

До 71

преди 5 години

Що се отнася сравнението Русия България, ти ромите т. е. Ци..... имаш ли в предвид?

84

За Русия ли говорим

преди 5 години

"От 11 до 15 септември в страната ще бъдат проведени учения Изток-2018 с 297 хил. военни, 1000 самолети, хеликоптери и безпилотни летателни апарати, 36 хил. танка и единици бронирана техника, а също и 80 кораба. "

83

анонимен

преди 5 години

Те, руснаците, са по летящите тостери като СУ-35 например

82

Мда

преди 5 години

Да се направи какъвто и да е автомобил(от най-евтин до суперскъп) не е толкова трудно.Трудното е да се направи това производство печелившо-т.е. качеството да съответства на цената,а цената да е достатъчно по-голяма от разходите.И разбира се да се хареса на евентуалните потребители.Дори Тесла,където се наляха милиарди има проблем в това отношение.

81

Дора Петрова

преди 5 години

dnes.bg, с нетърпение очаквам да ми поискате разрешение, за да ми изпращате известия!

80

Анонимен

преди 5 години

В Русия по руски данни тази година средната заплата се е повишила с 11 % и вече е 529 евро (42500 рубли).В България пак по руски данни средната заплата е 550 евро (1077 лв.).

79

факт

преди 5 години

Средни заплати: Русия - 618 евро, България - 598 евро

78

Анонимен

преди 5 години

Надали вече има някой толкова лyд ,че да си купи руски автомобил.Руснаците още не са нясно как да направят един тостер ,тръгнали автомобили да произвеждат.