15

До 5

преди 5 години

"А бе, такъв тласък ще ви дадем, че няма никога повече власт да помиришете!" Точно така! Стига им 10 г. власт на *** от БКП/БСП. Няма да помиришат повече власт. Сринаха България и сега чакат ген.Бойко Борисов да я извади от блатото. Справя се отлично, но това е процес, защото е крадено и унищожавано в продължение на 68 г. Сега искат за 8 години генералът да оправи всичко с вълшебна пръчка. Добре, че се появи Б.Борисов, за да спаси България!

14

До 9

преди 5 години

"ТОВА Е ЦЕЛТА НА ТИЯ 10%!!!!!" Това, че комунистите са нен.ормални, лу.ди и шиз.офреници се доказва непрекъснато!!! Досега ревяха, че заплатите не се вдигат, а сега ревът е за това, че заплатите се вдигат. Кой ще ми каже как се наричат червени хора, с раздвоение на личността и не знаещи какво точно искат???Аз мисля, че някой сериозно им е оперирал и промил мозъците. А пък те искат да са във властта на всяка цена.Е, и кой би гласувал за БКП/БСП + ДПС? Роднини, цветни братя и неграмотни.

13

Анонимен

преди 5 години

Пак глупости за заблуда на хората. И как увеличението за НЯКОИ в бюджетната сфера ще стимулира бизнеса да плаща повече?Тия залъгалки за наивници не вървят! Вдигнете МРЗ още сега!

12

Анонимен

преди 5 години

Хитър е Баце ,ако ,че говори по народняшки ! Избори ли ? Протести ли ? -ха ха ха 10% на легално въоръжената армия и полиция и са твои и верни .10% на хиляди бюрократи безделници пари за "здравно неосигурения " електорат със златните синджири и на даскалите за баланс ,е така за пред народа/стадото

11

Анонимен

преди 5 години

що не си кажете, че си купувате послушанието на армията от калинки в администрацията? Пари няма от де да дойдат, като данъкоплатците драстично намаляват... тази тенденция ще продължи докато държавните финанси не изпаднат в колапс. Този момент не е чак толкова далече, за това и се краде, като за последно.

10

Анонимен

преди 5 години

Тоя не го долюбвам, но заплатите трябва да се вдигнат още много! Младите ни хора за това са навън- за пари! Тук няма кой да работи вече. С високи заплати- ще имаме възможност да купуваме и почиваме. Така и фирмите- бизнеса ще печели повече.

9

Властта се укрепва

преди 5 години

ТОВА Е ЦЕЛТА НА ТИЯ 10%!!!!!

8

Анонимен

преди 5 години

Здравните вноски скачат- лекарските заплати падат.Къде ли са парите, щом и за лекарства не стигат?

7

До 6

преди 5 години

Конкретни предложения?

6

к0нсерва

преди 5 години

абе идЕоти какъв тласък за конкуренция?! кой мислите, че внася парите в бюджета - същият този бизнес чрез данъци, включително данъците, които плащат работниците в този бизнес. освен това бюрокрацията добавена стойност не генерира, тя само папка парите на данъкоплатците. Увиличаването на разходите в бюджета само заробва и бизнеса и работниците, при това те самосубсидират заробването си!!

5

Анонимен

преди 5 години

А бе, такъв тласък ще ви дадем, че няма никога повече власт да помиришете!

4

Реалист

преди 5 години

Сега и данък МПС се вдига близо два пъти за хората с по-евтините коли, т.е. за 80% от колите. За най-скъпите и нови коли, данък МПС пада 3 пъти. За товарните автомобили до 3,5 тона, данък МПС скача 50-70 пъти.

3

Анонимен

преди 5 години

А за пенсийте какво обещават от Обединените патриоти???

2

Бе я

преди 5 години

Няма какво да вдигаш, за една година обеднях с 30 %.Автокаско и гражданска със 100 лв.Ток, води, парно - 33%.Храни и газ, щели да поскъпват.Със здравната и лимит до 700 - 25 % осигуроката ми се вдига до 40 лв.А бея .... се махай.Не се оядоха.Намаляй заплатите на депутатите 600 лв ви стигат.

1

Анонимен

преди 5 години

А нали най важното беше турската лира да пада, а каква стана тя ток, газ, хляб ще ни уморят.