48

Анонимен

преди 5 години

до 68 Умен, че то на Монца ако имаше още километър по дълга права болида ще развие и 420 .

47

Анонимен

преди 5 години

до 65Я ми обясни как като моторът е по-лек от болида не се изстрелва по бързо и характеристиките са от 0-100 за мотора 2,6 секунди, а за болида от 0-100 за 1,8сек като е по-тежък, умен? Как ще сравняваш 1000 коня на болида с 200 на мотоциклета независимо че мотоциклета е 160 кила? Болида тежи 700 кила...за справка. смятай ги в проценти коне- тегло, умен.

46

Анонимен

преди 5 години

до 65Сложно стана за теб- да!Болид от формула 1 на права развива 370км/ч максимално. Мотоциклет от GP развива максимум 340км/ч.Как е? Сложно е, а?

45

Йосиф Сърчаджиев

преди 5 години

Тоя с полумесеца, Разбирам че си от екипа на сайта и искаш генериране на коментари чрез жалките си провокативни маллоумни постове, понеже знаеш, че сега аз само съм на "въдицата" в този ранен час, но утре като се събудят другите , знаеш, че с тези си коментари ще предизвикаш още някой потребител за да ти отговори.Виж сега, прекалено дълго съм в този сайт и ви знам пинизите, но просто тази вечер жената отиде при родителите си на гости, а аз имах да убия с една бутилка вино време тук.

44

Анонимен

преди 5 години

средната скорост на мотоциклет от GP И На Болид от формула 1 на една и съща писта за едно състезание.На писта със завои сигурно е така. Затова ти дават средната скорост. Ако обаче вземеш само на правите(какъвто е и случаят тука) скоростта на мотоциклета е по-висока. Всичко се свежда до елементарна физика. Маса и енергията необходима за преместването и от точка А до точка Б за определено време. Сложничко ли ви стана?

43

132% турчин

преди 5 години

До Йосиф СърчаджиевЗначи и ти нямаш доказателства по тази тема, но само преповтаряш като папагал лъжите от измисленета история на великата българия на трите язовира! Така става, когато "великата" история на "великите" българи е изградена върху два романа, четири народни песни и три стихотворения! И аз какво ли споря с представителите на джибрясолото племе балканско, и аз не знам ...

42

132% турчин

преди 5 години

До Йосиф Сърчаджиев90% от официалната история на българия е лъжа, а останалите 10% са измислица. Българите са измислено племе, (славянизирани турци) с измислена история (крадена от македонците, гърците, сърбите и турците) и с измислен език (източен диалект на македонския език). Затова в цялото булгристанско кеннефистано не можеш да намериш трима историци да са единодушно дори по един въпрос с миналото на българите. Накратко - днешните българи са изродени и славянизирани турци на Аспарух.

41

Анонимен

преди 5 години

Тесладжиите затова не си правят PR срещу пистови мотори (за да не изглеждат жалки с "могъщите" си технологии)

40

Анонимен

преди 5 години

80те трябваше да има кюта-пата, не просто разходки ...

39

Анонимен

преди 5 години

до Папагалската османлийка: Ти ако си в Измир, аз значи съм на Юпитер.Що се уплаши, клоун?

38

Ястреб Османлията

преди 5 години

До Анонимен 40В български форум всеки, който е малко по-интелигентен от дълбоко замразен варен картоф изглежда като интелектуален колос, и няма нужда да се прави на остроумен. Причината не е, че той е много-интелигентен, а че просто изпъква на мижавия интелектуален фон на българина. Както се казва в една турска поговорка - на равното поле хълмите изглеждат като планини!

37

Анонимен

преди 5 години

ОсманГейтаклия пак се прави на остроумен. С тоя клюнн освен да отавяш консерви деуго няма какво . Държавипката ти създадена малко преди Македония ли ни хвалиш :))

36

Йосиф Сърчаджиев

преди 5 години

до 35 Синигерчето Майко българйо? За теб България се пише с малка буква? Значи си за дръвника!Водете го!

35

Ястреб Османлията

преди 5 години

Дааааа ... след прочетения седми коментар човек волно-неволно е принуден да си зададе следния въпрос - българите по естествен път ли се раждат такива колосални охлювофренични тъппаци, или ползват някаква извънземна технология за изкуствено затъпяване!?Цъ цъ цъ цъ ... мила майко българийо, какви колосални тъппаци разждаш само ...!

34

Анонимен

преди 5 години

Самолета няма как да развие скорост над 260 километра в час без да отлепи от земята, тъй че нямам идея освен за сеира, какво друго търси там.От друга страна трябвало е да го оставят да литне... да видим тогава.

33

Михаел Шумахер

преди 5 години

до 33За гениите пилотирането е лесно, а вие обикновените хора- просто шофирайте!

32

Анонимен

преди 5 години

до 26 Има едно Сузуки Хайбуса ли беше майбуса ли беше000 достигаше до 399км. Но тоя маннггалл едва ли наистина е бил с такъв мотор и да го е набримчил до макс.

31

Анонимен

преди 5 години

До 32Аз не споря с него . Опитам се да му отворя очите на рокерчето да не се излага и другаде :) Ходил съм на мотогп и на Ф1 ....Няма база за сравнение . Формулата е нещо , което си заслужава човек да види на живо :) Нереално бързо се движи това чудо.

30

Анонимен

преди 5 години

до 31 Извинявай че ви се намесвам в спора, но само един факт- средната скорост на мотоциклет от GP И На Болид от формула 1 на една и съща писта за едно състезание е съответно 160км/ч и 200км/ч. За к'во му говориш изобщо?

29

Анонимен

преди 5 години

До 27Не става дума, какво си мисля, а каква е реалноста. Мотор няма как да се мери с болид , нито на драг , още по-малко на цяла обиколка.Ако искаш да спорим покажи ми факти. Написах да гледате клипа на Ф1 вс. МотоГП ясно се вижда. Друго може да покажеш времето на дадена писта на двете . Мотора изобщо, не е в класа на Ф1 технологичноо:)