15

Пример за ЕС държава

преди 5 години

ВЕЧЕ НЯМАМ ДУМИ...

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12Паразити...пукайте!

13

Анонимен

преди 5 години

Аз не съм гражданин а селянин. Това значи че за мен не важи. Които са гражданье да я плащат. На село няма с кои да катастрофирам. Автомобила го ползвам само в селото да отида да си купя една кофичка мляко и един хляб. Ако не ме болеше крака нямаше изобщо да ползвам автомобил а щях да ходя пеша до магазина. Има още 5 автомобила които се карат 1 път в годината. С нашите огромно пенсии от 200 лв. Сме богаташи.

12

Анонимен

преди 5 години

"Браншът", отказва да въведе реален бонус. Значи преди 1-2 години можеше застраховката да ми е 160лв, а от догодина с отстъпката 250лв. Браво на бранша, браво на застрахователната мафия!

11

Колев

преди 5 години

До ГробокопачБойко ще има още поне два мандата, стига да му стигнат силите! А това, което печеля се дължи само на мен и единствено само на мен! И Бин Ладен да е на власт, аз пак ще живея прекрасно! И при бай Тошо като ученик(БЛАГОДАРЕНИЕ НА БАЩА МИ И МАЙКА МИ) аз разполагах с много пари, докато всички около мен и около нас мизерстваха с по двеста лева на месец! Аз винаги ще разполагам много пари! Такава ми е професията, такава е и на родителите ми! ЗДРАВЕ ДА ИМА САМО!

10

Калоян

преди 5 години

Какво имат в предвид няма да поскъпне до края на годината? Аз миналата година съм платил 180 лева гражданска , тази ми излезна на 280.Те е дигнаха с 50 процента и изведнъж решили да не я вдигат два месеца , чакат да дойде първи януари да стане 320.

9

7

преди 5 години

И кво толкова? Дават по 150лв. на месец за цигари, а реват за десет,петнайсет лева на година! Да се оправят, равни хора няма!

8

Колев

преди 5 години

Дреболия, не ми пука и не заслужава внимание! Печеля много добре и няма да го усетя дори!

7

V BG STE LUDI VSICHK

преди 5 години

e ga ti novinata tiq 20% ne sa poskypvane a bonus dogodina chakaite 30 %

6

дали пък

преди 5 години

не намирисва на КАРТЕЛНО СПОРАЗУМЕНИЕ.

5

Гробокопач

преди 5 години

И тук, *** боли ***! Почвам: спирам данъка, спирам и гражданската, махам винетката, свалям номерата и минавам "оф-роуд" Сбогом Бойко! Сбогом Борисов!

4

Анонимен

преди 5 години

До ;) 2Глу па ко най-много изпотрепани са с автомобилите до 10 години карани от безмозъчни индивиди. Явно ти си един от тях след като смяташ, че годините на автомобилите имат значение за катастрофите.

3

Анонимен

преди 5 години

Ами нали при липсата на икономика управляващите трябва са си докарат тия 10% за увеличение на гласуващата за тях администрация и близките на адмистрацията откъде ще ги докарат ако не увеличат вноски от данъци и такси .От нас ще ги вземат и после ще слушаме как са повишени заплатите на мишките с 10% Айде куче влачи диря няма

2

;)

преди 5 години

Още може и нека поскъпва. Куцо, кьораво сакато се качило на 30 годишни таралясници и избива наред по пътищата. Да шофираш автомобил не е право, а привилегия, а за всяка привилегия се плаща. Вижте цената на застраховката в страта с най-малко пострадали в ПТП Англия ище разберете защо е така.

1

Димитър Краев

преди 5 години

Колко още да поскъпне да го ....на майка ви крадлива . На премиер и продажно правителството.