344

преди 5 години

Освен да изразя възмущението си от това... нещо..., защото то човек, не може да бъде наречено и да изкажа дълбоко съжаление за жертвата и близките й, бих искала да отбележа и НЕГРАМОТНОСТТА на писача, защото той журналист не може да бъде наречен, на статията?! Това,че имената на държавите се пишат с главни букви се учи още в първи клас! А заглавието пък съвсем не е за коментиране....

343

Ангел

преди 5 години

21 годишен психопат .Няма какъв друг да е освен Турчин.В Цивилизованите страни не се раждаш психопат.Ставаш такъв след дълъг житейски път изпълнен с много злоба и разочарования.Само Мюсюлманите могат да отгледат невръстен психопат!

342

плюс 376

преди 5 години

Точно така! Един в Народната милиция си признал, че е се е придвижил с парахода Радецки от Харманли до Пловдив! Сетне го отупали допълнително за явна лъжа и заблуда на следствието!

341

Ако този е турчин

преди 5 години

Ако този е турчин тогава аз съм извънземен

340

Анонимен

преди 5 години

Ами господата с парите ни, да продължават да ги развъждат. Нека гледат какво ги чака и тях като прелеят м**ангал* ите. Зомби апокалипсис!! Къде ще се скриете??

339

Финиш

преди 5 години

Извода е, че така нареченият български лъв е тотално умрял! Иначе все щеше да се намерят двама трима да тичат край такива хубави жени с надеждата, че ще станат приятели! А утрепката може да е отвратителен гнусливец, но е по жив от всякога и ще пребъде! Колегата му по гнус, който утрепа Вероника с теслата бе ги навъдил 5 на негово име и продължава! Вероника не остави нищо и бе една на родителите си!

338

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 370Самопризнания в МВР не се правят. Самопризнанията се изтръгват.

337

Анонимен

преди 5 години

Трябва спешно да се сложи край на помощите на че** раните и бързо ще се намалят мислено. Сега то е осигурено и само си правят кефа и бебета. Трябва да се инвестира в бялата раса, защото скоро черни** те ще прелеят, а този случай е капка в морето. Системата, системата трябва да се промени!

336

Jo6

преди 5 години

Това обаче , не значи че убийството на тази журналистка е случайно.

335

Анонимен

преди 5 години

Вчера бяха хванали украинец от Молдова с румънски паспорт,днес ром с български паспорт и българско име и турски прякор ....В Германия тия добиват много смелост и като се преберат за малко в Бг се мислят за гангстери...

334

димитър

преди 5 години

До Изводът е:Явно да

333

Анонимен

преди 5 години

Тва днк много бръже го напрайха

332

extremist

преди 5 години

ЧАКАМЕ ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА

331

Анонимен

преди 5 години

Явно още има хора, които не са разбрали, че е направил пълни самопризнания. Освен това още в неделя целия квартал е знаел за стореното от него.

330

Тя

преди 5 години

Ще продължавам да казвам следното фактът, че (т.нар) медии НЕ ОТРАЗИХА тезата, че това иначе УМИШЛЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ срещу цялото ни общество и държава, може да е свързано с работата на това младо, и съвестно момимче с убийството й, ГОВОРИ МНОГО. ЦЯЛА ЕВРОПА обърна внимание именно на това, а ние, простаците, слушаме. Нали знаете, всяко "чудо" в България е за 3 дни. Докъде стигнахме? Системата ни УБИва и ще продължава да го прави, докато самите НИЕ не НАПРАВИМ НЕЩО по въпроса.

329

Анонимен

преди 5 години

Край нямат фантастите в тази държава....Няколко дена се скъсаха да съчиняват страхотни истории по интернет пишман форумни криминалисти.

328

Анонимен

преди 5 години

Турчин е колкото Чибурашка е Бъгс бъни .Чист ром без кока кола ,може би с метаамфетамин

327

Анонимен

преди 5 години

Тези цветните пръкнали се в България докога ще имат по две самоличности и удобен български паспорт?Кеф им Сейладин,кеф им Северин,кеф им "българин",кеф им "турчин".Всички тези номади из цяла Европа трябва да имат еднакви документи поясняващи етноса им а не да бъдат пришивани към коя и да е европейска държава.Принадлежат единствено на Индия.

326

Анонимен

преди 5 години

Видях по телевизията тази алея, по която тичат хората в Русе. До нея е някакъв невъобразим пущинак. Общината трябва да го подкастри и въведе в приличен вид това място, защото е предпоставка за такива случки. Сигурен съм, че е любимо място на всякакви ненормалници и ч...ии.

325

Анонимен

преди 5 години

И щото имал регистрирани кражби, го "направиха" убиец и изнасилвач. Някой го е продал.