113

Киро Кюмюря

преди 5 години

всикото, което иска лятното време е мека китка

112

Миро

преди 5 години

Нещо повече. За всички здравомислещи, полза от смяната на времето НЯМА. Настоящата *** дискусия ДОКАЗВА поне една. Иначе *** нямаше да има какво да избират.

111

Анонимен

преди 5 години

Аризона САЩ и до сега не сменят врмето. Това е решението . Референдум и всеки със собственно време. Аз предлагам обяд да е по средата на светлата част на деня.

110

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 107Не си много прецизен. Универсалното време е прието на 22/10/1884 . До тогава всяка управа е установявала местното време според позицията на слънцето. Така пише в нета.

109

Ели

преди 5 години

Мерси, момчета :)Все ми е едно.Важното е да няма стрес за организма.Какво е времето?Измислено от хора...Най-доброто за момента, което познава човекът и успява да обясни някак си, но във границите на собствения интелект.Пак сЪ увлякох:)По са ми интересни Джеймс П. Алисън и Тасуку Хонджо, там имаме и ученик на Хонджо -българин, да е жив и здрав :)

108

Анонимен

преди 5 години

Проучването било направено в 125 гнезда! Ако го направят в леговища и хралупи сигурно ще е още по-точно.

107

Анонимен

преди 5 години

До Eли---------------------------Бяхме млади и хубави,скъпа!!! Това беше предимството. А коминистите са си лоши-и тогава и сега.

106

аз

преди 5 години

До EлиТо като се замислиш и по светло вече те обират и убиват...така че все тая, аз предлагам като вземе да се стъмва, да местим часовниците нанякъде просто ей така. :)

105

Eли

преди 5 години

Астрономическото, всичко неестествено ражда хронифицирана уродливост и дава отражение във всяка "всичко".Ние как сме работили по тъмно, как сме учели по тъмно, как сме тренирали по тъмно.А *** верно, тогава бяха лоши комунисти и не ни беше страх да играем до 24.00.Сега при убавата демокрация, да те е страх да излезеш посред бял ден.А всъщност какво е времето?Истинско ли е спрямо други, неизвестни нам величини :)Всичко е толкова относително, квантово, торсионно, многоизмерно==Куо вадис Дом

104

Анонимен

преди 5 години

Нормалното време, с което хиляди години са живели хората е зимното време. И то не е случайно избрано. Това е най-доброто време съобразено с биологическия часовник на организма.Нямам нищо против обаче да приемат и лятното. Просто най-важното е организмът на човек да свикне с едно време и то да не се променя. Тази промяна се отнася много лошо на здравословното състояние на човека.

103

до 89

преди 5 години

извинете природата ли е решила работното време да е от 9 до 5? хората искат целия климат да моделират вие за 1ч обяснявате че трябва да се съобразяваме с природата

102

Анонимен

преди 5 години

Представям си как някакъв рошав алкохолик се пени и трепери, докато изразява мнение:"Ама учениците ... ам ате ... по тъмно учели. ... ама ставали по тъмно, ама здравето, ама лятото слънцето, ама зимата слънцето .... ама хората, след работа не моят се назландисат па да са насладят на слАнцитУ ..."Пичове! Споко, бе! Влезеш ли веднъж в ритъм, няма проблем.

101

Миро

преди 5 години

Аман от ***. Как не разбрахте, че изборът е фалшив. Прозорец на Овертън. Мнозинството хора са за премахване на вредната, *** практика да се сменя часово време. ТОГАВА либералите задават въпроса, какво да бъде. Разделяй и владей! Стадо. 12 часа е като си забиеш бастуна и сянката е най-къса. Навремето са му викали астрономия. Сега ОБАЧЕ е демокрация. И всеки може да философства. Чукундури!

100

Анонимен

преди 5 години

Тривиалността ви край няма ...

99

Анонимен

преди 5 години

Регистрирах се в сайта и гласувах. Всъщност не разбрах дали упражних точно право на глас, тъй като платформата позоволява да оставиш нещо като съобщение, с което да упоменеш кое време предпочиташ. Гласувах за астрономическото/"зимно"/ време.

98

пецата

преди 5 години

тази анкета в сайта даден от ЕС не работи , явно всичко е решено и без нашето мнение

97

Анонимен

преди 5 години

Да го мръднат с 30 мин по средата и готово - всички доволни ;)

96

Анонимен

преди 5 години

До чичоТова, че са напрвели нещо преди 200 години, не значи че са били прави :)

95

мечо пух

преди 5 години

най-добре е да остане пролетното време, защото има много цветя и ще има мед...

94

sparta

преди 5 години

Важното е да се избере време, което би било най-удачно нуждите и активността на българина, а в случая това е лятното.