166

Анонимен

преди 5 години

С тези европомощи за ромите европа си ги развъди. Сега трябва да им ги пратим всичките да си берат гайлето.

165

Анонимен

преди 5 години

И какво като го убият в затвора, какво очаква, тиква ли да му сготвят, на никой не му пука за теб *** *** ***, иначе затворите ни са повече от европейски по либерасткитте критерии, живот живеят нашите пандизчии, телевизия, интернет, наркотици и пълна свобода за изява на най-долните човешки страсти, да не се безпокоят толерастите, убиеца-изнасилвач ще бъде добре !

164

Анонимен

преди 5 години

Следващия път когато германците поискат да екстрадираме някого ще трябва първо да докажат, че гарантират справедливо разследване и справедлив процес. Как ще го доказват си е тяхна работа. А дали България ще им признае доказателствата е отделен въпрос. Каквото повикало, такова се обадило. Сега защитават правата на убиец. Всички криминално проявени ромо - турчета трябва да им изпратим на угояване и нагонно задоволяване.

163

Гацо Бацо

преди 5 години

Затворите са европейски ,но ние ще го прибереме в зоопарка,където му е мястото

162

НЕ ГО ИСКАМЕ ТУКА!!!

преди 5 години

ТУКА ЩЕ ЛЕЖИ МАЛКО ....И ЩЕ ГО ОПРАВДАЯТ!!!!НЕКА ЛЕЖИ В ГЕРМАНИЯ ДО ЖИВОТ!!ТУКА ВСИЧКО Е МЕНТЕ!!!УТРЕ КАТО ИЗЛЕЗЕ В ОТПУСК ОТ ЗАТВОРА , ЩЕ НАСИЛВА И УБИВА И ВАС!!!!!

161

до 151

преди 5 години

Абе я си се върни тука, какво стоиш още в Германия.Нашенецът постоянно хвали Русия, а пък емигрира в щатите при каубоите. Няма логика, ама какво да се прави. Любовта към Русия е много голяма, ама любовта към парите още по.

160

arbeit macht frei

преди 5 години

Ако не я доставят тая орка обратно тук, по-добре да членуваме в централният африкански съюз, вместо във евро-джендърският.

159

Патриоти горди

преди 5 години

Знаете ли , че в българските затвори има едни господари и това са ромите.А срамната истина е , че те са по справедливи от цялата родна правосъдна система.Там насилниците биват насилвани , а невините са пазени.

158

Анонимен

преди 5 години

Сееевееринаааа.....момиче от сняг.....

157

Анонимен

преди 5 години

Ах, ...т немска!!!! Тоя дрането му е малко, те за условията в пандиза питат!!! Едно момиченце вечно ще пита и ще търси майка си, а те за килията питат!!! С войната през 1945 си загубихте и топките, немски амбреажи!

156

Мечтая си

преди 5 години

България да напусне ЕС и *** да разбере какво е мизерия по руски.Да си спомни за купоната система и какво е да си гладен , жаден , мръсен и студено да му е.Забравихте руските мизерии и ослушването за доносниците под балкона.За Лада си мечтаехте , а сега на Опел се мръщите(за който тогава сънувахте)

155

Анонимен

преди 5 години

Явно онова за кацата с меда е истина,и германите се опъват здраво.Защото ако е вярно и го върнат,до съд няма да се стигне,и кервана ще си върви и котките ще си лаят,по старо му.

154

Нестор

преди 5 години

Детенцето на Виктория пита Германия : КЪДЕ Е МАМА ??? *** джендърски!!!

153

2ри сектор

преди 5 години

Много са европейски да, пращайте го че има нужда от младо девойче тук ще го любим до скъсване!

152

Ние същото питахме

преди 5 години

За бияча на камериерки , но никой не рева тогава.А защо Румъния получи компенсации от Лукойл за окрити данъци , а ние не , никой не пита.Или за нас 4млр долара са дребна пара

151

Анонимен

преди 5 години

Няма да се изненадам ако се окаже, че германците не знаят нищо за северин, не е арестуван и пр, както когато изчезна Боян, уж чакаха хеликоптера да излети, а се оказа, че никой не е поискал такъв.

150

Лапай Шаране

преди 5 години

Българската прокуратура и Сотир Цацаров за вас са смели и горди , а немските прокурори били ***.Добре , но се молете да не ви згази някое прокурорско синче , че после ще плащате и щетите от главата ви върху капака му на новия мерцедес от татко.А оплачете ли се , ще разберете как се става *** за ден.

149

Анонимен

преди 5 години

Най-добрият вариант е да вземат всички *** и да излизаме от ЕС пратете им всички затворници защото не са в европейски затвор нека лежат в Германия после набързо съдим нова партида *** и те заминават и така докато пратим всичките.

148

месара

преди 5 години

Ооооо да, изцяло европейски са, а пък бесилките ни само да видите, по европейски от вас са, за паветата да не говорим

147

Това е протокол

преди 5 години

Няма никакво значение за екстрадацията , но русофил и човешки права са оксиморон , стига да не се отнася до тях.Само да знаехте , че почти всички клошари в Германия са руски мигранти , които предпочитат да спят на улицата в Германия , вместо на легло в Русия.