97

?!?!?!

преди 5 години

Прокопиев не е ли масон?

96

Анонимен

преди 5 години

Забелязвате ли, как все в чужбина ги арестуват и обвинението е "пране на пари". Този термин се ползва предимно в европейската юрисдикция. Търсеният ПР ефект е предимно в Европа, за да замажат очите на бюрократите за Шенген и еврозоната.

95

Питащ

преди 5 години

Що БЕЕЕЕЕ?Банев да не би да е осъден?П.П.Или иначе казано: Ще го преместят в другия крачол.

94

Анонимен

преди 5 години

Кога ще последва Импексова?

93

Анонимен

преди 5 години

Всичко е АЛА-БАЛА....Така Щото сега,в началото на ноември има заседание на Европейската комисия, която ще заседава по теми свързани с подготовката на България и Румъния за кандидатстване в системата Шенген и наште политически фигури решиха че трябва да покажат напредък в борбата с корупцията. ДА ама,НЕ късно е. А напредъка беше някъде там....

92

Анонимен

преди 5 години

Тази поза дето е заел на моралист от последна инстанция и защитник /не безплатно/ на западните ценности не просто дразни, а и не е вярна. Това е по- интелигентен, безспорно, тип, който обаче се домогва не по- малко брутално до това, до което се домогват и другите родни тайкуни.

91

Анонимен

преди 5 години

Списъка е дълъг!!!БобоковиЖоро СамуиловЧерепиВълциГ ГерговСашо ДончевЦветелинаР ОвчКиро ГелаБандата ДПСБандата ГРОБАбе списъка е БЕЗКРАЕееееН.

90

Анонимен

преди 5 години

Прасчо (Монтерей) разчистват терена.А и има много активи за "усвояване" от теѝзи пишман бизнесмени.Да не говорим че прокуратура, следствие, съд са също хора та и те къща хранят...........Всички печелят само "бизнИсмИенитИ" са ГУБЕЩИ.Честито на ПЕЧЕЛИВШИТЕ!!.

89

Анонимен

преди 5 години

Трайчо Костов искаше време да докаже милионите си. Май още осигурява документи. Нова скороговорка: "Петър пари пере, по три пъти препира. Пери пари, Петре!"

88

Хихихи...

преди 5 години

Искат да отклонят вниманието за Валери с тези акцийки...ама....ония дето каза валерчо че хленчат са си там,и ще стпят до като не му ритнат табуретката.

87

ха-ха

преди 5 години

Поредната пушилка за замазване очите на простолюдието , с поне двойна цел ...

86

До 75

преди 5 години

Няма такваз точка в закона ,но има друга точка в закона -цени доста над пазарните и интереси .... .Винаги ще се намери ха Прокопиев ,стига да "копаят" и да не спират ,а то 3 милиона които от получава от САЩ за да е маша срещу пропагандата към Русия и стопиране българските интереси в угода на американците ,то само затова заслужава наказание,заедно с дружката си Роската Плевнелиев.Прокопиев дава на Дянков апартамента си под наем за сумата XXXXX лева в месец .... .

85

Хахаха...

преди 5 години

Ами сетняяяя....????

84

Хахахааааа.

преди 5 години

Удри, Цацааааааа.......!

83

Хахаха...

преди 5 години

Герб гледат да рекетират още някой защото виждат на къде духа ветъра...ами сетне?????

82

Анонимен

преди 5 години

Тоя не беше ли гей-двойка с Росица Плевнелиева ?

81

Прокопенко

преди 5 години

До ДО 83сещам се за братя Бобокови които направиха Приста ойл, Монбат и тнбаща им е някакъв комунистическия шеф на Русенски окръг навреметотака че по-полека че Прокопа и единствен и неповторимРатола също са добър примерБиоветтова се сещам на първо четенепримери в България има много но Прокопа използваше медиите си да се рекламира и да взема пари за да бъде използван за бухалка затова е нормално и сега да си го получим/у друго на сайта на Дневник няма дума по темата

80

?

преди 5 години

Да не вече хванал самолета за Сингапур както преди когто стана напечено .... .

79

До 87

преди 5 години

До АнонименИ да те крадат руски олигарси в БГ...да те обиждат постоянно, да строят пътища с твоите пари, на двойни цени...да няма правосъдие...полиция...да те бият и ограбват ***...Нали...по-добре си така, отколкото да си с "джендърите"/Я, да видим...сигурно караш кола произведена от ***, телефон произведен от ***...техника...ходиш на екскурзии там...но...си против тях.Абе, ти нещо можеш ли да направиш, което е по-добре от това, което произвеждат "джендърите"?? Каскет!!

78

Анонимен

преди 5 години

как ще разпродаде каолин.. това беше най-голямата дойна крава на соца.. нито една мина не е разпродадена, само заводите