283

o/o

преди 5 години

И като вдигнат данъка с 10-15лв въздуха по чист ли ще стане? НЕ ще откраднат парите.Лошото е,че в България само политици ни управляват(крадат) а няма държавници които да мислят за народа и интересите на държавата.С една дума продажни и алчни ГОИ ни управляват.

282

Греб

преди 5 години

Достатъчно е висок жизнения стандарт за да могат масово да се купуват електрически хибриди с евро 7. Все пак сме в ЕС.

281

Анонимен

преди 5 години

Ами всички със старите брички, но пък с високи данъци, за ставайте рамо до рамо до кресливите жени с уж болните деца и сваляйте правителството.

280

До 321 Гошо

преди 5 години

Тази тема е дъвкана много пъти и май само ти не си разбрал, че навсякъде, където са направили този експеримент - да забранят вноса на коли по-стари от някакви години, автопаркът е остарял още повече. Ясно е защо.

279

Гошо

преди 5 години

Да се забрани да се вкарват втората употреба коли под евро 5 и над 150 000 км реално доказани! Така автоджамбазите ще си намалят печалбата! Имаме чуство че и застраховките и данъците обслужват интересите на автоджамбазите! Някой яростно лобира за техния интерес!

278

Анонимен

преди 5 години

Абе тия депутати от ГЕРБ стара риба яли ли са? Стара кола нема има подържана и неподържана кола. Като си я подържа стопанина какво като е 20 и кусур годишна. Вместо да санирате безплатно и дадохте 2 милиярда пара защо не додохте като ви е мръсен въздуха да се залесява. Във всички градове и във столицата режете на поразия дървета здрави, сенка нема, чист въздух нема. Далавера всичко.

277

До до 16

преди 5 години

Какво капаро те гони , то няма договор , а ти за неустойки говориш.

276

Анонимен

преди 5 години

До До 16ГЛОБА, ЗАРАДИ ОТКАЗА НИ. ВСЕ ЕДНО КАПАРО. Когато се откажеш, капаро връща ли се?Но и Козлодуй ще затвори, росатом няма да доставя гориво заради нарушен договор. Пред затваряне са и МАРИЦА ИЗТОК. А ток на свободни цени от ЕВРОПА, което е в пъти по скъп

275

Дo fate

преди 5 години

А защо всички олигарси са руски поклоници.

274

До 16

преди 5 години

Глоба за Белене или чиста кражба имаш впредвид.

273

Fate

преди 5 години

Така е демократично и европейски. Богатите и ДДС не плащат

272

Екология БГ

преди 5 години

Значи колкото повече плащаме данъци , толкова по чист въздух ще дишаме.А глупаците по света , тръгнали да намаляват парниковите газове.Ей , баламури , толкова е лесно , че наш Бойко го откри има причиноследствена зависимост между данъците и глобалното затопляне.Щом едното е ниско , другото скача.Айде сега и една нобелова за Бойко , че само тя му липсва.

271

16

преди 5 години

Сега разбрахте ли, трябва да се върнат 16 милиарда и лихвите. Глобата за БЕЛЕНЕ още не е върната. Тя е един милиард. От къде, от данъци и такси ще се вземат. Гответе се за по високи данък сгради и такса смет. И тока ще поскъпне 5-10 пъти близките 3-5 години. А заплатите- до около 650 лева минимална преди данък през 2021 година

270

Всеки пенсионер

преди 5 години

С кола , а в Германия ходят си пеша.После бедни сме били.

269

Анонимен

преди 5 години

Тая държава е пълна пародия. Данъка трябва да е обвързан с горивата. Всеки зарежда на бензиностанции проблема не е в това дали 50 или 100грама повече или по малко изхвърля колата на литър а в това колко гориво изразходва. Да ама тука е друга схема бензиностанциите играят с данъчните и не отчитат количеството което продават. Виждал съм и все още го правят. Чукват ти бележка и си записват номера и ако случайно поискаш фактура, за да може да издадат фактура на тяхна фирма и да си приберат ДДС-то

268

Анонимен

преди 5 години

До СимеоновТочно това е принципът, за съжаление. Толкова е гадно това...

267

Анонимен

преди 5 години

идеята е да гушнат парите, а не екологията! данъка ще падне в съда, стига да има кой да го заведе!

266

Симеонов

преди 5 години

Поквичете, поквичете и отивайте да плащате.Трябват 150 милиони за ония платените "майки" на площада.

265

Анонимен

преди 5 години

Много умно беше това решение след като 70 процента от електората кара стари таралясници Герб се самоубива ритуално!

264

Анонимен

преди 5 години

Не знам как ще оправдаят догодина данък сгради или може би първо ще пипнат данък смет .... Това е нелепо оправдание ! Аз съм на газ ! И пак ще карам ескортчето този данък няма да ме мотивира да купа по нова кола . Суетата не ми е любимия грях !