243

преди 5 години

не разбрах тия грабители,кога ще ги метем.даите да им закараме пред парламента старите брички и да им ги оставим,да видим как ще им платят данъка.еиии недъгаво правителство,еееииии

242

Анонимен

преди 5 години

Стигате бе направо живи на изядохте , нямате ли срам и морал. Не виждате ли беднотията на народа, младежта заради вас избяга защото няма работа и добри доходи, тук останаха вече само пенсионери с мизерни пенсии с какво да ви платят. Отивайте си вече, стига.

241

Анонимен

преди 5 години

Нали уж нямаха да вдигат данъците!? Какъв хубав претекст - плащате повече, а ние осигуряваме по-чист въздух! Мили сънародници, после като гласувате, сърдете се на себе си.

240

байно

преди 5 години

До нагоре с многоАми затова на изборите дружно да му ,,забием ,,един шут и заедно с обкръжението му да хващат дългата.. Да чете ,колко народна любов се лее към него и партията му

239

Анонимен

преди 5 години

При положение , че използват едно и също гориво , не може да има съществена ралика в състава на изгорелите газове на нова и стара кола.Все пак съм химик.Може да има непълно изгаряне ,но замърсяването е еднакво.

238

сиромах

преди 5 години

Вече става все по ясно за кого се строят магистралите!Строят се за продажниците във властта дето на3 месеца си вдигат ниските заплати,а това увеличение може да стане само с налагането на обикновенния човечец с нови и нови секири,!Ще вдигнат заплатите на интелигенцията ,а раята да опъва каиша малко и е на тази рая!!!!И гласувайте отново за тях на следващите избори за да разберете защо простият народ си заслужава управниците особено като Граф Монте Кристо!!!!!

237

999999999999999

преди 5 години

Четох виц във FB.че фасула е вече 5лв. и да пръднеш не е вече признак на простащина а на заможност .Същото е и с автомобилите .Само Мента да не се ***....

236

до 271

преди 5 години

До АнонименАми ако си бил в час по история...По време на турското "присъствие", група по-будни Българи писали писмо до руския цар...

235

До 265

преди 5 години

До АнонименАми за това се случват всички тези неща,защото всички сме смели зад монитора, и тези 240 народни изедници си правят техните далавери за наша сметка..Знаят,че пак те ще са на власт, това,че са се писали от различни партии, не означава,че са различни, просто е един театър за пред нас...Ако ще всеки ден да има избори, освен дупката в бюджета, друга разлика няма да има, 30 г все едни и същи изедници..Крайно време е да пишем писмо на дядо Иван, ние сами няма да се измъкнем...........

234

сиромах

преди 5 години

Интересно се получава.През 2006 година си закупих нов автомобил с евро 4.Тогава от данъчната служба ме накараха да ходя в сервиз за да ми дадат служебна бележка ,че действително е с този показател за опазване на околната среда и след като се увериха в истинността ми поставиха коефициент за по висок данък!Сега когато автомобилът ми стана на 12 години и е на 80000 км. ще ми увеличат данъка защото вече е стар въпреки тези километри.Луди хора ни управляват и това си е!!

233

До 260

преди 5 години

До до142Точно казано ,но само да те поправя, доход чисто 850 лв в провинцията НЯМА, освен в Пловдив и на някои места из Бургас/Варна /Ст, Загора...Дъвчат данъците,а те се вдигат нищожно на фона на застраховките...Явно застрахователите са наляли доста милиони на партиите и никой от парламента не намеква дори за това което се случва,а това ще накара доста хора да останат без коли...застраховка+данък+преглед ще е средно 1500 лв, при заплата 400лв чисто....няма начин,особено за пенсионер...

232

нагоре с много

преди 5 години

ток, вода, газ, гориво, данъци, такси. айде да живее герп и великият му вож. те мислят и се грижат за вашето здраве. ще ходите пеша и гладни за да сте във форма за изборите им.

231

Анонимен

преди 5 години

Ха сега да видим освен писаници по форумите ще има ли ефективни протести срещу "дрането" с нови видове данъци. Като дам 50-60 лева отгоре, че колата ми е стара и пак си я карам , защото нямам пари за нова въздуха ще се очисти ли? Няма да се очисти. Разбирам да се построят инсталации за очистване на въздуха срещу тези пари. Това е невъзможно. Това е предлог да вземат още пари от населението. Само че идват избори и тия завинаги трябва да си отидат за да не обират повече хората.

230

Анонимен

преди 5 години

До АБВПо-скоро платен. Тук има някакви хора, чиито твърдения имат смисъл само ако добавиш едни 10 лв. за тях. Ако видиш някъде минус на нещо, дето му викат common sense, сещай се.

229

АБВ

преди 5 години

До Анонимен 251Къде намери тези данни за замърсяването от колите с газ? Не ми отговаряй - мозъкът ти е замърсен, ама много е замърсен!

228

АБВ

преди 5 години

Никой не го е грижа за екологията - пари трябва да се взимат! И то от бедните! Що пък не помислиха загрижените общинари да намалят цената на билетите за гр. транспорт? Трафика ще спадне поне наполовина! Що пък не помислиха загрижените депутати да намалят данъка да колите с газови уредби? Ами защото няма да има парииииии!

227

до142

преди 5 години

мързи ме да пиша но това ми хареса, взел си ми думите..........я да ви питам 5-8 год автомобил колко пари е, средно 8-10хил лева.А един българин от провинцията с 850 лв заплата, за колко време ще ги спести....това му е целогодишния доход. А това е средния доход чист на 4 милиона българи. Турците не са драли така българите с данъци а уж робство е било.....а сега как да го наречем

226

Анонимен

преди 5 години

Всеки път когато кажа, че правителството е за затвора, на секундата има един дето ми цъка минус. Ами вземи си ги у дома, като ги обичаш толкова много, бе! Пак ще го кажа - всички, които работят срещу интересите на народа и трупат блага за негова сметка, НЕЗАВИСИМО ТО КОЯ ПАРТИЯ СА, са за затвора, защото са престъпници според българската конституция. А всички, които ги подкрепят в това да обират народа и да се мислят за велики и да сипят цинизъм от екраните, са точно толкова недостойни.

225

Анонимен

преди 5 години

До dddКъде видя държава?

224

Анонимен

преди 5 години

Колите нямаше да "замърсяват" ако не беше гласуван закон кола до еди коя си година да е забранено да се продава на втора ръка нямаше да се загрижат за въздуха ГЕРБЕРАЦИТЕ! Хората нямат пари за да купуват"екологични" коли за това ще ги принудят да си плащат.Същата работа както едно време с бухалките ,само че днес е с писалките и разни закончета. Сладка работа е да си гербер ,крадеш , еб/еш и дебелееш от власт ! А, народа да му яде буя.