214

Анонимен

преди 5 години

Малко е, повече трябваше да вдигнат данъците за старите паметници пред блока. Всяко семейство с два паметника, в които пикаят котките ... Мерцедес, БМВ и Ауди са премиум марки, не са за всеки ... пък било и стари. Който иска ретро автомобил - такса, за останали има и други брандове на същата цена.

213

Анонимен

преди 5 години

"колата е лукс" е лозунг на *** през 60-те и 70-те. Изкарайте си главите от задниците и проумейте, че държавата грам не и пука за екологията. Това не е данък с цел да стимулира обновяване на автопарка . Това е данък с цел Герб да събере едни кинти, щото усещат, че края им наближава

212

КОНСА

преди 5 години

проблемът не е данъка а това че ГО става 1000лв а до вчера беше 168лв

211

Анонимен

преди 5 години

До 231 от 227Идеята е да се обнови авто парка, да се махнат от улиците старите замърсяващи возила и да се облекчи трафика, защото по улиците стана ад. Напълно одобрявам мерките на управляващите в тази насока. Крайно време беше да се направи нещо.Не одобрявам единствено по-високия данък на новите автомобили в сравнение с този на старите. Тук за мен липсва всякаква логика. А за жилищата - това е съвсем друга тема и няма общо с екологията и мръсотиите, които старите коли изпускат и ние дишаме.

210

Gopeto

преди 5 години

Нещо не сханах... Значи нямам пари за нова кола и затова имам ауди на 22г. В момента данакът му е 40лв, след промените ще стане... например 80лв за година. Е заради тези 40лв, които ще плащам повече, няма как да се преориентирам към нов автомобил! Там само каското е колкото един стар автомобил! Така,че не мога да разбера тревогите и трагедията у господиниът от видеото!

209

Анонимен

преди 5 години

Цялата логика е сбъркана умишлено за да се вземат едни пари и то по лесния начин по герберски. Да има пушещи таралясници, ама защо трябва да се проверяват и спират от движение, като по- лесно е всичко под ножа. Да не говорим, че с този лесен похват ще влязат повече приходи за да може баце да раздава с лека ръка з да е рахат.

208

Мен

преди 5 години

До бгСега ще ревнат собствениците на печки на дърва....Угодия няма, всичко е до манталитет. Не може да живееш в 21ви век и да не стоплиш 2 неща. Колата НЕ Е право и ЗАМЪРСЯВА, факт. 2. Отоплението на твърдо гориво е същото като карането на трошката - замърсява и нито един с малко акъл в главата няма да тръгне в голям град да се топлли така.

207

сара

преди 5 години

Аз като един лаик нещо не схващам. Защо направиха така да се оскъпи колата на шофьор с пътни произшествия ? Какво е виновна за това колата, че и следващият собственик ????? май в тая държава не само Гошо е Т...ъпото.

206

бг

преди 5 години

Истинските замърсители на въздуха са жилищата с отопление на твърдо гориво и градските автобуси .Трябва обаче да се отпуши далаверата на представителите на автомобилни марки , за които е достатъчно да подарят двайсените нови автомобила за да си направят лоби в парламента и да им правят законите по поръчка. Едно нещо имаше българина и него гледат да му отнемат , но ще видят избори ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН1

205

Мен

преди 5 години

До АнонименАбсолютно, и двете ми коли са евро 6 едната е даже още в гаранция. За разлика от гъзарите тук и двете са икономични, нито са премиум нито са с така нужните екстри като кожа, ел джамове и 300коня. Икономични са и заради това че не замърсявам плащам по 400лв данък за всяка. А тия с пушещите 3литрови таралясници реват за 15лв данък. Ами не пичове, като сте мизерници слизате от колите и си купувате карта за градския транспорт. Ако не ви кефи има нови дачии на цената на дърто бмв.

204

Анонимен

преди 5 години

Време е да се схване, че колата не е неотменно човешко право, а лукс, който в големите градове ще става все по-недостъпен. Българите сме твърдо убедени, че понеже сме с ниски доходи, трябва да не плащаме данъци за нищо и даже да ни дават пари да си купуваме старите Кайени за 5 хиляди и да ги паркираме където си искаме.Аз живея в София, имам почти нова кола и работя в центъра. Скоро въведоха зона и вече на мога да паркирам. Купих си електрическа тротинетка и вече месец съм супер доволен.

203

gerb

преди 5 години

браво!!! отивам да си купя дизеляк 2001 год. да е в новото хилядолетие за 1000 лева. Най-накрая и аз да се почуствам баровец. Само шефа да не си помисли, че тия 500 лева дето ми дава са ми много.

202

Анонимен

преди 5 години

Пепо..,май не знаеш какво е това нямаме и салам Камчия от Билата за 99ст..ама колелото се върти и може да го ядеш някой ден!

201

смях

преди 5 години

Ще ги покараме още малко нашите таралясници пък, после електрически. Тва явно ще е пътя. Нещата ще отидат на 300 - 400 лв данък на кола. Коли за по 2000 - 3000 лв просто заминават за моргата и това е. Vae Victis !

200

До 221 пепо

преди 5 години

Ти в кой свят живееш?

199

До 220 Мен

преди 5 години

Ти кола виждал ли си?

198

Pepo

преди 5 години

Крайно време е да разкарат вмирисаните, ръждясали барутарници от пътищата на Бг. Голям рев ще се реве по темата защото българинът е стиснат и хич не ще да дава пари за нещо, което може да вземе за жълти стотинки без да мисли, че купувайки стар *** е опасен и за себе си и за другите. И спрете да ревете, че купуваме старо `щото сме бедни. Вижте колко милиарда са спестени в банки и още колко хиляди раздават наивници на ало апаши. Първо трябва да се смени мисленето.

197

Мен

преди 5 години

До Беден немецТук има и за доста по-малко. Чисто нови, 5 години гаранция евро 6. Техническия преглед ти важи 2 години. Ама *** иска дърт таралясник с голям двигател много коне и електрически джамове и кожа, щото всичко друго му е под нивото.

196

Мен

преди 5 години

До Робчо РобевВ отлично състояние my ass. *** на реален технически и ще разбереш що за кошница е.

195

горубляне

преди 5 години

До Анонимен213Не е верно!!!Колите в автокъщите са карани от баби пенсионерки, до супера и обратно.Даже като ги продават си забравят бастуните в багажника.