96

Д

преди 5 години

ТУСК КАКВО ОЗНАЧАВА СИДИ ТАМ И *** ПАРИЧКИ ДНЕС ТАМ УТРЕ ГО НЯМА РУСИЯ ЩЕ ИМА ВИНАГИ

95

Крали Марко

преди 5 години

СЛАВА НА РУСИЯ. СЕГА И ЗАВИНАГИ !!!

94

Додо

преди 5 години

Жалка пионка и слугинаж на Сорос и Сие, с оцапан с aкита нос, който е постоянно висооко в задникa на ггосподарите му и който е надупeн и на колене с наколенки! ***, който е срам за Полша, срам за Европа, срам за християнството и срам за бялата раса! Този, горе на снимката!

93

до122

преди 5 години

нали се сещаш че логиката важи и за щатските добиви с още по голяма сила и по скоро СА и Русия могат да си пизволят цени до 40$ и да имат печалба доксто САЩ под онези заветни 60$ затварят помпите на шистите и новоизлюпените им нефтени градчета обезлюдяват, не го измислям, те си го документират, градове призраци на нефтодобивници 2015/6 че и до средата на 17 та.

92

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 124Да бе то СА не може да ги докара 7 долара че там нефта сам си блика, та Русия ще ги докаар. Казвам ти че са 35 долара на барел. Първо са на майната си на хиляди километри от потребителя. Второ находищата са на места с много суров климат а това създава големи затруднения при транспорта. При -10 градуса нефта престава да тече нормално защото си увеличава вискозитета. Основните находища са изтощени с много старо оборудване което се ремонтира почти ежедневно. Мъчен е руския нефт.

91

Ужас

преди 5 години

Това лице е един от виновниците за съсипването на ЕС,как изобщо излиза и говори?!

90

Анонимен

преди 5 години

Руския нефт се вади при средна себестойност 7 щатски долара - на големите находища. И това инфо го има из нета. Най-евтиния петрол вади СА - под 5 долара.

89

С/Н

преди 5 години

До Анонименсанкциите срещу Русия са за балъците от Източна Европа!--------------------Санкции на *** никой не е налагал. Има забранителен списък на хора, нежелани в ЕС. ЕС никога не ни е забранявал да търгуваме с руснаците.

88

Анонимен

преди 5 години

Абе Госин Туск,ко стана с изхвърлените полски ябълки,веееее?Има ли още нещо за хвърляне,покрай санкциите,уааа или спря полското производство?

87

до115

преди 5 години

точно така, чичо ти Сам докара за три години цената от 38 на 78$ барела, само че не си в час че чичо ти Сам под 65$ ако свали цената трябва да си затвори шистите от които прави големите си добиви. Под 69$ запичва да е на загуба добива от шисти. За тива удря иран със санкции за да елимина друг голям играч на пазара.Чети ти казах, ама не руска или бг информация. От щатите чети те си го обясняват добре. Химера остана идеята да убием Русия с ниски цени на нефта...

86

до111

преди 5 години

800 мил $ на ден приятелю колкото и да не ти се верва, 10,5 милиона барела ддневно по 78$ колко прави, чети бе пич чети.

85

Анонимен

преди 5 години

До до105Мен не ми пука от цените на бензина и нафтата. И по 20 лв да стане все ми е тая. Има кой да се грижи за цената на нефта това е чичо Сам, който вече сам определя цената му. Произвежда повече от Русия а пък и СА са техни васали така че не разчитай на високи цени на нефта за да спасяваш Русия.

84

Анонимен

преди 5 години

А една друга държава разчита само на печатницата, запасите от индиго и влакнеста хартия. А, и на палета и стречфолио. Лошо няма, ама останалия свят трябва да изработи съдържанието на тия хартии, защото в същата тая държава отдавнане се произвежда нищо друго освен нerpи!

83

Анонимен

преди 5 години

Имам чувството че един ден Европа ще бъде в такова положение че само Русия ще може да я спаси.

82

Анонимен

преди 5 години

До до100Прави 800 милиона ама за седмица. Но както и да щом една държава разчита на цената на нефта пиши я бегала от цивилизацията.

81

до105

преди 5 години

ами не презудента Радев ти слага цените по бензиностанциите. Лукойл ти дере кожата, компенсира санкциите на твой гръб, ама ти си богат еврогеец какво ти пука и 5 лева да е бензина.

80

Анонимен

преди 5 години

103, санкциите срещу Русия са за балъците от Източна Европа! Германия си строи тръби и търгува здраво както с Путин, така и с Ердоган, докато *** от Полша и България се зъбят на Русия! Целта е да ни държат икономиките слаби за да ни контролират лесно.

79

Анонимен

преди 5 години

За ушанките незнам, ама из цял свят като дойде щатска делегация се затваря целия град, събира се цялата полиция и войска и се спират всички полети. Такива са процедурите и на още една държава. Може би от любов към гостите, страхът от покушения е внушителен? М?

78

до100

преди 5 години

кви санкции ще събарят Русия бе, като ги подкараха тез санкции нефта беше 38$ барела, сега е 76$ и Русия прави по 800 милиона $ на ден от добив, колкото и саудитска арабия, евала ще каже Путин на такива санкции...

77

Анонимен

преди 5 години

Ушанките никой не ги обича хахах