42

бе мамавидае

преди 5 години

ГНУС МЕ Е .... от МВР

41

№ 2

преди 5 години

Знам цяло село на което къщите са изцяло разбити и изкрадени включително моята -на която всичко е взето --един път не съм се оплакал в полицията ,на ваш колега къщата/следовател/ от София след като почина също я обраха и то до шушка --гледам как поцайте правят авто--обход който е смешен -няма хващане на крадец по тази система--поне ни оставете сами да действаме да се защитим -- а то какво --тикате ни в ръцете на сотове , е ние почваме да обичаме сотаджиите , що да обичаме полицията...

40

един

преди 5 години

Ако за народа най- големия проблем е МВР, нека ги мразят!Нека народа си обича работодателите, които ги оправят и "ша" ги оправят!

39

Анонимен

преди 5 години

батко е полицаи сега вече никои не смее да ме бие то и аз съм полицаи ама досега ядях бая голям пердах

38

№ 1

преди 5 години

Има едно нещо което ме дразни --пишат някои ,че като станело нещо и сме викали полицията... викаме е ,не че всеки път е нужно и не можем да се оправим и то с много тежки последици за ,,лошия,, а защото тези които зорлем са ви направили наши защитници -- по закон ,ако се справим сами веднага ни тикват на едно място ,просто по-закон , а и по /принуда / трябва да ви звъним , може би не знаете ,че хората ви търсят от 10--пъти един ,може и въобще даже да не ви търсят....

37

Ели

преди 5 години

До: 40,Защото им отнеха достойнството, кадърни кадри напуснаха системата. Неподкупните - също. Не може шефовете им да слугуват на "криминалния елит" и да очаквате, че този човек ще си изпълнява задълженията, без да го смачкат колегите му.Морал и ценности се градят с десетилетия.Криминалите ги пребиват, защото са получили заповеди отгоре да не отвръщат.Когато си върнем държавата, прокуратурата, съдебната система, достойнството - тогава ще имаме Полицияне може другите да са ни виновни 30 годи

36

marto

преди 5 години

роми става ли

35

Анонимен

преди 5 години

Защо във всички останали държави полицайте са нормални и се държат като възпитани хора а в България се правят на големите бабаити и кисели *** но само на хора които са порядъчни.Ако са роми бягат и не идват по сигнал ако са мутри им целуват краката.И винаги казват-политиците пазят ромите.Какво,лично Бойко Борисов им звънка по телефона -"Ако,куки искам да осигурите спокойствие на братята и сестрите ми докато дърпат жица и берат желязо"?

34

Анонимен

преди 5 години

Полицаите не са идеални, но истинските проблеми не са в полицията, а в съда и прокуратурата.БГ-съдебна система е много скапана................пропита с корупция.Има и изключения, разбира се!

33

Анонимен

преди 5 години

Аз съм виждал двама свестни полицаи и съм чувал,че има един и във Варна.От София съм .

32

Анонимен

преди 5 години

Така е, ама щом се е стигнало до това заключение. Какво говори това???Признание за едно провалено доверие което трудно се възражда ако въобще се възроди в този си вид и същност.

31

Артър Кларк

преди 5 години

Това е смешен виц с елементи на НЕнаучна фантастика.

30

Веселин Маринов

преди 5 години

Доверието на българите в полицията е 0.0001%. След мерките по убеждаване доверието ще нарастне двойно до 0.0002%. Това е грандиозен успех. Тоест освен мен, още един българин ще вярва че родната полиция го пази.

29

Некъф

преди 5 години

МВР са съвремените еничари. Ще дойде време и ще ги смачкаме

28

Анонимен

преди 5 години

Полицията е градска/кметска служба.А МВРто е друго уиски.

27

GERBer

преди 5 години

До директнияммда ти и баща ти не са проблема обаче нали?

26

Анонимен

преди 5 години

Трябва, ама няма как да стане! Ако един народ е толкова слабoyмен, че да е възможно да бъде убеден в такава очевидна лъжа, то той най-вероятно не владее членоразделна реч.

25

Анонимен

преди 5 години

Куките са организирана престъпна група за ограбване и смазване на народа! Специално въоражена и с извънредни правомощия!И няма свестни полицаи!Нито един!

24

Анонимен

преди 5 години

в подзаглавието ви пише ЗОР, а според логиката би трябвало да е ЗОВ....карай все тая

23

Това е

преди 5 години

МВР трябва да накара полицията да работи и да ги убеди че са на народа.