41

Анонимен

преди 5 години

Търся гъркиня да мие *** на старец.Плащам една средна пенсия за България от 150 евро.Чудно-били зле гърците пък никоя не се навива.А българки се навиват да мият гръцки *** за половин гръцка пенсия.

40

Гого

преди 5 години

От първите - няма такива. Вторите не съм ги броил, но миенето на *** не е тежък физически труд, а просто гнусна работа и определено не е професия и не се изискват знания, пък не плащаш наем и други сметки, има хапване и пийване и тнт. Работата е там че, когато си на гурбет правиш каквото умееш и знаеш, за колкото се може повече пари. Явно българките в Гърция или не могат, или не искат да вършат никаква друга работа, а иначе като законни в страната могат да работят навсякъде. Въпрос на избор е

39

Анонимен

преди 5 години

До До 41Гърците считат себе си за антични богове и господари а българите и другите народи са нисши и трябва да им слугуват.

38

Анонимен

преди 5 години

Едно обяснение защо евреинът заплакал, когато се родил гъркът - Защото евреинът измислил лихвата, а гъркът - че може да не я плаща !

37

Анонимен

преди 5 години

Когато гърците дойдат тук да берат череши, тогава ще ги призная че са зле.

36

Анонимен

преди 5 години

Като се роди грък и евреинът реве.Такива са тарикати.Откакто са в ЕС са им отпуснали 1ТРИЛИОН ЕВРО помощи, заеми и субсидии.И им опростиха голяма част от заемите .А ние тук мизерстваме и се хвалим с нисък държавен дълг.

35

АНТИ

преди 5 години

Лошият социализъм ви остави апартаменти, къщи, даже вили.Дивия капитализъм, какво ще ви остави, освен препълнени гробищни паркове ?

34

до 29

преди 5 години

До АнонименАко наистина си строил 46 г, то сега едва ли щеше да пишеш тези глупости,я по-добре кажи колко дават за такива писания,че и ние да се наредим на опашката Питай господарите си,а ние къде да бягаме, явно нейде из Африка,макар да ме съмнява и там да има по-бедни от насНяма идеален строй,но този извратен вариант на феодализъм, който ни мачка последните 30 г , е по-лош от "геноцида" на Хитлер и Сталин взети заедноКомунистите са измрели отдавна,но са ви виновни за всичко................

33

До 37

преди 5 години

Хахаха...ти си пий хаповете психо....

32

Анонимен

преди 5 години

Гърците са измислили робството. Вън византийците от България. Хан Аспарух ги посрещаше с меч.

31

Хахаха...

преди 5 години

Абе в гърция грък по кофите няма.в гърция училищата са 95% гърци..в гърция се карат нови коли,в менюто на гърка 80% са морски храни..още????сега в бг-от кофите живеят голям процент,и хора с образования,в училищата в бг са 60%роми.масово стари коли се карат,в бг се яде храна с най ниско качество..не е ли така а???

30

eve1

преди 5 години

Всичко във статията е много вярно.Лошото е ,че и ние българите не сме от най-работливите!

29

25 годишен

преди 5 години

Е, гърците не ме дразнят една религия сме. И езика им не ме дразни, като турския....

28

До 20 Анонимен

преди 5 години

Сегашните гърци генетически нямат нищо общо с древните елини от Елада...

27

Абее

преди 5 години

Абе вие ги плюете ама българина ходи в гърция да работи,не гърка в българия..стандарта им на живот може само да си го мечтае българина..във всяко отношение са по добре..и ще ги има,до като българина вече е малцинство в бг....

26

Анонимен

преди 5 години

До ГогоКолко гъркини мият задниците на български старци и колко българки на гръцки старци?

25

Анонимен

преди 5 години

Ние строихме 46 год. най-справедливото общество и ето до каква мизерия ни докараха комунистите! А сега дясната фракция на БКП мутро-милиционерите крадат все едно утре ще свърши света. Злината, която нанесе дивият комунизъм в БГ след окупацията 1944г,не може да се сравни и с най-опустошителните войни и бедствия сполетели народът ни от както съществува.

24

1000 лева

преди 5 години

Пропаганда!

23

стефчо

преди 5 години

браво на Днес БГ ,скоро не е имало такава добра и обоснована статия!

22

Гого

преди 5 години

Поредната злобна, пълна с лъжи статия срещу Гърция. Почти половината гръцки флот плува под чужд флаг заради големите данъци и не допринася за БВП. В туризма се работи цял сезон без почивка, няма 8часов работен ден, а който си мисли че е лека работа, нека опита. На нивите не се работи на надница, а на кило събран зеленчук или плод и всички са осигурени, дори и за един работен ден с така нареченото "ергосимо", освен ако не искат (осигурения трябва да прави данъчна декларация) и тнт