138

Анонимен

преди 5 години

Ами да нищо не се е променило с оставката на Симеонов - нито цените, нито данъците за колите, нито Гражянската отговорност . Да не би оставката на Симеонов вдигна заплатите и пенсиите? Нищо, оставка на целият кабинет на ГЕРБ - 10 години ги гледоме на какво са способни , корупция, кражби, хвалби. След това служебно правителство и нови парламентарни избори.

137

Анонимен

преди 5 години

До ognyanz Сега ако ни кажеш кой може да докара външни инвестиции, ще гласуваме за него.

136

гробрят

преди 5 години

Kриво разбраната цивилизация така с това заглавие може да се обобщи реакцията на правителството,тази оставка е доста закъсняла и не е морален акт а е начин да се запази статуквото ,това още повече показва ,че управляващите са глухи и слепи към проблемите на обществото, които са изцяло социални.А кога ще има реакция за опетненото име на държавата по ''аферата ДАБЧ''шкембе войвода кога ще поеме отговорност , и др въпроси които умишлено се неглижират с цел да се изгуби давност...?

135

ognyanz

преди 5 години

За какво протестират хората: Цените на горивата и данъците са високи са мнозинството от хората, защото са ниски доходите. Французите протестират например, защото там цените на горивата са 1.4 - 1.5 евро (т.е. 2.80-3 лева) за литър. Но високи доходи има там, където има производство. А как се стимулира производството, точно това гербаджиите не го знаят и, като изглежда, няма да го научат. Външните инвестиции клонят към нулата, а броят на чиновниците расте. Затова трябва вече да си ходят.

134

Пеев

преди 5 години

Исакме да е Пеев, Пеев искаме да си е.

133

Анонимен

преди 5 години

Напротив, променя се много. За съжаление, се променя отношението към протестите. Толкова явно манипулирани протести, не е имало. Де що имаше член или симпатизант бяха хвърлени на амбразурата, особено с коментари по социалните мрежи. Голям смях, като гледаш как се оплакват от ниски заплати и мизерия, а им гледаш снимките по екзотични дестинации.

132

Корн

преди 5 години

Приватизейшън ъф Текноимпект даз нот сатисфай ми комплийтли.

131

Анонимен

преди 5 години

Ми нали това беше целта на тая оставка - да изгърми бушона Симеонов, а нашето злато Боко да си запази поста. Симеонов може да беше всякакъв, но истинското зло на държавата е Борисов.

130

Анонимен

преди 5 години

Като е така,защо подстрекавахте майките,да викат"Оставка за Валери Симеонов"?

129

Анонимен

преди 5 години

БСП признават промяната,само когато яхнат васта и почнат голямото лапане,както преди.

128

Сорос

преди 5 години

Огняне, то от къде да дойде в БГ това гориво, ако не от Лукойл. Друга рафинерия нямаме.

127

Делян П

преди 5 години

Хайда да падат вече, че нямам търпение с другарката да завземем властта.

126

Анонимен

преди 5 години

Ле леее....*** идва, пазете си джобовете.

125

мдааа

преди 5 години

патериците са едни и същи в управлението от 30 години,смешно е да се говори за патерици сред народа,патерици са политиците,които прескачат като пчелички,защо ли всички се дърпат от разсекретяването на агентите на ДС?

124

Анонимен

преди 5 години

Контрапротести срещу саботажите на БСП!

123

Анонимен

преди 5 години

Напротив, точно мъжът на Нинова определя цените, защото нямаше никаква логика те да са високи освен БСП да има повод да организира безредици.

122

ognyanz

преди 5 години

До мдааа: Ще видим, ще видим. Според мен вече Бойко не го искат, а като си видят след Нова година новите данъци, хората съвсем ще си променят мнението. Най-вероятно догодина ще имаме избори две в едно. А патериците на ГЕРБ са на изчерпване.

121

мдааа

преди 5 години

Ама кака,не разбра ли,че и теб никой не те иска,защо се напъваш?

120

ognyanz

преди 5 години

До Сорос: Да, вярно е, че съпругът на Корнелия Нинова е служител на Ликойл, но също така вярно е, че не той определя цените на горивата. Съжалявам, ако това не устройва гербаджийската пропаганда. Има една държавна организация, която се нарича Комисия за защита на конкуренцията. Тя уж все проверява за картел в търговията с горива, но може да го открие. Така че, за по-ниски цени на горивата, питай тази комисия, или бат' си Бойко.А до 132: Ще вземеш хляба на Антон Тодоров. Уж все нещо доказва.

119

анонимен

преди 5 години

НАП да обяви колко данъци е платила Нинова, от приватизираните- откраднати външно търговски дружества. Като гледам как се е охранила, явно всичко е изяла.