34

Анонимен

преди 5 години

ДАРЕНИ !Я покажете един комунист да е дарил нещо на който и да е!?

33

Пич

преди 5 години

Нак-добрият президент, който сме имали за най-новата история на България. Интелигентен човек, с точна позиция по вътрешни и международни политически въпроси. Не шикалкавеше по отношение на отношенията ни с Русия, винаги беше ясен и категоричен. Не съм го видях да стреля по животни и да играе демонстративно хора с "народа". И най-важното - не му дърпаха конците от Кремъл. Бизнесът си го е изградил сам. Поради всички изброени причини, раята не го харесваше. Но това определено е моят президент

32

Гoшу

преди 5 години

Ей, смешници и клавиатурни Рамбовци. В тази статия е написан точния му адрес къде живее, ж.к. "София парк", апартаменти 99 и 100. Хайде "храбреци", отивайте да му кажете в очите какво мислите за него, набийте го, или там каквото решите....Ха-ха-ха, МИШКИИИИИИ... :)

31

1

преди 5 години

До Гoшу,а ти със сините прашки на герб ли си,затова ли,защото е независим,тиквата,му биеше комбалки по главата,за да слушка.

30

Др. Шпек

преди 5 години

90 000 работни места?!!Тоя нулите за нищо ги няма.И Илон Мъск не е създал толкова. Явно Плевнелиев е включил и сперматозоидите които е налял на еБанова в бройката.

29

Анонимен

преди 5 години

Кой беше тоя Плевнелиев, някой спомня ли си го

28

Анонимен

преди 5 години

Създал 90 хил работни места по време на мандата си??? Е нема равен тоя. Толкова нелепости бълва в минута, че отвя всякаква конкуренция.А за имотите, що да няма. И Цицерон има 6 апартамента. Явно придобиването на много имоти има пряка връзка с ниския интелект. Още изследвам тоя феномен.

27

Анонимен

преди 5 години

До абсурдистанВие русофилите освен да отнемате в полза на "държавата" демек в лична полза друго умеете ли?

26

Анонимен

преди 5 години

До ГошуТолкова добър президент беше , че последната година от мандата имаше цели 7% народно одобрение .Хахаха

25

Анонимен

преди 5 години

Хората само като видят името му някъде и веднага 200-300 коментара естествена, спонтанна и чиста омраза.Честито господин Бивш.

24

ЕВО

преди 5 години

За какво ни занимавате още с не президент,а кукла на конци,комсомолски и партиен секретар,министър и грабител от национално ниво.Този човек не беше президент,а *** пазено от гвардейци.Личен и семеен живот едва ли вълнуват обикновения българин в най-бедната европейска държава .Погледът днес е сведен до оцеляване.

23

абсурдистан

преди 5 години

Мижо бил като волна пТичка ! - ХА ХА ХО ! па и Пипируда пасва !къщите "дарил" ,а кинтите Скрил в чужбина ,за да не може Никога Нищо да му се Отнеме от държавата !

22

Анонимен

преди 5 години

До Бате ГойкоОбъркал е човека една буква повече е сложил в " птичка" , кво па толкова му се смееш , на всеки се случва

21

Гoшу

преди 5 години

До 19Аз си го спомням - НАЙ-ДОБРИЯТ И НЕЗАВИСИМ ПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ! Не като това посмешище Зеления Чорап Радиф, дето е *** на Нинова и безПрецедентЕн ***

20

Анонимен

преди 5 години

Стига гледахте на хората имотите бе. А, загледайте се по у лево, а стига де.

19

УМЕН

преди 5 години

Явно международният информационен обмен днес е беден откъм новини щом се прибегна до дежурният негативосъбирач Роската.

18

Бате Гойко

преди 5 години

"... като волна птичка божия съм."ХАХАХАХАХА-ХАХАХАХАХА-ХАХАХАХАХА

17

Гoшу

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !!!"ЩЕ" дойде Червената Армия, продължавайте да лежите на тая кълка още, другаре. И Народен съд "ЩЕ" има пак, лагери в Белене и Скравена....абе чакайте си Видов Ден, само че вземете пример от Йода, за да можете да доживеете до 900 години, та да има някакъв мъъъъъъъничък шанс да го видите това, дето си го мечтаете :)))))))))))))

16

Мен

преди 5 години

До АнонименЕй *** аман от лаайнари завистници. Ами вижте му биографията на човека. Професионалист доказан мениджър от най-високо ниво. Да живее в панелка в младост ли искате? Нормално е да е богат. Айде бай отивайте да протестирате да ви вдигне някой друг заплатите. Па някой ден можете да се светнете, че за да изкарвате някой друг лев отгоре се иска и малко акъл....

15

Анонимен

преди 5 години

правилно ли разбрах, че синовете му са вече собственици на имоти, на които ще са длъжни да плащат данък сгради и такси смет, докато таткото-дарител ще живее в тези имоти до живот?...как не го е срам да натоварва така децата си?