57

Анонимен

преди 5 години

Абе вчера за 2 часа спря парното в 4 квартала и оревахте света.Нали без него било по-добре. Защо тогава беше този рев, а ?

56

до 53

преди 5 години

Повярвай, че разликата между това да си спреш парното и да плащаш сградна и да не си го спираш не е особено голяма. Около 20% е. Така, че по-добре си го пусни, поне да не студуваш. Ще даваш 20-ина лева повече, но ще ти е топло навсякъде.

55

До 10

преди 5 години

Баце посмали малко! Ше те питам аз как при -20 градуса навън вътре ше ти е +21 градуса! Ти направо промени физиката бре! Глей да идеш в НАСА да споделиш твоя опит! И после да разправяш как и там са те базикали! Ай сиктир!

54

Анонимен

преди 5 години

до 42свещена простотагоркичкият, за съжаление си

53

Анонимен

преди 5 години

Някой насила ли ви е накарал да дойдете в София бе селяци.Ами тука е град - отопляваме се на парно, не е като на село на дърва и фъш кии.Като не ви харесва - айде обратно, откъдето сте дошли.

52

Анонимен

преди 5 години

Съседите постояно се "крадат." Но дружеството оцелява при това масово "крадене"!!!

51

Анонимен

преди 5 години

До Соняабе що пишеш глупости не повече от 50 лева, аз където съм спрял парното и не им ползвам услугите ми начисляват по толкова

50

Анонимен

преди 5 години

Къде е на съседи, къде е на абонатната станция на входа, къде на циркулация и загуби, къде на топлинен счетоводител.Не е ли изгодно, трябва да се подмени

49

Анонимен

преди 5 години

Абе климатици, климатици, ама като ти спре тока и мръзнеш като куче.Айде нема нужда.

48

До 38

преди 5 години

До ДоволенЗначи съгласен съм с тебе ама само по принцип! Не за друго ми тука все пак сме БГ а в БГ ФИЗИЧНИТЕ ЗАКОНИ НЕ ВАЖАТ! Ето ме мене примерно! При спряно парно, спряна топла вода плащам симзта по над 130 лв месечно! И жалби и молби и до техния бутсмян писах и какво нищо! А на климатик зимните месеци плащам за ток по 120лв. при положение, че непрестанно вървят 2 климатик и боилер! Има и осветление фуни телевизори и още! Та не знам как е възможно да е по-евтино на парно!!!???

47

Анонимен

преди 5 години

Ние сме най добре.Ние от долната час на Лозенец сме без толофикация от дружеството. Но се " грееме " от сградната на горната част на Лозенец !!!!

46

Соня

преди 5 години

До амииииДааа... има значение, че уточних, че не са повече от 50лв. На фона на хората, които плащат много повече, защото са жертви на кражба от съседи - е доста ок!

45

до 44

преди 5 години

Ха-ха, в Испания заплатите били 10 пъти по-високи.Ти още малко ще я изкараш Америка.Посмали ман го.Все пак светът е отворен и ходим по Европа.Май си забравил.

44

Анонимен

преди 5 години

130 паунда парно на ток в централен Лондон.Мини на квартира на газ и тези пари ще са ти за година

43

Анонимен

преди 5 години

Ами като не ви харесва парното се върнете на село. Аман от философи, дошли оня ден в София.

42

Анонимен

преди 5 години

изначално е глупаво да транспортираш топла вода за отопление с километри в панелни блокове, просто е лишено от смисъл, затова както и да въртят нещата топлофикация ще си остава неефективно предприятие, в момента за да оцелява начисляват сметки и за тези които не ползват услугите им, в Испания съм живял в кооперация с около 30 апартамента, самата кооперация си имаше локално отопление идваше си фима за подръжка и като цяло излизаше на цените в България, въпреки че там заплатите са 10 пъти по-висок

41

Анонимен

преди 5 години

В Лондон парното е 6 пъти по-скъпо. Там за отоплението на една миша дупка 14 квадратни метра плащах по 130 паунда на месец. Отделно наема.

40

До Анонимен 30

преди 5 години

Абе ти да не си паднал от луната. Когато си купувал апартамента си приел с всичките "+" и "-". Като не ти харесва в София, празни къщи по селата колкото дУша ти сАка.

39

амииии

преди 5 години

До Соня 29Сонче , високи ти са сметките , аз над 17-22 лв. на месец не съм минал - 70 квадрата , над 25 градуса , а в някои стаи по 30 , под 15 кубика вода не съм паднал . Не знам защо така ви скубят вас

38

Анонимен

преди 5 години

аз им обяснявам, че като разкарат топлиния счетоводител и минат на жилища кубатура директно към топлофикация, сметките ще паднат, те ми цъкат минуси. Е, заслужавате си да ви дерат и да мръзнете, това е цената на вашата простотия!