86

Анонимен

преди 5 години

Казано е: "Който не целува ръка ще целува друго нещо." Такава ще е съдбата и на укрите

85

Анонимен

преди 5 години

Ммм даааа..... абе тука е пълно с такива супер пупер разбирачи по всичкология направо съм потресен а се чудя -що България е такава к.очина ?? Що не вземеме първо да оправим себе си пък тогава да се занимаваме с другите ??

84

Анонимен

преди 5 години

Да ги видим укрите какво ще пеят когато останат без газ и въглища!

83

noFreeman

преди 5 години

До Анонимен... нямат кой знае колко излаз един Мариуполь нищо друго... другото е при тъй наречените сепаратисти...

82

ДО 89

преди 5 години

До АнонименИДИ НА ЧИЧО ДОКТОР-ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ИМАШ ПРОБЛЕМ--СПРЯЛ ЛИ СИ РОЗОВИТЕ ХАПЧЕТА-ОТРАЗЯВА ТИ СЕ НЕГАТИВНО--ЛЕКУВАЙ СЕ!!!

81

Анонимен

преди 5 години

Нещата в кръвожадната *** Русия явно тръгнаха в лоша неочаквана насока и кръволока-дребосък се чуди как да отвлича вниманието на планктона и как да го консолидира с обявяването на Украйна за нов враг.

80

Анонимен

преди 5 години

Руснаците си бяха гадове по времето на царя, кръвожадни зверове при Ленин и Сталин и нищо по различно при Джуджагин!

79

Мосю Густав

преди 5 години

До 85:Не ги мисли морячетата, ще прекарат 2 месеца на топло /буквално/ и ще ядат 3 пъти на ден - по-добре от вкъщи...

78

Анонимен

преди 5 години

"Защо Западът реши да си затвори очите за Керченския инцидент?"---Зелке, 'що мен питаш, бе, моме? :)Питай "Дойчовското веле", бе! Ама то нищо не ти казва този път. "Щото е нас*ано.Затварят си очите, защото Поросянковата провокация е толкова прозрачна, че чак блести в очите. Жалко за морячетата, че те ще го отнесат, а не поръчителят.

77

Анонимен

преди 5 години

Сега пък няма да ги пускат до свои територии в Азовско море през Керченския пролив като неравнопоставени,макар че имат почти толкова излас на това море колкото и другите с отделението и пресъединяването и се пита защо заради моста ли,че има само един проход с височината необходима за едрогабаритни за преминаване и неутралните води дето текат като с граници не минават през този проход,а са с нечии други граници и ще минават с малогабаритни как лодки,че къде са гледали при проекта и водни права

76

Анонимен

преди 5 години

Молете се руснаците да не докарат недоносача Кузя в Азовско море :)

75

Анонимен

преди 5 години

Започнаха с езиците-неравнопоставени,кои на какъв език говори,кой от езиците бил по важен за страните или всяка страна поотделно,но училища и учебни програми по изучаване на конкретните езици за които спорят по местата и от двете братски държави нямат,по точно в Украйна има руски училища и програми по изучаване на руски и заедно с туй другите предмети останали с програмите от времето на СССР,а в Русия украински училища с програми за изучаване на украйнски език с останалите нямат,а има украинци.

74

Анонимен

преди 5 години

ХХА ХА ХА ПРЕДИ МАЛКО ПО РУСКАТА ТВ ПОКАЗАХА ПЛЕНЕНИТЕ УКРАЙНСЙКИ МОРЯЦИ ,КОИТО ДО ЕДИН ИСКАТ РУСКО ГРАЖДАНСТВО,ЗАЩОТО КАКТО ТВЪРДЯТ ТЕ В УКРАЙНА ЖИВОТА Е НЕПНОСИМ И ИМА ГОЛЯМА ВЕРОЯТНОСТ КАТО БЪДАТ ОСВОБОДЕНИ ОТ РУСНАЦИТЕ ЗАВРЪЩАЙКИ СЕ В УКРАЙНА РЕЖИМА НА ПОРОШЕНКО ДА ПОИСКА ДА ГИ ЛИКВИДИРА

73

Щрим не е руски

преди 5 години

Ей освободете бесарабския българина и украинците руски катили.... ще си платите скъпо!!!!! алчни варвари. Имат държава която пустее и все на чуждото гледат...

72

Мюмюн

преди 5 години

Е като не е преставала да живее с ВЕЛИКА РУСИЯ, защо в последните 30 години само се разграбва. Едно нещо като хората не се построи, само молове от ламарина. 45 години живот с Русия ви електрефицира страна, водопровод до всяка къща, път до всяка паланка, хиляди киломентри ЖП линии, пристанища, заводи, АЕЦ, напояване на земеделски земи. Защо 30 години в демокрацията(уж пак с Русия) всичко се разграби, наряза и продаде? ЗАЩО?Я да питат и о-краинците дали искат война с Русия. Много ще се смея!

71

Либератоносен пророк

преди 5 години

До по-далече от РусияЕстествено, евро-атлантическата цивилизация с мулти култура и еднополови ценности са за пример!

70

Анонимен

преди 5 години

Аз съм отчаян от проформа декларативната реакция "на запада" и в частност на брюксел.според мен с украйна е свършено, като географско понятие

69

Анонимен

преди 5 години

До 66Когато България беше с Русия българите живееха добре.-тя не е преставала да живее с pycия! - всички партии са клонове на късното, безидейно бкп, цялата енергетика, суровини, виваком, както и булгартабак са практически в pyckи ръце, чрез бкп-олигарсите, които са наконец на масква. има ли висш ръководен субект, който да не е на кремълски конец?оня ден имаше статия, че престъпността у нас е най-висока за целият ес. е как няма да е висока, заради горе-изброените факти ?!

68

СциганинС

преди 5 години

Още една пропагандиска статия,а не информационна -как пък не-руснаците ами мислят за война .Вчера Путин иска рейтинга да си вдигне-защоли,днес руснаците-война ли искат- Видимо някой плащат добре за да не се информира народа за истината. А има ,ой как има-голи шарани и се ловят на въдицата на "Сорес и ко"

67

Анонимен

преди 5 години

То пък едни украински пристанища в Азовско море! Мариупол - ***-дойди, Бердянск - минипристанище, можете да ги видите в Гугъл Earth. В плиткото море няма едно дълбоководно пристанище. Русия пропуска украински търговски кораби и даже неотдавна пропусна военни, като им осигури руски лоцмани, заради плитчините. А тези сегашните провокатори са искали да проникнат без разрешение! Не дават така! Ще си кажат всичко! Късметът им е бил, че не са открили огън. Така си отиде един грузински ракетен катер