152

Анонимен

преди 5 години

Ами да заповядат телетата.Тъкмо баба Меца ще си похапне вкусно говеждо без да е необходимо да излиза от бърлогата.То,месото,само ще дойде при нея.

151

Анонимен

преди 5 години

Горките украинци.....................като прелъстената и изоставената булка........хаха..............никой не се връзва на бълнуванията на олигарха-шоколадов бос Потрошенко!!!Така е , като скачаха като майнуми на Майдана..............първо се мисли, после се скача!!!

150

Shark

преди 5 години

Ахаа, биха ли отбой кравачетата. Достраша ги да влезват през проливите, щото трудно ще избягат ако се наложи.

149

Вова е коварен

преди 5 години

В случай на война първо сваля спътниците ,спира интернет комуникациите и после действа щото вмсичко което не е на дърва и въглища умира ,къде ще намериш самолет цистерна над северния океан а ? Пьотър може да го видиш от първия байр !

148

Гледна точка

преди 5 години

Аз все още си мисля, че за да се прекъсне руската окупационна инвазия, трябва да се намеси Меркел и категорично да се обяви против нея като замрази за неопределено време СП 2. Това е разумният вариант!!

147

АДМИРАЛ ВЪГЛИЩАРОВ

преди 5 години

Няма човек в руската армия който да може да си обясни как американския самолетоносач се движи и не пуши , като Пьотьр 1.ви--руски подводници са изгорили по една влакова композиция мазут да обикалят след 6-ти американски флот да им отрежат кабелите по който минава тока, какво знаете вие за руската мъка ,че пишете...

146

Анонимен

преди 5 години

Говнократите ни сочат за примерзападналите демокрации .

145

Анонимен

преди 5 години

предлагам Америка да прати един специален отряд гендери с бът плъгове и да унищожи руската *** от смях

144

Анонимен

преди 5 години

до 192-затова ли толкова лошо мирише коментарът ти.Ами измий ги тия крака бе,другарю *** ***.

143

Анонимен

преди 5 години

Абе те говедоидите се спекоха от една Северна Корея и си биха камшика,тръгнали на Русия да скачат.Комично репчене,все едно български ***-сорошоид се прави на мъж пред лъва в зоопарка,ама на почтено разстояние от клетката.

142

(*_*)

преди 5 години

Ако стане война на чия страна ще бъде България?Българския народ през цялата история рамо до рамо със своите съюзници е громил предателите демократи.

141

тонката

преди 5 години

учудващо е колко може да затъбее една нация само за няколко десетилетия. Западната култура на прощава.

140

Пърдящия Адмирал

преди 5 години

Кузнецов е успял да запали Пушекът му е засякън от сателит на Марс

139

анонимен

преди 5 години

Нашият президент е един достоен български военен, извървял пътя до генерал, със славата на летец-ас, единственият авиатор , в света който е направил кобрата на Пугачов на МИГ-29, а вашият мухобойко, който е един измислен генерал, защото не може да станеш от капитан направо генерал, десет години не може да построи един ни южен, ни български поток, че и едно коремно не може да направи. Плачете, трансджендърчета с мухлясали мозъчета

138

Анонимен

преди 5 години

Абе тия кравари сами си думнаха два самолета до Япония,тръгнали на Русия да се репчат.Ами да заповядат.Путин ще им прибере ръждясалите корита с финес,както го направи с украинските.Дори няма да ги потопява.

137

Зозо

преди 5 години

тъпунгели, вие сте материал за месомелачката, която произвежда кренвирши за средния американец с дървената къщичка и две коли, за какво се радвате безумци

136

Анонимен

преди 5 години

Говеждите кораби ще влязат в Азовско море кога бенгалския тигър прояде кисело зеле.Безпомощен лай на отвъдокеански пинчери,предназначен преди всичко за собствена употреба.По скоро руските подводници да не влязат в Мексиканския залив.А впрочем те отдавна си дежурят там,необезпокоявани от никой.А да си спомним как една от тях се показа в пристанището на Ню Йорк и помаха за сбогом,пърдон за довиждане.

135

суматоха

преди 5 години

ЦРУ е засякло голямо струпване на дърва и въглища на гордоста на руския флот Адмирал Кузнецов Готви се да отплава Въпрос на време е да запалят пеща

134

анонимен

преди 5 години

Тука един пише вместо коремно - КУРемно - не се види какъв п р о с т а к е, ами тръгнал на другите акъл да дава

133

USA

преди 5 години

да връщат Крим и ще си ходим