128

тонката

преди 5 години

Гербавите дори и една постановка не могат да направят нещо като хората

127

БАБА КУНА

преди 5 години

НА КРЪВОПИЙЦИТЕ ОТ ГЕРБ ЩЕ ИМ СЕ ВЪРНЕ ТЪПКАНО !!!

126

Анонимен

преди 5 години

Какво е общото между Иванчева, Очите, Бенчев, Брендо, Миню Стайков, Арабаджиеви, Баневи, Гергов, Масларова, Сашо Дончев?

125

Л.К.

преди 5 години

Та кметството на Иванчева е заслужено чрез изпълнение на поръчки като описаната по-долу. Който го интересува, да се разрови. Може да стигне до мафията, която търгува с човешки органи, а от там пътят е право към Йерушалаим.:)

124

Л.К.

преди 5 години

Тоя дето ми сложи минуса, понеже го знам кой е, и той да си знае - мъртъв е, но още не го е осъзнал. Адът те чака, уб.ие.ц мр.ъ.сен.

123

Анти-герберист

преди 5 години

Власт имащите действат много лабаво. Добре - хванаха Ветко, Миньо, Митьо, Ветко , Банев, Иванчева ана защо никой не е с ефективна присъда. Съдебната система ли е проблема или се опитват да угаждат на Радев.

122

Личен коментар

преди 5 години

През есента на 1996г. Иванчева работеше в Спортната палата. Аз водех голямото си дете на плуване там и докато чаках, плувах в големия басейн. Беше криза и имаше малко хора. На Иванчев й беше платено да ме убие в съблекалнята. Не знам какво ме е спасило, казват, че я намерили припаднала, но й обещавам, че ако не я осъдят, ще я намеря и АЗ ще я убия. Да се моли да я вкарат в пандиза, защото АЗ ще я вкарам в Ада.

121

Тая пък

преди 5 години

Защо я пуснаха . Сигурно има значение онея хиляди евро.

120

Анти-гербераст

преди 5 години

До Анонимен 115Властимащите що не го направят това, което ти казваш, защото ще загубят лостовете си на контрол. И другото е защото те ще плащат, а те не желаят да го правят.

119

тонката

преди 5 години

Явно след като случаят почна да се разсмърдява в Европа, бойковисткото правосъдие взе да дава полека назад с идеята всичко постепенно да се размие и забрави. Сигурен съм, че тези жени няма да забравят, аз на тяхно място не бих. Редно е обезщетенията им след като осъдят държавата да бъдат платени от герберастките активисти, форумните им *** - двойна вноска.

118

Ти ще се сетиш

преди 5 години

До Анонимен 118Герберастите не ги съдят, примери колкото щеш, московски - той със сигурност е виновен, не е осъден. За него твърдя, че трябва да бъде осъден, цецо също, лиляна павлова също.

117

Анти-гербераст

преди 5 години

До Анонимен117 Tи вярваш ли го това, официално е така, а неофициално?

116

Анонимен

преди 5 години

До Анти-герберастСпоред мен и я спретнаха тази постановка и за другите, прав си не са поискали 500 000 подкуп, много повече са.--------Ако Иванчева беше от ГЕРБ щеше ли така да твърдиш?

115

Анонимен

преди 5 години

До Анти-герберастПравосъдието няма връзка с изпълнителната власт.

114

Анонимен

преди 5 години

"" Тя за ареста: Перверзия! ""..................Защо България е бедна, другарки и другари ?Ами заради крадци като вас !Вас не ви е яд, че някой краде ... вас ви е яд, че ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА КРАДЕТЕ.червени селяни путинолюбци, неграмотни ... заслужавате си съдбата, а ГЕРБ е благословия за селяни като вас.

113

Анонимен

преди 5 години

До Анти-герберастЛошото е,че бедното население обира пешкира,налагат непосилни данъци,цени на бедните,а тези с големи заплати над 5000-10 000лв.+служители+депутати и богатите са с много безплатни превилегии,дори не плащат вноски за здравеопазване,а ползват.Трябва да се въведе прогресивен данък за хора със заплати или приходи/доходи над 5 000 лева,а не да натоварват тези които нямат.

112

Анти-гербераст

преди 5 години

До ТониToни, герб ни рекетират яко, сега от 1 януари ни подготвят ново увеличение на вода и ток и са много повече от 500 000 евро. Ако сметнеш по 1 лев на месец от 2 милиона потребители, на година се получва 24 милиона на година, това ако не е рекет и кражба, здраве му кажи. Да не говорим за другият гербаджийски рекет, винетки, застраховки, горива, данъци и т.н. Ти доволен ли си от българското правосъдие и управление в момента?

111

До Тони

преди 5 години

Тук става дума за морал и човечност , а не за лъскане на рейтинг.А какво ще пожелаеш на Пеевски , много щастие и успех с партия ГРОБ до живот.

110

Тони

преди 5 години

На всички поддръжници на крадливата иванчева пожелавам: През новата година да ви рекетират мнозина "невинни" като иванчева. Защо защитавате крадлите - хванати с 70 000 евро белязани пари? От стенограмите ясно се чу как иванчева казва:"значи, разбрахте се-за 3 х 75".....

109

Сахара

преди 5 години

Не обвинявай,Не наранява,но кажи на злото зло.Това са думи на великият Достоевски.Нека тези две жени на който си играят съдебните власти с живота им да понесат достойно обвиненията които са пълен фалш и след това да кажат на злото зло.Няма правосъдие в тази жалка България.Но им пожелавам ВЕСЕЛИ празници и да не падат духом.Рано или късно възмездие ще има.Колелото се върти.