50

Анонимен

преди 5 години

Не знам питайте българските работодатели как печелеха когато не беше България в ЕС, а сега за заплати пари трябва да отделят, Направо си ги прецака .А едно време хората си имаха по 10 бодигарда и 10 придружителки.И разход перо заплати нямаше такова понятие.

49

Анонимен

преди 5 години

До поздрави от UKЧудесен коментар, а и съвета е много добър!

48

Анонимен

преди 5 години

Скъпи ултра кухи форуми ***! И малките деца знаят, че преди приемането си в ЕС, Гърция е била много изостанала земеделска страна и дърпа изключително много и изключително бързо точно благодарение на ЕС. Има Уикипедия все пак, а нормалните хора четат нея, а на руската държавна тв, откъдето платените форуми *** черпят опорните си точки.

47

до 50

преди 5 години

ако Гърция не беше се набутала в ЕС и по-точно в Евро-Зоната, никога нямаше да фалира! запознай се с фактите и как точно се стигна до положението в Гърция. Европо е пакт за самоубийство на националната ти икономика!!!!

46

Анонимен

преди 5 години

До NIKOS VERTISНикос, ако не бяхте в ЕС вие сега щяхте да сте по-зле от Венецуела щото сте същите комyняги като тях.

45

РусоРоб

преди 5 години

Евразийско-анадолския съюз на Путин и Ердоган е много по-добро място от скапания ЕС!

44

NIKOS VERTIS

преди 5 години

Искам България да е в Евразииския саюз при нашия цар *** .Аз ако съм германец или французин, ще изгоня Бългейриа от Е.С. веднага .

43

Анонимен

преди 5 години

Като стана дума за Италия , само да споменем, че всички руски коли още от времето на Сталин са копирали дизайна и направата на италианските коли (които по принцип се водят за големи бараки) - та не знам кой е зле, но кой е най-зле и малките хлапета знаят :)

42

Анонимен

преди 5 години

Путин им е.ба мамата на наивните англичани. Вече е късно и мандалото падна. С договор или без договор напускате ЕС. Май месец паунда ще е по евтин от еврото, ама хак им е като така баламски се хванаха на кукичката на КГБ.

41

до 43

преди 5 години

Човече, ти нямаш сърце! Форумните *** точно си бяха сипали по един лосион за вана, за да вдигнат наздравица и празнуват загиването на ЕС, а ти така грубо разбираш надеждите им! Нищо, че са продажни родоотстъпници и за 30 рубли са готови да продадат интереса на родината си - и те са хора все пак, и те имат право на мъничко радост!

40

до 43

преди 5 години

да всичко е прекрасно в Италия - над 30% безработица, 2 трилиона евро дълг, но всички са усмихнати!

39

Анонимен

преди 5 години

До 33Слуховете за смъртта на Европа са силно преувеличени. Ходил ли си скоро в Италия? Прекрасна и красива страна. Имат голяма икономика, имат армия, имат туризъм. Ще се оправят. Европа в момента е в криза, но всяко зло за добро. Има цикличности. Оптимист съм защото Европа може да отоговори на предизвикателствана на 21в. само ако бъде единна. Евроскептиците да прочетат девиза ни: "Съединението прави силата." На сърдитко Петко (UK), празна му торбата.

38

до 33

преди 5 години

Англия има икономически резерви да се справи с престоящите проблеми като отделена държава степърва започват техните разходи но това не ги притеснява защото имат нужния капитал за преструктурирането им и евентуално да си създадат нови пазари.Сам ми изброи икономическата мощ на Италия и Испания.Но Франция и германия също имат икономически резерви да търсят независимост ако искат.Силните се замислят да се отделят от някакъв съюз а не слабите.

37

Анонимен

преди 5 години

Късно е вече. Беше голямо репчене как ще си управляват финансите. Ще имат тази чест. В наши дни хората се бият за пазари. Европейският е един от най-платежоспособните. Бъдещето ще покаже кой ще загуби повече, но и двете страни ще загубят.

36

Анонимен

преди 5 години

Мокри русоРобски сънища - разпад на ЕС :) Ама вие и преди това може да напуснете ЕС и да се заселите в земния рай, наречен Русия - какво още правите в гнилия ЕС бре, кухи платени ***? Толкова сте плиткоумни и повърхностни, че от самолет си личат тъпите опорни точки, които разпространявате, че и малките деца не вярват

35

до 37

преди 5 години

извинявам се, но 2008 беше преди 10-тилетие, това е както вожда ти още се оправдава със Станишев и от време на време с Орешарски, нищо че е вече 3 мандата на власт. смешни сте и в разсъжденията и в оправданията си!

34

Анонимен

преди 5 години

Италия и Испания дърпат много точно по времето на ЕС, другари кухи форумни ***. Нещата се влошиха след ГЛОБАЛНАТА икономическа криза 2008г., но кризата обхвана не само ЕС, а целия свят, вкл. Матушката Россия, на която вие подгъзувате за 30 рубли

33

евро-зона

преди 5 години

Великобритания на 29.03.2019 ще напустне и то без сделка, с което ще им такова таковата на бюрократите в Брюксел. До месец след това ще дойде банковата криза в Италия и евро-зоната ще замине. Идва Жан-Виденова пролет за ЕС и еврото.

32

Анонимен

преди 5 години

Да, някой определено ползва лосиона за вана не за къпане, а за пиене...

31

Анонимен

преди 5 години

До Евразийски *** (прТръмп пък е на мнение че опасните са Китай , Русия и ЕС , явно е подценил Турция.