89

Анонимен

преди 5 години

Някъде началото на 20 те години ,Цар Борис приема от Гърция няколко десетки хиляди ,,роми ,,изгонени от там . Уж щели да ги заселват в Турция но турците,народа настъхнали искали да ги таковат с калъчката ,ако минат границата . Станало напрежение и айдее ,хоп , царя ги приютил в България . Нали сме победени .

88

Анонимен

преди 5 години

Българите в България в момента са малцинство.Малцинствата в България са повече като брой от българите.

87

Анонимен

преди 5 години

до Събчо, АМА ТИ ЧАК СЕГА ЛИ РАЗБРА, ЧЕ ФЮРЕРЪТ Е БИЛ ПРАВ ЗА ***?ГОРКИЯ!)))

86

Някой си

преди 5 години

Е как ще има "ескалация на напрежение и безредици" - вие ги пазите другарю илков (малката буква е закон в случая) и не само вие, а всички властимащи от 10-ти ноември досега. Затова ни се качиха на главите и оправия няма, няма и да има докато не въведете ред сред тизи нечовекоподобни.

85

Анонимен

преди 5 години

И жандармерията ни е като командосите. Ако не се движат на големи и добре въоръжени групи, рискуват и тях да ги пребият някъде.

84

Анонимен

преди 5 години

При Живков - при Бай Добри Джуров и при Митко Стоянов министър на вътрешните работи бит командос и бит милиционер си отиваха направо в къщи. А тук две хлапета да бият командос , що за командос е това, ами на бойното поле тогава кво прай.

83

Анонимен

преди 5 години

Не могат да ги пипнат с пръст, пипнат ли ги тогава ще лъсне истината колко е раждаемоста в Тиквостан, а Банкянския капацитет не може да излезе пред стадото и да каже ето каква стабилност пък раждаемост като по време на чу.***.

82

Анонимен

преди 5 години

До 75 Силно се съмнявам в Гърция да е имало над100хил.роми 1920г.,та били изселени в България!Голямата популация на ромите започва преди 30-40г.В селото на баща ми преди 30г. от 400ж.40тина бяха ромите!Сега от 280жители ромите са към200 ,и то някой се изселиха в чужбина и София!

81

Анонимен

преди 5 години

След Освобождението от турско ,всички мюсулмани -преселници ,анадолци ,са напуснали Б/я и обратно в Анатолия . Тук остават само ,ц и-ганиге християни . По късно,благодарение на ,,политиката ,,на Кобургите и последвалото поражение , насила ни заселват от Гърция ,Румъния . Но това т. к. е тема ,табу .

80

Анонимен

преди 5 години

Игати и командоса след като двама пичлигари са го направили на нищо. Сега командосите са само за пред камери. Преди 28 години само един старшинка милиционер такива лапета не представляваха проблем правеше смешни от бой ако имаха кураж да тръгнат срещу него.Сега командоси, жандармерия и няма ред и законност.

79

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 78Това за Ньойския договор го е написал друг коментатор.А ти недей да врънкаш по форумите за готови знания, а сам си ги потърси от компетентен източник. Затова ти говоря за архиви, библиотеки и Статистически институт.

78

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 64Плевенчанин ми е споменавал за тия бай Тошови роми от Гърция забравих как ги наричаше, но знам, че там са били преследвани от властите после дошли в България защото са казали, че са кумунисти(те естествено не са), но стават за да ги пусне БКП и всъщност голяма част от тях са ги заселили до Плевен.

77

Анонимен

преди 5 години

до 80 Бе остави го, бе...този е толкова жалък соррос...ще каже още малко че бай Тошо е виновен, за глобалното затопляне.

76

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 79Кой ти е казал, че там няма преселени? Защо мислиш, че точно ти си най-информирани компетентен. Да не би да си 90-годишен и целият ти трудов стаж да е бил в Общината или в някой архив? Или смяташ, че ако случайно не си чул нещо, значи то не съществува?

75

стратег

преди 5 години

Подтиснатите малцинства в българия трябва да се организират и въоръжат срещу безчинствата и репресиите на българите. Ако трябва световната общност трябва да влезе в действие и да се сложи край на българския терор над малцинствата в страната. Най-правилното решение ще е страната да се подели между етническите групи и българите да се изолират от цивилизования свят.

74

Анонимен

преди 5 години

До 77Айде сега пък били преселени по Ньойския договор след ПСВ,и то 100хил.!!!Нали беше по-времето на байТошо?

73

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 72Няма смисъл да се спори с радиото.Гърция охотно се отървава от онези 43 000 циг. Те от векове са се прехранвали само чрез разбойничество. Ако въпросът те интересува, *** в някоя библиотека, намери си материали по систематичния каталог и прочети. Ако не знаеш как, питай библиотекарките.А колко са бели гръцките ***, няма да спорим.

72

Анонимен

преди 5 години

До 68Не аз ,а ти се оля!Щом в северозапада не е имало внос на роми ,то мен ме съмнява ,да е имало някъде в България!

71

Анонимен

преди 5 години

Нали се сещате ако *** посегне на милиционер при бай Тошо какво ще му се случи?Само едно- Чък Норис " изчезнал по време на акция!"

70

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Преселени в България по Ньойският договор , над 100 000 х ци гани от Гърция . Благодарете на Европа !