26

Анонимен

преди 5 години

А при трети референдум какъв ще е резултатът? Що ли направо не си правят по един референдум на всеки 2 години ?!?

25

Анонимен

преди 5 години

Тия кого се опитват да лъжат ??? От рефендума до сега ЕС не само не се промени на добро - а напротив. Британците да са глухи или слепи. Да оправят ЕС и го направят нормален , пък после да мислят за Британия. Иначе ще гризнат дръвцето.Тия социологически изследвания ги знаем, още преди Брексита. Ха ха ха

24

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че над 90% от хората гласуват за това, което им бъде внушено от партиите. Както в БГ баба Пена няма идея за атомната енергетика,така и на обикновените британци й дреме за евроценности и др. подобни. На първия референдум им обещаха океан от благини, пари за здравеопазване, работни места и т.н. Да, ама не! В един момент се оказва, че ще отнесат яко хурката и махалото тръгва обратно. Британците никога няма да излязат, всичко беше един фарс за спечелване на привилегии в рамките на съюза.

23

Социолог

преди 5 години

Англия е страна с доста нискообразовано население.Културата е само за елита .За простолюдието един път кръчма в седмицата е най- голямото културно събитие.....

22

Анонимен

преди 5 години

Ако ако, акото цапа и мирише, а свинарите да не се правят на луди а да си взимат нешенъл иншуърса и да си ми връщат една камара пари за двете години такси и данъци. Ако може да е по най-бързия начин. Изработил съм си ги с честен труд и под на челото в коварното и мразовито време там. Моля върнете си ми паричките до пенито...

21

Steven Tyler

преди 5 години

Как се нарича в криминалното право случаят, при който уби.ецът се гав.ри с жертвата преди да я у.бие?:) (Въпрос към ЕС и НАТО).:) Например кара я да пие отровно лекарство и й внушава, че е наблюдавана с цел да предизвика Paranoia vera и да увеличи мъките й.

20

?

преди 5 години

А Доналд Тръмп знае ли, че пише в Туитър или това е двойникът му?:)Гледайте българският филм "Двойникът", да разберете как да се оправяте в живота!:)

19

Тръмп, Доналд Дж.

преди 5 години

То и Вещитата Килъри печелеше с 98% според същите тези социологически проучвания, а като пилците се преброихме на изборите, аз не само спечелих, а спечелих с нечувана преднина!!

18

Steven Tyler

преди 5 години

Силвия, не се прави на май-му-на и заспивай вече!:)

17

Врачка

преди 5 години

Другаря Йорданов беше по физическо.:)

16

Врачка

преди 5 години

От какво живея ли?:) Прося на улицата и бъркам по кофите за ***. След това гротескно-оптимистично пея частушки за една баничка, подарена от Аксел Роуз. И те така те....:) Понякога ме гонят да *** убиват, ама аз бегам бързо, щот другаря Йорданов ми беше класен в немската гимназия.:)

15

Врачка

преди 5 години

Аз на ЕС-то му гледам без пари, и на НАТО-то също му гледам без пари. Ама на тия съм престанала, а след Brexit-а даже ше отричам, че съм им гледала (пак без пари).:))))

14

Стара мъдрост

преди 5 години

Всеки народ заслужава управниците си.

13

Анонимен

преди 5 години

До ТHE ПатриотФалшив патриоте, нали за вас най-важно е мнението на мнозинството? Защо се отричаш от патриотарските си принципи?

12

Анонимен

преди 5 години

Гледайте филма "В името на отца" с Даниел Дей Луис. Нищо не се е променило. Сценарий, достоен за Ислямска държаа.

11

Анонимен

преди 5 години

ЕС е фашистка кошара, понеже не ли.жем на ев.ре.ите з-ка. Така ли да те разбираме? И защото, все пак, в 1% от случаите нещо може да стане и без рушвет. Докато в ГБ всичко минава през пералнята на пари, наречена "кралско семейство".

10

ТHE Патриот

преди 5 години

референдуми до постигане на желаният резултат ,така оперира западната "демокрация"

9

Анонимен

преди 5 години

Есоесссс..Англичаните напускат евросьюза въпреки това че след няколко години ще загубите им от европейския съюз ще се равняват на милиарди Евра, но имат трилиони паунди! А ние ако напуснем евросъюза от *** ще се превърне в блато! Тьй че по добре като прасета в *** от колкото като жаби в блатото!

8

11

преди 5 години

Тез па третополови зеха да си показват седмия пол. Идиотска работа.

7

нн

преди 5 години

Какъв референдум? Англичаните на 29 Март изчезват от ЕС. Те са го решили. Няма връщане.