13

Анонимен

преди 5 години

Макетата наритаха мечето по розовите бузки........ очакваме и Сърбите до дни и с това Европа затвори вратата за монголоидите.Малееееее само каква ограда имате и врата не ви трябва тальсьмите си минават свободно

12

Анонимен

преди 5 години

Смешна България...

11

Щирлиц

преди 5 години

Глупости,това е решено от американският губернатор,който се помещава до правителствена болница.Отдавна.

10

Българин

преди 5 години

А нещо за разкритията на Елена Йончева ?

9

Анонимен

преди 5 години

Скоро Путин ще оглави Новият Европейски съюз и всички ще му се поклонят.Тръмп ще дари (откуп) 100 милиарда долара,а Бойко ще отреже главите на всички русофоби и ще ги изпрати на майките им за 8ми март!

8

NATO

преди 5 години

Примката на НАТО около последния строжер на прокажен русофилизъм на Балканите - Сърбия се затяга. Скоро целия Балкански полуостров ще бъде прочистен от рyсофилиcтиците.

7

Анонимен

преди 5 години

Каква мощ, каква сила, какво решение!

6

Пирин

преди 5 години

Айде веднага пак Русия vs. Ес и НАТО. И по този въпрос ако нямаме осъзнат и последователно следван национален интерес значи забравете за каквато и да била национална чест. И понеже ние нямаме такъв, думата чест явно е вятър и мъгла за нас като колективно съзнание и памет. И как само минава тази новина между другото, точнопо времето на министерстването на баш "македонеца" и патрЕот Каракачанин.

5

НИЕ, ВИЕ, ТЕ.

преди 5 години

България одобри присъединяване на Македония към НАТО. ????? Едно е България,,,,, друго е само парламента и правителството да одобри това нещо.... Аз съм против това, както и България вън от Нато, и ЕС.

4

Анонимен

преди 5 години

Това не е новина, новина щеше да е ако не бяхме одобрили Македония за НАТОВъншната ни министърка (външна защото отвън формират мнението й), преди една година заяви, че за България е недопустимо името Северна Македония. А сега външно формираното й мнение приветства недопустимото.

3

Стамат

преди 5 години

Ашколсун, Бъл.ария!

2

Ам-гъл

преди 5 години

Хахахахах червените как ще врякат пак. България е с НАТО и ЕС колкото и да пищи русофилската орда

1

Православен славянин

преди 5 години

Имахме възможност да защищим руските интереси ,членове на нато , но предадохме Русия за пореден път.Трябваше да отхвърлим Македония от нато за да има оголен фланг от страна на западните балкани от който да може да се възползвува Русия.Но това сме ние. Народ от предатели.